Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SasusSaku un cuplu minunat!

#1
Cap.1
Antrenamentul


Deja in zorii zilei se poate prevedea o zi frumoasa shi insorita pt satul Konoha.Un satulet dragutz shi cu ninja f. bn antreatzi gata de orice!
Intr-o casa,intr-una din camere , in care lumina aurie a soarelui strabate printr-o perdea rozalie decorata cu floricele rosii,un ceas nauc suna shi indica ora 7:00 am.Langa noptiera un pat in care o fata dormea lin, cu parul ei rozaliu shi cu ochii ei ca shi cel mai pretuit smarald, atragea orice baiat din lume era floarea roza a satului Konoha shi un foarte bun ninja ....Sakura Haruno in varsta de nu mai mult de 16 ani.Cat despre ceas saracul a fost aruncat cat colo de Sakura care incet se dezmierda shi se hotara se mearga sa faca un dus care sa o mai trezeasca shi cu un drum isi facu shi treburile de dimineatza.
Fata nu era hotarata cu ce sa se imbrace dar pana la urma isi alese un kimono roz cu petale de trandafiri rosii shi o pereche de sandale de asemenea rosii.
Luandu-shi micul dejun plecase grabita in locul in care obijnuiesc sa se antreneze impreuna cu Naruto Uzumaki fiindui coleg de echipa shi un prieten devotat,nu lipsea de la antrenamente niciodata nici Sasuke Uchiha care era de asemenea un coleg de echipa,un preiten dar...o persoana de neilocuit pt Sakura deoarece acest baiat de o varsta cu ea avand ochii negri ca taciunile shi parul ca onixul ...era un baiat de invidiat,cunoscut in fiecare colt al lumii stiindul ca singurul care a ramas din clanul lui impreuna cu fratele sau.Acest baiat nu era altul decat dragostea de o viata pt Sakura, il iubea mai mult decat pe oricine pe lumea asta.Shi deasemenea se ajunse pana acolo unde chiar shi fostul lor sensei Kakashi Hatake sa faca parte din echipa, sa se antreneze cu ei dar dindule indicatii.
Fiind grabita nici nu se uita pe unde merge shi din gresala daduse peste cineva:
-Imi pare nespus de rau,va rog sa ma iertatzi promit ca nu se va mai repeta,zise fata care nici nu stia peste cn a dat cu adevarat.
-Buna Sakura-chan!!Nu-i nimic m-am obijnuit cu asta. Raspunse persoana peste care dadu fata.
-Naruto!Buna shi tie.Ma bucur ca esti u shi nu altcineva...Ce mai faci?
-Bine uite ma indreptam spere padure sa ma duc la antrenamente....banuiesc ca shi u acolo mergeai nu?
-Sigur ca da...daca tot suntem aici sa pornim odata ca daca intarziem va muri de plictiseala Sasuke asteptandul pe Kakashi care mereu intarzie."Vai unii oameni nu se schimba niciodata"spuse shi vocea interioara a Sakurei.
-Sasuke din nou se gandi nervos Naruto...Ai dreptate spuse insfarsit baiatul.
Cei doi pornira spre padure foarte grabitzi sa nu cumva sa intarzie. Ajunsi acolo il vazura pe Sasuke care statea sus cocotan intr-un copac gandindu-se la cine stie ce.
-Bunaa Sasuke-kun.Spuse Sakura exact dupa ce il zari.
-Mda la fel!
"Nici omul asta nu are de gand sa se schimbe...vai cat de nesimtit este" zise vocea interioara a Sakurei f. nervoasa.
"Nu ai degand sa termini shi ai grija cum vb despre Sasuke-kun!"zise Sakura raspunzandui voci ei interiaore.
-Buna Sasuke. Spuse shi Naruto intr-un tarziu.
-Mda la fel shi tie.
-Haide omule inteleg ca mie imi zici doar atat dar deaia pt Sakura ai putea avea putzin respect ea este intodeauna dragutza cu totzi mai ales cu tn shi u asa o rasplatesti cu vorbele tale reci?
-Cn esti u sa spui asta?Shi auzi cu ce te deranjeaza pe tn cum ma comport eu cu Sakura?
-Totusi este shi colega mea shi o prietena unde se gaseste greu deigur ca imi pasa ce se intampla in jurul ei.
-Ma comport cum vreau cu cn vreau auzi deunde ai putea sa stii ca ea este importanta pt mine sau daca nu este cineva speciala pt mn?
-Daca ar fi speciala nu te-ai comporta asa cu...
