Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Schite si alte d'astea :p

#1
So...Astea sunt cateva din schitele,mazgalelile si desenele mele.
Desenez de mica dar nu pot zice ca s experta(nici pe departe).Hope u like it >.>

21 omfg.Rad cand o vad pe asta..Era de pe vremea cand eram obesdata de Michael Jackson si Camp Rock.E cam corcitura asaTT~TT

[Imagine: 39136213692973974463510.jpg]

Mie personal imi place.Intentia mea era sa fac ceva yaoi daca va intrebati ..sau marog...shonen-ai 0.0

[Imagine: 38050813693162641111310.jpg]

Naruto 15 My own character

[Imagine: 32120313692944974466410.jpg]

Narutoness

[Imagine: 31262413692956641131910.jpg]

Brr..

[Imagine: 31195013692951307799110.jpg]

Ok..Cam asta e ..XD
[Imagine: tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif]

"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"

#2
Aw, ce dragute sunt desenele tale. Ai un stil foarte nice de a desena. Sunt fluffeh` si in acelasi timp cool. A doua fotografie imi place cel mai mult, atat pentru ca este yaoi, cat si pentru fundalul ales de tine. Ma gandesc ca nu ti-a luat putin timp de a iesit asa bine. Mai ai de lucrat cam mult la anatomie, caci formele corpurilor nu au muschi, doar piele si oase sa zic asa. Eu am primit tutoriale, dar nu le-am prea invatat caci am prorpiul stil de a desena, cum probabil ai si tu.
In fine, chiar as vota pentru al doilea desen intr-un concurs. Nu sunt experta la desen si nu prea am ce comenta, asa ca ma opresc aici.

PS: I really like your own character xD

#3
Nice... I see art. ;>
Desenezi frumos, păcat totuşi că ultima creaţie este cam blurată.
Ca stil pot spune că este în formaţiune şi dacă continui să exersezi şi să desenezi, vei vedea rezultate mari.
Toate îmi plac foarte mult, ai greşeli destule ---> anatomie, proporţii, dar ce mă farmecă este stilul tău în stadiu de evoluţie. E prea cute. >v<
Primul desen mi se fare foarte hipi, nu ÅŸtiu de ce, pare aÅŸa lovely ÅŸi melodic.
La el puteai colora mai intens, dacă apăsai şi puneai mbre... un lucru strică desenul, marea care se întinde în spatele lor, pare prea sus. Trebuia ceva mai jos poziţionată, fiindcă aşa pare unită cu soarele şi cerul.
Oricum îmi dă o stare de parcă aş fi la mare. : x Pot psune că ai expresivitate în desenele tale, mai ales în primul. Aşa cred eu, mie chiar îmi dă o stare. :]
Sper să mai vi şi cu alte desene de ale tale. Şi să încerci de acum în colo să pozezi mai cu atenţie.



☾riss.

#4
Ai desene destul de dragute.
Mie personal nu prea-mi place primul, adica tipul, nu stiu, expresia lui faciala... Cat despre culori, e cam palid (referindu-ma la nuante) desenul, mai bine ai fi facut doar cu creionul simplu, umbre, dar si mai accentuate.
Ultimele desene sunt super dragute, mai ai mici-mari greseli de anatomie, dar nu le pot specifica, caci nici eu nu-s maestra si-s la cls. de arte, iar la anatomie si eu am de lucrat.
In privinta penultimului desen si in general: umerii sunt mai lati decat capul, greseala des intalnita. Incearca sa...rotunjesti putin colturile fetei, si s-o lungesti putin. Acum e ceva ce nu toti respecta, la fata lui Sasuke, trebuie sa se vada ca e oarecum intr-o parte, si asta trebuie sa arati in partile fetei, daca ma intelegi.
Cam multa critica si nu stiu cat de mult te ajuta, fiindca eu explic cam greu. Totusi, iti dau un sfat: cand faci corpuri, fa mai intai ceva gen stick-man, pana iese cat de cat corect, dupa care sa incepi sa amplifici anumite parti, pana ajunge in stadiul de corp in adevarat sens al cuvantului. Daca ai rabdare si timp, exerseaza.4

#5
Yaaa..Thnx for comments x3
Astea sunt desene mai vechi[am sa mai postez dar am incep incep oarecum cu cele mai slabe ? o.o]
Zâmbărici-Citind ce ai scris mi a venit in minte o imagine hidoasa a unui "corp anime" cu cap de stick-man 21 Dar da,ai dreptate,cred ca ar iesi mai bine desenul daca as incepe cum ai spus tu.

Nu prea colorez eu desenele dar cand m apuca ,m apunca 21
Am o problema si cu umbrele astea...Nici pe ele,nici pe fond nu prea pun pret desi ar trebui...
N am urmat cursuri ,m am format singura ;scartai pe ici pe colo.
Stiu..la Anatomie,asezare in pagina...mai am de lucrat.Dar de cand am inceput sa desenez practit tot lucrez si exersez caci altfel n am cum sa evoluez.

Acum...Ceva mai recent...Nu stiu ce i asta...portret..ori ce o fi...Imi cunosc doar intentia..Intentia era sa l desenez pe Ruki(The Gazette) XD Dar marog... :o ...

