Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

School of Wizards

#1
STERG FICUL DIN MOTIVE PERSONALE
ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOPICUL

#2
STERG FICUL DIN MOTIVE PERSONALE
ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOPICUL

#3
deci 1. din moment ce este fanfic ce cauta la proza originala? nu stii ce inseamna proza originala? nu stii ce inseamna fanfic? vrei explicatie gen dex nu iti ajung cuvintele ORIGINAL SI FAN ca sa iti dai seama care e care?
2.apoi, iti lipseste disclaimer-ul, stii chestiia aceea cum ca nu detii tu personajele si ca le foloseste in scopuri non-profit si bla bla.
3. daca e scris de tine si de un prieten, unde este acel prieten? ai acordul sau sa postezi acest fic?
Bun acum ca am terminat cu toate problemele sa trecem la poveste.
Nu o pot citi, nu o pot ar insemna sa imi distrug cu propriile mele maini neuroni. si tin la neuroni mei, dar serios copile nu m-am putut abtine mai ales cand am vazut ca ai mai postat 2 povesti in acelasi stil.
tu ai auzi vreodata in viata ta de descriere? dar de naratiune? dar ai citit o carte? ai vazut cum scriu acei autori? ce ai citit tu pana acum, pana sa iti vina aceasta idee absolut abominabila de poveste? ai pus mana in viata ta pe o carte sa vezi cum este scrisa? sa vezi cum arata un capitol?
Capitolele tale sunt numai dialog si nimic altceva si de parca asta nu ar fi destul de rau este si sec dialogul si nu ma atrage cu nimic. Apoi, mai pui si numele in paranteze sa nu care cumva sa incurcam cele 7 mii de personaje care vorbesc si care nu stim cum arata, ce comportament au, ce personalitate au, ce sunt si asa mai departe.
Asta este efectiv bataie de joc.
Si spre uimirea mea vad ca ai 17 ani! ai 17 ani si scrii mai rau decat un copil de clasa a doua!
nici nu meriti sa fi criticat deoarece nici nu am ce critica. a critica aceste servetele este...nici nu gasesc cuvantul potrivit.
Daca intr-adevar vrei sa scrii ceva atunci fi serios si scrie cu capul nu cu picioarele, de aceea ai creier sa il folosesti.

#4
1. Aici este greseala mea, sunt nou pe forum si probabil am inteles eu gresit si pentru asta imi cer scuze.
2. No comm
3. Da, am si acordul prietenului meu pentru a posta ficul deci nu e o problema

Am vazut ce ai scris mai sus si nu pot spune decat ca asta este stilul meu de a scrie, stiu ca ii lipsesc multe lucruri precum naratiune, figuri de stil, ca unui fic normal dar nu imi pasa pentru ca asa vreau eu sa fac ficurile. Tu spui acolo ca nu intelegi nimic, ei bine asta esti doar tu. Le-am aratat ficul multora care au inteles perfect si chiar le-a placut :P
Eu imi imaginez un capitol dintr-un fic ca si un capitol manga unde nu merge sa pun atata naratiune, fig uri de stil, etc. Eu vreau sa devin mangaka , nu scriitor si acesta este felul meu a-mi pune ideeile pe foaie sa zic asa. Daca va place bine, daca nu tot bine :d
Eu am sa continui cu ficul orcum. Multumesc petru ca ti-ai exprimat parerea si o zi buna mai departe.