Dar nici nu apuca sa isi termine propozitia ca Sakura ii spune cu un zambet cam fals pe buze:
-Naruto ajunge...nu intelegi ca unii oameni nu se schimba chiar daca le-ai da orice nu s-ar schimba shi lasa chestiile astea in privinta mea...m-am obijnuit nu este nimic nou.
Auzind aceste lucruri Sasuke ii arunca o privire rece Sakurei care tremura putzin dar isi reveni dupa ce observase ca se intoarse shi ca naruto incepu ai zice:
-Sakura imi esti o prietena f. buna shi nu pot sa nu trec cu vederea aceste lucruri ai suferit f. mult din pricina acestora dar daca u spui sa ma opresc atunci incetez.
Sakura zambi shi deodata nici nu stiind de ce se uita spre Sasuke care parea din ce in ce mai trist....oare din cauza spuselor ei...era f. ingandurata shi nu mai stia ce sa creada....
-Buna dimineata copii ce mai facetzi?
-Cum adica ce mai facem ati intarziat mai mult decat o jumatate de ora cu ce scuza naiva mai venitzi acum Kakashi Sensei?
-Pai...am ajutat o batranica sa treaca strada.
-Vechea scuza...nu mai tine.
-E dar Naruto ai putea sa te dezobijnuiesti sa imi zici 'sensei' ca nu mai sunt senseiul tau nu mai esti invatacelul meu este pate mai puternic decat mn dar tot sensei imi spui. Dc?
-Kakashi Sensei pt mn shi acum suntetzi profesorul meu din echipa 7, zise Naruto cu zambetul pana la urechi.
-Dar voi Sakura shi Sasuke putetzi sa va dezobijnuitzi shi voi de 'sensei'
-Kakashi sensei Naruto a zis f. bn are mare dreptate pt noi la aceasta tema timpul s-a oprit shi nu merge mai departe deci tot senseiul nostru ati ramas din echipa 7,zise shi Sakura mai vesela decat inainte....subiectul asta o inveselea f. tare.
-Iar u Sasuke esti de o parere cu ei?
-Mda...
Naruto maraie shi se uita urat la Sasuke era nervos pe acea indiferenta pe care baiatul o acorda tuturor din preajma lui.Bine ca antrenamentul a inceput caci Naruto a avut timp sa se potoleasca nervi shi sa isi exprime nervi pe copacul pe care trebuia sa il darame lovindul doar cu pumnul.
Sakurei i-a fost usor...dintr-olovitura a daramat copacul lasandu-i pe Sasuke shi Naruto cu gurile cascate.
Antrenamentul se sfarsii shi totzi plecara spre casele lor cu exceptia Sakurei....Se aseza pe iarba verde shi pufoasa semana cu un covor al naturii.Fata se gandea la aceias persoana la care tot timpul se gandeste la iubirea ei de o viata....la persoana care este deseori nepasatoare de nimeni precum zise shi Naruto.Gandind cu voce tare fata zicea tare shi f. clar:
-Oare cum sa ii zic lui Sasuke ca este persoana pe care o iubesc lumina vietii mele totul pt mn....daca el asa se comporta cu mn imi vine sa cred ca sunt un nimic profun o musculita mica care se inavrte in jurul astrului sau caruia nici nu ii pasa daca acea musculita mai traieste sau nu....
La nu mult timp dupa ce fata terminase de vb se auzira zgomote de dupa un tufis.Fata se puse in pozitia de aparare asteptand sa iasa persoana care auzise tot ce a spus shi care o spiona.
-Cn este....oricine ai fi iesi afara shi arata-te!
Persoana respectiva iesi shi spre fumirarea ei era chiar Kakashi Sensei.
-Scuze ca te-am speriat....zise acesta cu vocea lui blanda.
-NU-i nimic nu m-am speriat...ei bn poate doar putzin...dar decat timp suntetzi aici?
-Deja de cand totzi ceilaltzi referindu-ma la Sasuke shi Naruto au placat.
Deci a auzit tot?...se intreba ea in sinea ei.
-Daca te intrebi daca am auzit ce ai zis raspunsul este da.
Sakura rosi shi isi lasase capul in jos.
-Nu iti fie teama secretul iti este in siguranta ai incredere in fostul tau sensei...dar stii ca pana la urma va trebui sa ii zici adevarul nu?
-Da sunt constienta dar totushi nu am curajul sa ii zic.
-Ei uite iti spun eu un secret...pe care il stiu demult de la o pasarica cred ca te va interesa este despre adevaratul Sasuke....

