Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Schwarz

#1
Nume in lumea umana: Julliet Rowtt.
Nume actual: Isabella Schwarz.
Varsta: 97 (ramanand la varsta de 17 ani)
Creatura: Vampir
Istorie personala: Facea parte dintr-o familie nobila atunci cand traia printre oameni. Era frumoasa, inteligenta, talentata si cum parintii aveau posibilitati, puteau sa-i ofere orice ii poftea inima. Desi parea sa aiba o viata perfecta, ea nu era fericita, itrucat era obligata sa se logodeasca cu un barbat pe care nu-l iubea, iar familia nu-i dadea voie sa o lase sa-si urmeze adevarata sa dragoste: muzica. Cu timpul a invatat sa-si starneasca acea dorinta, si a incercat sa fie cel putin prietena cu acel barbat. Dar cum viata ei nu a vrut sa para nici macar pe atat de blanda, la varsta de 17 ani, cand urma sa se logodeasca a fost atacata in drum spre casa iubitului sau. Singurul lucru pe care a apucat sa-l realizeze a fost acela ca fusese victima unei fiare insetate de sange, cunoscut si sub numele de vampir. Chipul celuia ce a atacat-o ii era cunoscut, dar nu a reusit nici pana in ziua de azi sa-si dea seama cine a fost de fapt. A fost crescuta in continuare de catre o familie de vampiri cu sange pur, nobili, care o iubeau nespus, dar care nu vroiau sa-i ofere nici o informatie despre ceea ce s-a intamplat, spunand ca este spre binele ei. La scurt timp, acestia mor intr-un mod inexplicabil, toata averea ramanand pe numele ei. Dorind razbunare, si sa-si controleze bine puterile, merge la aceasta scoala numita Scoala substitutiilor.
Personalitate: Intreaga sa persoana era inconjurata de mister. Este o fire inteligenta si deosebit de calculata. Stie intotdeauna sa se faca placuta cat si inteleasa. Stia cand trebuie sa fie dura, si doar in prezenta putinilor sai prieteni, lasa garda jos. In ciuda trecutului ei, se straduieste sa zambeasca in prezenta celorlalti, sufletul ei fiind cuprins de durere. Se ura pentru ceea ce ajunsese, tanjind dupa vechia ei viată, regretand ca n-a apreciat-o atunci cand a trebuit.
Abilitati speciale: Precum toti ceilalti vampiri, era o fata deosebit de agila. In ciuda corpului ei mic si firav avea o forta si un echilibru incredibil. Atunci cand era lovita, ranile nu foarte grave precum zgarieturile sau taieturile ceva mai adanci i se vindecau destul de repede. Totusi, pe langa aceste puteri caracteristice oricarui alt vampir, avea una care o facea speciala: datorita ochilor sai rosii precum rubinul putea sa vada in viitor, si stia cum sa-i manipuleze. Acest lucru o ajuta foarte mult in lupta, deoarece putea sa anticipeze miscarile celuilalt. Sub forma ei umana, lupta cu o pereche de pumnale magice, foarte ascutite, pe care le poarta strans legate mai sus de genunchi, rochia destul de scurta reusind sa le acopere in intregime.
Forma umana: http://img580.imageshack.us/img580/9983/xdfd.jpg
Forma adevarata: http://img194.imageshack.us/img194/2467/qerer.jpg
Tatuaj: http://fc03.deviantart.net/fs49/f/2009/2...lemXSM.jpg - In varianta mai mica, desigur, undeva pe umarul drept.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)