#5
copile ti-as spune cum esti dar chiar imi iau ban daca o fac si nu meriti.
stii ce inseamna mangaka? un mangaka are nevoie de descriere cu cat mai multa cu atat mai bine, sa stii care sunt expresiile fiecarui personaj, sa stie cum arata personajul, cum se comporta in anumite situatii si multe altele. lucruri pe care nu le poti deduce din:
-Buna.(zero molfaie)
-Buna.Ce faci?(acadea raspunde)
-Bine. Tu?(intreaba idiotu)
Ce imagine vizuala vezi tu din acest dialog? il vezi pe zero cum se incrunta si isi duce mana la barbie aratand ganditor? sau poate il vezi pe acadea zambind si pe idiot pierzandu-si singurul neuron. nu imi pot inchipui ca exista persoane pe lumea asta care sa iti spuna ca le-a placut.
unde e actiunea? unde este acel ceva care sa ma faca sa vreau sa citesc? pana si in manga exista descriere. cum crezi tu ca poate un mangaka sa creeze o pagina de manga din ceea ce ai scris tu aici? doar din niste dialoguri fara descriere fara naratiune fara nimic. poate dialogul il foloseste ca replici dar restul? ce pui doar replicile pe foaia unde ar tr sa fie desene, personaje, background? cum arata personajul? cum arata actiunea? cum se bate? cum vorbeste? da din maini cand vb, sta in cap? ce desenezi tu cand nu ai nici o imagine vizuala a personajului si actiunii si locului?

#6
buuuun deci 1 fic prost mai merge, doua...treci cu vederea dar deja al treilea e preeeeeaaa mult. nu am mai intalnit de muuuult timp asemenea hartii igienice scrise intr-un moment de constipatie acuta...

ţuţu mic si dezvoltat ai idee ce inseamna a scrie un fic, roman, nuvela whatever? nu cred. ai nevoie de ceva numit descriere a peisajelor, sentimentelor, trasaturilor fizice ale personajelor... la tine acestea lipsesc cu desavarsire sunt inexistente, nada, niente, nothing i mean... you get the ideea.
tu personalitati nu ai , caractere nu ai sentimente n nimic o nulitate de poveste...

def:DESCRÍERE, descrieri, s. f. Acțiunea de a descrie și rezultatul ei. ♦ (Concr.) Scriere sau pasaj dintr-o scriere în care este înfățișat prin enumerarea detaliilor, un aspect, un cadru, o situație etc. – V. descrie.

dialogul e atat de robotic incat il face de rusine si pe robocop, deci pe bune robocop dezvolta fraze tu nu sti ce inseamna fraza...
def:DIALÓG, dialoguri, s. n. 1. Convorbire între două persoane. ♦ (P. spec.) Convorbire (cu caracter oficial) care are loc între reprezentanții a două părți, a două țări etc. ♦ (P. spec.) Formă de convorbire între două personaje, în care sunt scrise de obicei operele dramatice; pasaj dintr-o operă literară în care se redă convorbirea dintre două personaje. ◊ Linie de dialog = semn ortografic de punctuație care indică începutul vorbirii fiecărui participant la o convorbire. 2. Operă literară scrisă sub formă de dialog. [Pr.: -di-a-] – Din fr. dialogue, lat. dialogus.

FRÁZĂ, fraze, s. f. 1. Îmbinare de propoziții, care se află în raport de coordonare sau de subordonare, exprimând una sau mai multe judecăți. ♦ Fel de exprimare. 2. (În sintagma) Frază muzicală = unitate muzicală alcătuită dintr-o succesiune de sunete cu un sens expresiv propriu. – Din fr. phrase, lat. phrasis.

naratiunea e inexistenta...nu stiu cum ai avut curajul sa postezi asa ceva pe bune e... ai citit din curiozitate macar un fic de pe prima pagina a acestei sectiuni? doar asa ca sa vezi ce standarde sunt...

def: NARAȚIÚNE, narațiuni, s. f. Expunere, relatare a unui fapt, a unui eveniment sau a mai multor fapte sau evenimente într-o desfășurare gradată (și în formă literară); povestire. [Pr.: -ți-u-. – Var.: (înv.) naráție s. f.] – Din fr. narration, lat. narratio, -onis.

bun ma opresc aici caci deja ma doare capul, am facut teribila, oribila si marea gresala a vietii de a citi zece randuri din aceasta minunata hartie igienica ce ai postat-o spre citirea poporului.... drag tovarasi iti spun nici unul din aceste minunat de teribile povesti postate de tine nu merita efortul... sunt metoda cea mai buna pentru a distruge neuroni.... sti tu chestiile alea ce stau la baza sistemului nervos