Sfarsitul capitolului 1.
Va plcut????Daca vretzi sa aflatzi ce ii va spune Kakashi Sakurei,la ce se referea cu 'adevaratul Sasuke'....vetzi afla in uratorul capitol
Next one:Adevaratul Sasuke.

#2
Ce iti pot spune despre acest fic?Hmm.Nu cred ca ar trebui sa prescutezi cuvintele se vede cam urat intr-un fic.Descriere nu ai.In fine tot frumos este.Sunt curioasa ce ii va zice Kakashi Sakurei.Astept continuarea.

#3
Okay, am sa fiu cam crudă aşa că nu te supară dar mi-e foame de critici şi nici nu prea sunt în apele mele =P~

Încep cu titlul care fară suparare e bun de muls vaca cu el 'SasuSaku un cuplu minunat!' de ce am impresia ca ceva mai penal de atît n-ai fi putut sa scri? Şi ai mai si pus semnul exclamarii :| Altă idee genială cred ca ai pentru el pentru că mie personal mi s-a facut greaţă cînd l-am vazut.

Trecem mai departe la ortografie:

Te intreb, tu sigur ai fost la şcoală? Vreau sa spun ca n-am vazut în viata mea atîtea prescurtari într-un Fan Fic şi sunt sigură ca nici într-o carte scrisă de ceva scriitor renumit nu gasesşti asta. :| Dar e chiar atat de greu să scrii cuvintele alea pîna la sfîrsitul lor sau te lasă tastatura? Şi mai lasă si putin loc printre fazele alea, cînd ţi-am citit ficul era sa ramîn fară aer pe bune. :|

Aşa continuam cu exprimarea:
Cînd am citit cateva cuvinte mai ales faza cu 'Intr-o casa,intr-una din camere , in care lumina aurie a soarelui strabate printr-o perdea rozalie decorata cu floricele rosii,un ceas nauc suna shi indica ora 7:00 am.' m-a bufnit rîsul de mi-a ajuns cina de aseară pînă la creier pe bune, cum Doamne poate un ceas sa fie nauc O.o ? A prins viaţă sau ceva in genul... ? Şi din cîte vad eu pe aici Ficul e scris într-un fel de romînă-ebraică deci de ce ai pus totuşi ceasul în limba engleză? :| Te rog, nu mai folosi expresii de care nu eşti sigură de ce înseamnă, sau macar consulta-te cu DEX, să ştii ca dacă dai o cautare pe Google cu DEX online e exact prima optiune. :| Chiar nu vad de ce te implici cu chestiile astea cînd la fel de bine s-au inventat si cuvinte cu acelasi sens dar forma diferită. [Adică sinonime.]

Originalitate:
Draga mea, poti sa fii mîndra, ficul tau e un cliseu autentic, plus că mai e şi cu emoul de Sasuke şi cu vrajitoarea Sakura, dar în fine, asta e ideea ta de fic, okay, macar atat sa respect.
Okay, ai repetat 'vocea interioară al Sakurei' pînă m-a luat durerea de cap pe bune :|
Şi sincer cred ca puteai mai mult pentru primul capitol decît atît, iar ideea cu ce îi va spune Kakashi lui Sakura e deja dată pe faţă, mie una mi-e deja clară ideea, so... Nu prea m-ai impresionat.

Naratiunea:
Sincera sa fiu, actiunea, sau cel putin inceputul, mi-a adus aminte de primul meu fan fic, desigur el fiind cu kaleido star, dar asta e partea a II-a. Actiunea decurge destul de bine, insă ai grijă pentru că schimbi personalitatile personajelor >.< Mai lucrează la asta, nu e bine să le schimbi aşa dintr-o dată, totul trebuie treptat...

