Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Say I love You.

#1
Nu ştiu dacă mai există un theard cu aceiaşi temă. Dacă e , rog un moderator să îl şteargă pe la meu ...
So, în manga e vorba despre o topă, Mei Tachibana, care a trăit 16 ani fără să-şi facă prieten sau să aibă un iubit. One day, ea în "răneşte" pe the popular boy of the school , Yamato Kurosawa, din cauza unei neînţelegeri pe care el o ia drept conexiune, şi spune că este prietenul ei . Mai mult, el o protejează pe Mei de un stalker (damn, am uitat cuvântul pe română) cu un sărut...

(Source: myanimelist.net )

Type: Manga
Volumes: ... Nu am numărat, cred că vreo 4 .
Chapters: 18 , al 19-lea pe drum.
Status: Publishing
Published: Started - Feb 24, 2008 , still publishing.
Genres: Romance, School, Shoujo
Authors: Hazuki Kanae

Ăm, cum am dat eu peste ea... Păi e o poveste foarte ciudată. One day, mama a venit la mine şi m-a întrebat ce fac. Şi eu răspund simplu că sunt în proces de căutare a unei măngi. Şi mi-a zis că ei îi place cum sună aia cu "Sukitte Ii Na Yo" şi am citit-o , doar ca să văd despre ce vorbea mama. Ofc, am devenit obsedată şi din august tot aştept capitolul nouăşpe xD.

Say I love You ( myanimelist )

So, this was it.
XOXO , Firefly.

#2
Este un manga foarte bun,desi eu sunt doar la primele capitole inca mai am de citit din el10
A fost foarte amuzant cand chiar in primul capitol cand Tachibana il loveste pe Yamato crezand ca el i-a ridicat fusta....cand defapt a fost prietenul lui,dar totusi e bine ca s-a intamplat altfel cei doi nu s-ar fi cunoscut.Recomand acest anime doar celor ce le plac comedia si romantismul.Merita nota 104
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]

#3
Am vazut postul si oricum nu aveam nici o manga de citit, deci m-am apucat de aceasta 4 Este un titlu care m-a intrigat, deci cam asa trebuia sa fie si povestea.
Imi place mult de Mei, are o personalitate puternica, dar in acelasi timp este draguta si iubitoare. Mi-au placut asa zisele ei crize de gelozie.
Yamato e mult prea dragut cu toata lumea! E normal ca Mei sa fie geloasa. Si cand a vrut sa fie model, Mei l-a sustinut desi o deranja. Este asa de ... sweet. Dap, sunt o romantica incurabila. Nu e vina mea 10 Are un story foarte dragut si-mi place ca mai are si cateva momente funny strecurate pe acolo 4 Oricum, de recomandat. Pacat ca nu am cui 21
She's wiskey in a teacup.



#4
Am citit o buna bucata din aceasta manga, pana cand mi s-a parut ca o cam ia pe aratura, plot-ul devenind destul de exagerat si obositor, si intr-un final am abandonat-o.

Eram prin liceu, cautam o manga cu grafica draguta, poveste mai simpla (aveam altele pe cap, macar citind sa ma fi relaxat) si a carei eroina sa aiba o varsta apropiata de a mea. School life, obviously. Am gasit ceva imagini pe tumblr, mi-a placut ce am vazut, am cautat sa vad despre ce e vorba si asa m-am apucat de citit.

Initial mi s-a parut draguta tare. Intr-un fel ma regaseam in Mei. A fost singurul personaj de care mi-a placut din toata marea de personaje de acolo. Fata stie ce vrea si chiar daca nu se considera suficient de buna cat sa primeasca ceea ce isi doreste, tot face ea sa fie bine. Prietenu-sau, Yamato, in schimb... este prototipul personajului masculin ideal, popular in toata scoala si cu o duzina de fustite alergand si concurand pentru a sta macar 5 secunde langa el sa-i respire aerul. Cred ca am mai vazut asa ceva si in Kimi ni Todoke... si Strobe Edge... si altele probabil.

Vad ca s-a mentionat intr-un post de episodul cand s-a trezit wonder boy ca vrea sa fie model. Cam pe acolo m-am oprit din citit, that was when i decided i've had enough of it. Dar pana acolo e citibila si placuta. ^_^
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)