NEURÓN, neuroni, s. m. Element structural și funcțional de bază al sistemului nervos compus dintr-un corp celular protoplasmatic, care conține un nucleu, și din prelungiri protoplasmatice; neurocit.


cam atat a fost... well o sa ajungi un mare scriitor candva, premii gen nobel iti vor decora biroul...

oh era sa uit astept cu nerabdare capitolul urmator
[Imagine: 359k875.png]
I will fight, one more fight
Don't break down in front of me.
I will fight, one more fight
I am not the enemy.
I will try one last time
Are you listening to me?
I will fight, the last fight
I am not your enemy.

Fiction:
Memento Non Mori
Iris Infinit
Midnight Waltz
Retroversus

#7
@FallenAngel

Eu cred ca descriu destul de bine personajele iar dupa raspunsul pe care tocmai l-ai dat deduc ca nu ai citit tot ficul si nu ar trebui sa comentezi. Eu imi imaginez perfect personajele in caul meu si fiecare are o atitudine si personalitate proprie si diferita iar ce nu pot intelege eu este cum nu vezi tu asta. Ori ai ceva cu mine ori nu ai citit nici macar un rand. Daca continui cu genul asta de posturi te-as ruga sa incetezi deoarece nu am chef sa ma contrazic cu tine. Acesta este ultimul mesaj la care iti raspund pentru ca nu imi pasa de parerea ta si de ce zici tu.[posturi unite]

STERG FICUL DIN MOTIVE PERSONALE
ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOPICUL

#8
Ok explică-mi te rog dacă ficul ăsta este inspirat dintr-un anime / manga / film etc sau personajele sunt originale făcute de tine şi de prietenul tău. Acum no offence but :

Citat:deci 1. din moment ce este fanfic ce cauta la proza originala? nu stii ce inseamna proza originala? nu stii ce inseamna fanfic? vrei explicatie gen dex nu iti ajung cuvintele ORIGINAL

Există ficuri originale. Fan Fiction e o secţiune numai de ficuri indiferent că e inspirat sau nu, ficul rămâne fic. + că aici îi e locul. Dacă e inventat de el sau nu asta nu înseamnă că-i mare operă de artă [ parcă a tuturor de pe aici e ]

Şi terminaţi cu cerarta. Dacă nu vă place ce citiţi, treceţi mai departe.

ÃŽncheiem subiectul.
-

#9
(17-04-2011, 03:25 PM)Lynn A scris: Ok explică-mi te rog dacă ficul ăsta este inspirat dintr-un anime / manga / film etc sau personajele sunt originale făcute de tine şi de prietenul tău. Acum no offence but :

Citat:deci 1. din moment ce este fanfic ce cauta la proza originala? nu stii ce inseamna proza originala? nu stii ce inseamna fanfic? vrei explicatie gen dex nu iti ajung cuvintele ORIGINAL

Există ficuri originale. Fan Fiction e o secţiune numai de ficuri indiferent că e inspirat sau nu, ficul rămâne fic. + că aici îi e locul. Dacă e inventat de el sau nu asta nu înseamnă că-i mare operă de artă [ parcă a tuturor de pe aici e ]

Şi terminaţi cu cerarta. Dacă nu vă place ce citiţi, treceţi mai departe.

ÃŽncheiem subiectul.


Totul in acest fic este inventat de catre mine si prietenul meu si nu ne-am inspirat din nici un anime/manga pentru asta
Never Give Up!

#10
Atunci fic`ul rămâne aici, nu îl mutăm la Other. Și, Fallen, data viitoare întreabă, ca un om normal, dacă fic`ul este inspirat sau original, nu sărindu`i în cap. Așa ca fapt divers, nu mai săriți în capul oricărui nou venit. Mai temperați`vă bâzdâcii. Cum a zis și Lynn, nu vă place, nu citiți și nici nu comentați. Over.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)