Dialogul:
Dialogul tau e cat se poate de grabit, nu te mai repezi aşa, nu pierzi nici un tren, mai multa rabdare, nu te pune nimeni sa incepi capitolul şi sa-l termini pe loc. Plus ca totul mi se pare ţeapan, zici ca vorbesc patru roboti. :|

Descrierea:
Ei bine, una e să ai cuvinte si propozitii si alta e să ai descriere, din pacate nu ai descris mai nimic, decat ai aruncat cateva cuvinte pe acolo la aspectul fizic al personajelor, însă nu ajunge, ceva peisaj, o stare spirituală ceva pe acolo, adanceste-te in idee, lasă cuvintele sa iasă de la sine, altfel nu rezolvi nimic dacă nu le scri şi cu putin suflet. :)

Sfat: Fa UN FIC! Pentru ca asta numai fic nu e.

Serena was here :P
[center][Imagine: ChaceCreawford.png]

What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]

#4
u ce secret despre adevaratul sasuke:->,oare ce ascunde in manek kakashi-sensei:->
oricum sa trecem la subiect descrierea:este la inceput dar in rest nu ai prea pus ,dialogul este reusit ,ai grija la scris,nu mai scrie cuvintele prescurtat ca pe messenger ok?in plus imi place ideea si ma roade gandul...oare ce o sa-i spuna kakashi sakurei?
deci nu ne tine mult in suspans ai un fic reusit asa ca continua te rog;)...byepupic

