Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Saru'Mana

#11
Prima oara cand am citit primul commentari aveam sa iti reprosez sa invetii romana. Dar si asa undeva ma doare ca incepi sa scrii normal. Draga, ai 15 ani. Cand o sa te maturizezi? Anyway. Fiecare face ce vrea. Ceilanti ti-au urat mereu, pere si banane hai sa iti spun si eu acel cuvant ce ma defineste " Hai pa! "


cam fac off topic asa ca hai sa adaug " tot ce zice Zuppy " .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#12
Ia gata aici :p
Citat:05. Nu criticati gramatica celorlalti utilizatori intr-un mod rautacios.

Love, încearcă să scrii mai pă româneşte xD adică fără messenger pentru că suntem pe un forum anime în care userii trebuie să înţeleagă ce scriu ceilalţi aşa că e bine să scrii fără messenger ca să ne putem înţelege reciproc. Eniuei, bine ai venit pe forum. Şi ce cărţi citeşti în afară de celel menţionate ? Citeşti manga ? Te pasionează manga ? [ i mean citeşti, colecţionezi, alea alea ? ]
-

#13
Mah, Yaoi maniac [ex. Nyo], mai termin-o cu fazele astea rautacioase si insuportabile. Nu stiu ce ai de la un timp in coace. De fiecare data trebuie sa te trezesti tu si sa le spui celor noi cuvinte deastea, cine stie ce mai cred si astia. Trebuie sa fim un forum prietenos nu? Si da, stiu ca nu scrie asa de romaneste, si chiar daca "te doare undeva" puteai sa dai un com mai prietenos. Nu cred ca altii ti-au facut asa ceva tie, dar deh... daca te-ai trezit dimineata cu fundu'n sus, trebuie sa faci pe altii sa se simta prost.Acum ii dau dreptate lu' sis [Snowy] crede-ma.
Scuze Freaky X-x, dar unora le mai trebuie putina [ putin mai multa] educatie. So.. Bine ai venit pe zup!hug Si nu lua in seama toate jignirile de pe aici. Nu toti suntem asa 3

Edit

Ohh God 29... Gata scuze.
[Imagine: Hm757.png]





#14
Impossible acelaşi lucru ţi - l zic ţie. De aceste lucruri a avut şi ea parte chiar de unele urâte aşa că tot ce-ţi cer e să nu mai vorbeşti atunci când nici tu nu ştii :p situatia. Din momentul ăsta vă rog să vă concentraţi la topicul domnişoarei nou venite şi restul se va rezolva pe parcurs. Nu - mi ziceţi mie că nu aţi fost vreodată în viaţa voastră răutăcioşi cu cineva. So gata cu off topicul oamenilor şi lăsaţi restul în pace.

PS pentru nou venită. Avem stări dastea în adolescenţă când hormonii se joacă ping pong. Înţelege - ne. 3 Suntem si noi mititei.
-

#15
Mda. Te doare? Daca m-am trezit cu fundu-n sus te freaca undeva?
Daca tu spui ca eu nu sunt educata corespunzator atunci si eu iti zic tie sa te duci si sa te dai cu capul de stalp si sa observi ca si eu am primit unele lucruri dure. Hai, du-te!! Ce mai astepti! Si ia-o si pe sys a ta de mana si sariti de pe bloc 3 Daca vreti va si imping. 3
Uite ca nu vreau eu sa fiu prietenoasa. Probleme? Nici nu imi pasa daca primesc sau nu ban.
Daca ai deschide ochii ai vedea ca nu toate lumea e atat de ' Ohh!! uite o nou venita, hai sa fiu prietena cu eaa!! ' . Dar ce sa stii. Dechide ochii!


Ps: Scuze Lynn de offtopic o sa termin dupa acest comment10 Love ya' mai.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#16
Deea ! Te bat rau de tot pe tine ! Ce dura esti tu fi mai politicoasa 21. Ce iti place tie sa fi rea 21. Sa revin la subiect :

1.Fanta sau cola ?
2.Mc sau pizza ?
3. La film sau la shopping 24 ?
4. Pantofi cu toc sau tenesi ?
5. Blugi sau pantaloni de sport ?

Am inceput cu niste intrebari deplasate rau nu ? 21
Eu iti ureeeeez bun venit pe zup ^_^ ''
[Imagine: Jun0xCa.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Saru` mana! Death FTW 15 6.444 13-03-2011, 06:03 PM
Ultimul răspuns: Serqet
  Saru'mana Zombilau 10 4.611 24-04-2010, 04:45 PM
Ultimul răspuns: Zombilau


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)