Am colorat teorectic cu 'prostii'. -__-

Scuze ca i pe o parte 21

[Imagine: 37885513693167641110810.jpg]

[Imagine: 31767713693173307776910.jpg]

Oh,si da,multumesc Crazy.Fani.Creierul meu a produs personajul pe loc la scoala,in ora de mate 21
[Imagine: tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif]

"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"

#6
Yo, yo, yo!!! Fan the The Gazette. : >

#1: În primul rând, era mult, mult mai bine dacă întorceai foaia, căci aşa cu greu pot analiza detaliile şi restul. Plus că de multe ori când desenul este întors în alte părţi, poate să iasă cu greşeli mai multe decât are normal. So pe viitor îţi recomand să întorci desenele ca şi ce-l de al doilea de după primul. : )
Mi se pare mie, capul este prea mare, iar gâtul mult prea subţire, chiar dacă unde se continuă cu umeri şi restul pare mai gros.
Din moment ce te-ai inspirat după o poză sau ceva de genul, cred că ai observat că gâtul începe cam de pe la urechi în jos. orcum există un spaţiu, mai degrabă nu se vede de unde vine gâtul, normal, dar la tine este prea subţire şi nu începe de unde trebuie.
Ok, deci acum am întors eu desenul ca să văd exact cum vine. -.-
Deci acum poziţia lui Ruki este altfel, aşa cum ai dorit tu să o faci. ^^
Şi totuşi capul pare puţin mare.
Buzele sunt conturate prea de tot, nu au volumul lor natural. Îţi sugerez să încerci să nu duci liniile până la capăt, chiar dacă în poză sau mai ştiu eu ce, par aşa. Însă există şi umbre, lumini care modifică într-un fel forma lor (bine ea rămâne normal, doar că jocul umbrelor şi luminilor dă o altă aliură imaginii).
La mână nu prea am ce să spun... nu se vede toată, consider că este ok.
Ar fi fost mai bine dacă desenai şi claviculele şi acea scobitură + mergeau şi umbre. urechea pare cam deformată, nu partea de jos, ci cea de sus. Ai grijă. Îţi sugerez, îndiferent că priveşti o imagine sau nu, să încerci o schiţă mai întâi, căci aşa proporţionezi mai bine totul. <3
Nasul mi se pare cel mai fain, l-ai desenat super de tot. Şi, şi aşa desenul este reuşit în mare parte, doar cu câteva greşeli care se pot rezolva pe parcurs. : )

#2: BG-ul (background - în caz că nu ştie cineva la ce mă refer) pare cam neglijat. -.-"
Puteai detalia foarte fain, dacă aveai răbdare şi conturai cu atenţie totul. Ce îmi place mult este că l-ai colorat (mă refer la BG), tot ce strică este că nu iai dat importanţă.
Este esenţial şi BG-ul, are farmecului aparte şi e foarte bine dacă l-ai exersa mai mult, pentru că vei vedea pe parcursul evoluţiei tale că: vei ajunge să desenezi bine anatomia, omul, bla, bla, dar când o să bine vprba de peisaj sau de ceva care să de-a viaţă în spatele personajelor, vei constata că nu te poţi descurca bine. Asta ţi-o spun din propria-mi experienţă.
Am făcut şi o mică paralelă.
Şi revenim la Ruki, lăsăm de o parte şi de alta scrisul, pot spune că e fain.
Doar că: are umerii prea mici, la cel din partea stângă, din felul în care privesc eu desenul. Celălalt nu are nici o treabă, el oricum este tăiat de conturul cercului şi pot să-mi imaginez foarte bine umărul său. Dar la cel din stânga l-ai finalizat incorect, prea de tot, iar masculi deobicei au umeri mai mari decât partea de jos. Ei sunt ca un V, iar noi femeile ca un 8. <3
Înţelegi ce vreau să spun. De faţă şi de mână nu pot comenta, mi se par ok... la ochi totuşi trebuia ceva mai mult lucrat.
Părul mi se pare la fel de neglijat ca BG-ul. Trebuia să colorezi totul, detaliu cu detaliu, fir cu fir şi să pui umbrele cum trebuie, nu alan-dala. Dacă doreai să faci alan-dala, trebuia să conturezi uşor cu creionul părul, să îi faci umbrele şi după să dau cu culoare. Şi pentru firele mai luminoase care ies de tot, pentru a părea mai real puteai folosi vopsea şi o aplicai cu puţină apă şi le începeai de la rădăcină, desenându-le. Este destul de greu tradiţional să faci şuviţe ieşite, dar sunt multe moduri de a le crea.
La desenul acesta era musai să faci umbre, consider eu. Aveai unde le pune şi aşa părea foarte real.
Îţi dau un sfat: dacă vrei să faci umbre nu folosii degetul să le întinzi, doar dacă ai haşurat cum trebuie şi adânc umbrele, dar în general nu. Deoarece dă un aspect murdar, mai ales în cazul în care umbrele nu sunt destul de întunecate.

_______
Per total îmi plac ambele desen, că doar e Ruki, din The Gezette, wtf. : >
Aşa îmi plac, tu doar trebuie să mai exersezi la contur şi BG, cât şi la umbre (ar fi bine să le adaugi, cu atât mai bine, dinamizezi desenele).
Sper să mai aduci desene, chiar sunt frumoase şi sunt curioasă să-ţi văd stilul în evoluţie. <3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Schite Betty 4 3.578 10-12-2011, 03:49 AM
Ultimul răspuns: Black Rose
  ~Schite~ Miss Serenity 0 3.213 05-09-2010, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Miss Serenity


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)