#5
Cap.2
Adevaratul Sasuke



Se pare ca Kakashi a ascuns ceva pe care acum vrea sa o impartaseasca si Sakurei.Ea curioasa si nerabdatoare sa afle ce ar dori acesta sa-i zica despre dragul ei Sasuke.
'Cica adevaratul Sasuke hah?"intreba shi vocea ei interioara.
-Deci Kakashi Sensei despre ce este vorba?Ce vretzi sa imi spuneti despre Sasuke?
-Stii mai demult mi-a povestit Hokage inainte sa moara ca el a cunoscut un Sasuke cu totul diferit mai demult zambea si radea cam la fel de mult ca si tn Sakura...dar acum numia este la fel din cauza clanului stiai asta nu?
-Da desigur ca da...."Stiai?Chiar stiai?"intreba vocea ei interioara
'Nu deunde sa fi stiut? dar nu vreau sa ma fac necunoscatoare de Sasuke-kun dar acum mai bn ai tacea sa ascult ce zice"ii zise shi Sakura.
-Pai uite am cercetat putin si stii ca deseori mai zabeste la cate o gluma sau vreo tampenie de-a lui Naruto...M-am mai furisat sa vad ce mai face pe acasa si acolo unde obijnuieste sa se furiseza....el sta shi isi aminteste ce boacane facea Naruto si timpul in care eram toti impreuna...
-Serios??????Sunt cam surprinsa....
'Ai auzit???Sakura deci Sasuke nu e asa de rau"Spuse si vocea ei interioara.
'Desigur ca am auzit dar ce crezi ca is surda?'Raspunse Sakura nervoasa...
'Pai deseori esti dar uite Kakashi vrea sa zic ceva' ii zise vocea interioara a ei.
-Da pe bune...dar ce m-a surprins shi mai tare a fost ca nu dupa mult ce a inceput sa rada a inceput sa fie din ce in ce mai trist....
Exact cum a facut cand i-am zis cateva...atunci aveam un curaj mare pe care acum nu il mai am...isi zise in gand Sakura.
-Dar nu numai dupa toate acestea shi-a lasat capul in jos si a rostit un nume pe care nu credeam sa il aud din gura lui cand este singur sau cand nu este vorba de ea...
'Oare ce a zis'zise vocea inteerioara.
'Mai taci nu observi ca vreau sa urmaresc povestea?" o potoli Sakura.
-A rostit un nume...'Floare Rozalie"...se pare ca luI Sasuke ii placea de aceasta fata mult in copilarie.
Sakura incremeni....se gandi oare cn putea fi acea persoana norocoasa de care i-a placut lui Sasuke...
-Iti spune cv acest nume sau porecla sau la ce s-a referit?
-Sczuze dar nu.
-Inteleg exact cum ma gandeam...sincer prima data mi-a venit cineva prin minte...
-Cine?intreba Sakura curioaa foc sa afle cn poate fi persoana respectiva.
-Mi-am amintit de o fetetza frumoasa foc plangand langa o bancutza stand ghemuita jos Sasuke o privea cu tristetze dintr-un copac...fetitza plangea cu lacrimi amare shi foarte rosie la fatza...mai departe nu imi amintesc nimic...nici asta nu te ajuta?
-Nu imi pare f. rau dar chiar nu imi amintesc pprea multe din copilarie.
-Ei bine Sakura sper ca ti-am fost deajutor dar mai departe misterul este al tau shi nu uita ca daca afli trebuie sa imi spui shi mie da?Ca sunt f. curios.Spuse zambind Kakashi.
-Desigur!Dv veti fi primul dupa mn.
-Ei bine Sakura eu te las macar vei putea sa te gandesti la asta in liniste.Ii spuse Kakashi.Pa!
-La revedere Kakashi Sensei.
Astfel Sakura ramase singura cu gandurile ei shi cu acea intrebare pe care nju o putea deacum inainte scoate din minte pana cand nu afla raspunsul.
-Ce ma fac acum?Isi spuse ea ...
'Deunde sa stiu eu?Dar oare nu se referea la tn?' intrebase shi vcea eii interioara.
'Ce fericita as fi daca chiar asa ar fi cum zici u'
'Ei bn poate nu este exact asa dar ti-am dat un pic de speranta nu?'
'bn,bn hai ca e vremea sa plecam acasa.'
Sakura se ridica shi pleca f ingandurata spre casa nu stia la cn se referea Sasuke cu 'Floarea Rozalie'.Fiind asa de ratacita prin gandurile ei dadu peste cnv. Cineva cam cunoscut ei acel parfum acea atingere a mai simtit-o odata dar din gresala shi atunci.Dar oare cn nu isi putea aminti exact cn era.
-Scuzatima imi pare foarte rau nu am fost atenta promit ca nu se va mai repete.
La aceste cuvinte persoana respectiva ii ridicase fatza Sakurei shi se uita drept in ochi ei....fata rosi.
-Ss-aa-ssu-ke-kun...
-Nu-i nimic Sakura se mai intampla sa intri in cnv din neatemtie.ii zise Sasuke
Era intuneric pe alee dar lumina lunii le lumina fetzaele ...Sakura era rosie ca shi para focului.
-Sakura a pai...eu adica voiam sa te intreb daca adica...
'Sasuke se balbaie? ma cam mira auzi, este un semn bun' ii zise vocea ei interioara
'Ei insfarsit apari la momentul potrivit unul din ele' zise Sakura
-Voiam sa te intreb daca aa...
-Ce?
-Pai adica voiam sa te intreb daca adica nu vrei sa te conduc pana acasa?
-Desigur!
'Doar atat?credeam ca iti va cere mana sau iti va declara dragoste"zise nervoasa vocea interioara a lui Sakura
'Ha ha ha ...Bn ca nu vrei sa imi zica ca vrea sa o omoare pe Ino"zise Sakura
'Shi mai bn" ii raspunse vocea interioara care rase malefic
-Deci plecam?intreba Sasuke
-Da! zise Sakura vesela
-A Sakura chiar asa ma consideri?Un om care nu se schimba?Chiar asa ma crezi ca shi ceilaltzi credeam ca esti altfel...
-Scuze imi pare rau dar ...eram suparata trebuia sa spun cava sa il potolesc pe Naruto....shi totushi ai putea sa fi mai amabil cu noi mai dragutz...ultimul cuvant il spusese incet acel curaj pe care il avea se indeparta din ce in ce mai tare....
-Scuze daca te-am ranit cu vorbele mele reci dar...
-Dar ce?
-Nu intelegi...nu mai conteaza....
-Ei bn am ajuns...zise Sakura daca vrei sa mai discutam haide la mn intr-o dupamasa shi o sa mai vb bine?Uf oare dc spusesem asa intreba Sakura care isi lasase capul in josshi se rusina stiind ca raspunsul lui Sasuke va fi nu...
-Bn atunci ne mai auzim maine dupa antrenamente adica la ora 6 caci dupamasa avem antrenament.
-Bine! spuse Sakura vesela care credea ca este doar un vis frumos shi ca maine cand se va trezi totul va disparea dar nu era asa totul era real.
Cei doi se despartira fiecare plecand in casele lor Sasuke locuind cu cateva case mai in josul strazii intra shi merse la culcare Sakura facu la fel shi adormi visand la ziua de maine.


