Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala

1..Yare yare...daca eram eu cea de acum 1 an spuneam simplu si clar..i hate school!..etc..which i still do..BUT..si este un mare BUT...acum ca sunt in ultimul an de liceu..am realizat ca libertatea este cel mai frumos lucru..si in momentul in care trecem si de facultate adio libertate hello responsabilitati, probleme etc..in centrul lor stand banii binenteles...so...sincer..acum cand ma vad ca mai am 1 luna si cv de scoala..[JESUS CHRIST CAND A TRECUT ANUL???..give it back to me!!! ] ..vreau sa mai raman..cu bune si rele..sarind peste parerea mea despre scoala..parerea mea despre invatamantul romanesc ramane aceeasi: un sistem infect,comunist care nu prea se mai practica in nicio tara ...ma refer ca mod de predare si invatare..avem nevoie de reforma totala..dar nu prea are cine sa ne-o ofere..ca de la an la an numai prosti avem ca ministrii ai educatiei

2...liceul meu....if u survived my highschool then you can survive any...e un adevarat joc de supravietuire ...daca termin anul fara sa cedez nervos at am trecut testul si nimic nu ma mai poate opri !! muhahaha

3...materie prefearata..limba romana..de ce..?avem o profa destupata la minte care preda cum ar trebui sa predea toti intr-un sist de inv modern...si sa nu credeti ca o plac ptr k ne ia usor..femeia nu ne ia deloc usor..isi preda materia..in a 11a aveam lucrari aproape din ora in ora..insa notele la dansa spun totul..femeia stie sa predea fara sa faca militarie cu noi...respect ! si imi mai place engleza..^^
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

Răspunsuri în acest subiect
Scoala - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:59 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)