Sper ca va placut acest capitol shi ca v-am captat interesul cv mai mult...scuzatima daca am avut in capitolele astea 2 greseli de tastare sau gramatica dar nu uitatzi sunt incepatoare.
Next one: Discutia

#6
Discutia


Soarele rasari stralucind pe cerul albastru,trimitand razele ei calde intregului sat Konoha.Liniste shi pace in satuletul nostru, oamenii deabea s-au trezit,printre ei se afla shi Sakura care din nou fusese trezita de ceasul ei care de data asta zbura afara pe ceamul deschis larg prin care soarele lumina cu putere.
Sakura se dezmetici shi merse sa faca obijnuitul dus de dimineatza shi celelalte treburi pe care le facea zilnic. Habar nu avea cu ce sa se imbrace.Deschise dulapul shi se uita in stanga shi in dreapta dar nu gasi ceva care sa ii placa intratata shi care sa nu fie prea eleganta mai simplutza dar in felul ei shi eleganta nici nu putea decide cum sa fie sau care sa fie. Pana la uram observa un kimono f. frumos roz ca deobicei roza dar mai sus de genunchi din cele crapata la margini shi manecutele transpaente.
Repede se imbraca shi isi lua micul dejun shi porni spre padure dar de data aceasta nu era foarte grabita ci mai degraba ingandurata la ziua de ieri cand Sakura il invita pe Sasuke la ea acasa sa discute cate un pic dar ea era cam nedumerita...despre ce puteau sa discute? se tot intreba pana cand observa ca in fatza ei nu cu mult se afla Naruto la fel de ingandurat ca shi ea...dar la ce putea sa se gandeasca tocmai Naruto...
Nu trecu mult ca shi el o observa pe Sakura shi spuse vioi:
-Buna Sakura-chan!!zise baiatul cu zambetul pe buze.
-Buna shi tie Naruto!ii raspunse Sakura.
-Ce mai faci?
-Pai uite ma indretam spre padure.U la fel nu?
-Desigur...Um Sakura....voiam sa te intreb ceva...
"Oare ce vrea te intrebe?" ii zise vozea interioara Sakurei.
'Deunde sa stiu?Naruto este Naruto poate vrea sa ma intrebe daca nu vreau sa merg sa mananc ramen cu el....ii raspunse Sakura.
'Of Doamne dar nu vezi ca a inrosit?'
'Poftimm?'zise Sakura mirata.
-Pai a...stii ma intrebam daca nu vrei sa vii cu mn dupamasa dupa antrenamente sa ne plimbam ...stiu shi eu pe la malul raului prin padure asa pana pe la apus...
-Dc nu?Bn Naruto o sa merg zise Sakura care uita complet ca Sasuke avea sa mearga la ea dupa antrenament.
-Grozav!zise Naruto.
Ajunsi in padure cei doi il zaresc pe Sasuke in acelashi loc unde obijnuia sa stea el...
-Buna Sasuke! ii zise Sakura.
-Buna shi tie Sakura.raspunse Sasuke spre surprinderea celor doi...
-Salut Sasuke...ii zise Naruto curios sa vada daca shi lui ii raspunde la fel sau numai Sakurei...
Sasuke statea pe ganduri shi isi zise ca daca nu ii va zice la fel lui Naruto va fi ceva suspect asa ca ii spuse lui naruto:
-Buna shi tie Naruto.
Baiatul ramase cu gura cascata....holbanduse la Sasuke...
-Ce te tot holbesti la mn asa?intreba Sasuke
-Pai este cv neobijnuit sa salutzi shi u normal...zise Naruto.
-Atunci nu voi mai saluta normal.zise Sasuke cu un fel de zambet pe buze.
De mai mult de o ora cei trei stateau shi asteptau dupa Kakashi sensei care numai nu aparu.Naruto deja nu mai putea de nervi:
-Eu nu mai pot... plec dupa Kakashi nu imi pasa daca va trebui sa scotoces tot orasul dupa el dar tot il voi gasi...zise Naruto.
-Merg shi eu.Ii zise Sakura.
-Nu u vei ramane aicicu Sasuke in caz de vine Kakashi shi daca eu nu voi fin inca aici careva sa poata veni dupa mn.
-Bine zis. ii zise Sakura cam surprinsa.
Pe tot parcursul discutiei Sasuke nu scase nici un cunavnt se uita doar la Sakura gandinduse la cv dar de pearca era scufundat in gandurile lui rpfunde dar din anumit motiv privind-o doar pe Sakura.
-Deci ne-am inteles,atunci cu bine ne vedem dupa ce il gasesc sau apare Kakashi ala. le zise Naruto celor doi care erau ochi shi urechi la cea ce spunea Naruto.
-Bine Naruto am inteles nu trebuie sa zici de mii de ori acelas lucru...ei bine deci cu bine Naruto iar daca il gasesti pe Kakashi nu uita sa nu il omori inregula?ii zise Sakura.
-Bine o sa incerc.ii zise Naruto care plecat in nici un minut dupa cele rostite.
Of iarashi singura cu Sasuke dc sunt eu asa de pedepsita... isi zise Sakura.
- Sakura...voiam sa te intreb ceva...ii zise Sasuke care cobora insfarsit din copac.
'Oare ce vrea?'intreba vocea interioara de Sakura.
'Deunde sa stiu eu?'
-In legatura cu discutia pe care avea sa o purtam dupa antrenament.
Of asta mi-a iesit complet din cap shi am acceptat invitatia lui Naruto ce ma fac acum?se intreba Sakura.
-Stii daca tot suntem singuri putem sa ne plimbam shi noi pe aici shi sa discutam acum caci banuiesc ca vei fi obosita mai tariu...zise Sasuke
-Serios?intreba Sakura care se uita tinta in ochii lui Sasuke zambind.
-Da dar daca este vreo problema putem shi dupa antreament.
-A nu este foarte bine acum.ii zise Sakura lui Sasuke.
-Deci vii?intreba baiatul
-Unde?
-Sa ne plimbam,stiu un loc foarte frumos nu departe de aici...ii zise Sasuke fetei care ramase uimita de comportamentul lui.
-Bine.ii raspunse nu foarte tarziu Sakura.
Cei doi se indreptara spre inia padurii deunde se auzi un fel de zgomot Sakura isi imagina un rau involburat dar cand sa ajunga acolo ce sa ii vada ochii un izvor limpede iar langa acesta o casutza foarte dragutza facuta din lemn.
-Ce frumos....spuse Sakura minunanduse de acel loc minunat...
-Ma bucur ca iti place aici obijnuiesc sa vin cand vreau sa ma regasesc.zise Sasuke foarte emotionat dar nici el nu stia de ce.
'Sunt foarte surprinsa...Sasuke intr-un asemenea loc....'zise vocea interioara a Sakurei.
Sakura incepu sa se dezbrace.
-Stai ...ce faci?ii zise Sasuke rosu ca focul...
-Ce sa fac...ma dezbrac in costumul de baia...azi aveam de gand sa merg undeva sa inot...dar m-am intalnit cu...
Shi se bloca cand vazu ca Sasuke intrase in cabana de lemn. Sakura nu mi stia ce are degand sa faca baiatul.Nu dupa mult iesi afara intr-un costum de baie shi sarind direct in apa o stropi pe Sakura care nu demult se asezase pe margina sa se uste putzin.
-Ei stai u numai sa vezi acuma ce iti fac ii zise Sakura lui Sasuke.
-Sa te vad! zise shi Sasuke.
-Ce zici de un pumn mare in apa sa vezi imediat va fi tornada...zise Sakura razand in hohote.
-Ei da?Ce zici de o apa fierbinte sau mai bine termala?zise shi Sasuke cu un zambet pe buze.
Se jucau ce se jucau pana cand amandoi obosira shi se hotarara sa iasa din apa shi sa puna o patura sa se poaye odihni shi cu un drum sa se poate shi Sakura bronza.Zis shi facut totul era cum planuisera,iar cei doi se simtira minunat impreuna.Iar Sasuke ii zise Sakurei:
-Stii te-am adus aici ca sa te simti bn ser ca am reusit.
-Desigur m-am simtit minunat shi ma simt inca.zise Sakura mirata de vorbele baiatului.
-Ma bucur sa aud asta.zise Sasuke inca zambind
-Dar nu te supara ca te intreb...ce e cuschimbarea asta...asa de repede shi asa de amre fatza de mine?
Sasuke tacu o vreme dupa care spuse:
-Mai demult aveam o prietena foarte apropiata zilnic ne jucam shi tot timpul aproape eram impreuna pana cand clanul meu a fost distrus shi pana cand ea s-a mutat pt o vreme in alt oras astfel am pierdut legatura...
-Shi asta este ceva legat de mn?
-Nu stiu sigur....
-Cum o chema pe fata acea?intreba Sakura curioasa dar iarashi cu acel curaj care este gata gata sa o paraseasca.
-Nu stiu sigur oamenii o strigau 'Floare Roza'
-Imi pare cunoscut numele dar unde l-am mai auzit...
-Gandestete bine amintestetzi copilaria...ii zise Sasuke.
Sakura statea pe ganduri shi la un momendat zise:
-Stiu! Acum stiu cine era shi unde am mai auzit acest nume...zise Sakura


Sper ca va placut acest capitol...este cv mai lung adevarat ca a durat mai mult pana l-am terminat dar imi trebuia o inspiratie foarte buna pe care am gasit-o cu timpul^_^
Next One: 'Floarea Rzalie shi legatura cu Sakura'

#7
Ma bucur sa vad ca si pe alte site`uri exista asemenea chestii [nu le poti numi fic`uri] credeam ca doar NMA-ul e invadat de servetele !

In primul rand vreau din toata inima sa te felicit ptr lovirea servetelului tau cu Sf Ciocan Messagerian atat de folosit printre uneltele de uz casnic .

Apoi tu nu ai invatat la scoala ca atunci cand faci o compunere sau orice altceva o recitesti ca sa vezi unde ai gresit ? banuiesc ca ai chiulit la ora aia !

Ca intotdeauna dupa ce ti sa dat o critica ai postat urmatorul capitol identic ! frumos ce pot sa spun , vad ca noi vorbim degeaba , nimeni nu e dispus sa-si strice ochii pe chesti de genu : n l p n f ca totusi ti se zice odata nu de 8 ori nu intelegi ghinionul tau nu al nostru !!!

Dialogul ceva mai jenibil nu creca puteai gasi !!!

#8
ehhna,nu vreau sa fie rea^TT_frumos fic,dar ce pot zice:descriere e aproape seaca
ar trebui sa descrii mai mult actiunile si sentimentele personajelor...
iar dialogul,ma lucreaza putin la el,si fal mai amplu,putin mai bogat in cuvinte,
nu in limbajul modern de strada :) astept nextu,

#9
Am trecut si eu pe aici!Am cate ceva sa iti zic:
1.Nu mai folosi cuvinte de pe mess
2.Imbogateste dialogul
3.Imbogateste descrierea
4.Grija la greselile de tastare
5.Descrie sentimentele personajelor
Wow ce schimbare!Sasuke ce ai patit???Nu mai esti baiatul ala cool.In fine e ficul tau modelezi personajele cum vrei tu.Nici nu ma asteptam la asa ceva din partea lui.Ai grija poate am sa lesin sau sa fac infarct asa ca mai usor cu mine ca mor!(scz glumeam si eu:D).Sunt curioasa ce legatura are Floarea Rozalie cu Sakura.Astept continuarea.Sper sa nu te superi de ce am zis.
Succes si spor la scris!

#10
ti-am citit noul capitol si imi place, este lung.Promiti multe [nu la propiu ma refer]
dialogul este complex.Putina descriere pe alocuri ar mai trebui si
renunta la mesengeristica...dauneaza.
Atat iti spun.Ai un fic frumos si idei frumoase.
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)