Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sakura

#1
1.Prima zi la academie
Era o zi minunata in satul Konohonda.Pasarile ciripeau,ciresii erau infloriti si fiecare junin era gata sa plece la academie.Dar intr`o casa mare,frumoasa si spatioasa..sus la etaj dormea o fata deosebita(speciala).O fata din clanul "Ingerul Negru"..un clan deosebit de bun si puternic,asta pana intr`o zi cand un puternic luptator a provocat dezastre si asa a ajuns clanul "Ingerilor" cu denumirea de clanul "Ingerilor Negri".O fata cu parul roz lucios si splendid si cu ochi verzi ca smaraldul dormea intr`o camera spatioasa cu peretii roz care miroseau a ciresi.Aceasta fata "speciala" era ultima din clanul "Ingerilor Negri"...aceasta fata era chiar Sakura Haruno.O fata tanara,puternica si foarte frumoasa la o varsta frageda de 15 ani.Era ora 7:00,ceasul suna galagios si o trezii pe fata dn somnul ei de aur.
Fata se scula cu greu,opri ceasul si sa da jos din pat.Se duce se spala pe fata(mrg isi face nevoile etc..)se duce la dulap.Se imbraca cu un kimono rosu ca sangele si neste pantaloni scurti negri in picioare niste sandale cu barete.Aceasta coboara mananca micul de jun pregatit de ea insasi deoarece traia singura ..asta dupa ce parinti ei au fost omorati in lupta cu marele maestru Orocimaro(nu stiu daca am scris bine).Fata pleca de acasa si se intrepta spre academie cu fasi marunti..Sakura iisi lua inima in dinti de rusine si intra in curtea academiei...acolo vazuse o gramada de copii..fel si fel de junini in devenire.Nu trecu mult timp si se sunase de ora.Sakura intra in clasa se aseza in a treia banca de la fereastra si se uita la cerul perfect senin..
Deodata o voce indiferenta o striga:
-Hei tu!! pot sa ma asez aici?
-Da,sigur!
Sakura se uita la el cu coada ochiului ..era perfect corpul lui era perfect avea parul negru la fel si ochii lui.Era imbracat intr`un tricou albastru si nijte pantaloni 3 sferturi albi si in picioare nijte sandale de ninja.
Amandoi rupsera tacerea ..pana cand Sakura il intreba:
-Mai este mult pana vine profesorul?
-Deobicei intarzie 1 ora dupa ce se suna!
-Bine multumesc.Pe mine ma cheama Saa...nici nu termina vine si brunetul ii spuse:
-Nu te`am intrebat cum te cheama nici macar nu`mi pasa
Aceasta pleaca cu o fata trista si se duce si sta la geam.Deodata vine la ea o fata cu doua cocuri in parti si cu ochii caprui(e vorba de ten ten)aceasta ii spune:
-Buna,cum te cheama?
-Ma cheama Sakura Haruno,pe tine?
-Ma numesc Ten Ten ..si atat,vrei sa fim prietene?!
-Da ,mi`ar face placere/spune ea cu un zambet pe chipul ei.
-Vrei sa ti`o prezint pe cea mai buna prietena a mea..putem sa fim toate 3 cele mai bune prietene..
Acestea se dusere impreuna la o fata cu ochii gri imbracata cu un pulover gri si cu semnul frunzei pe el..
-Buna Hinata,ea este Sakura,Sakura ea este Hinata.Hinata Hyuuga!
-Imi pare bine de cunostinta.spune fata zambind
-Si mie.spuse Sakura...
Dupa 2-3 ore Ten ten impreuna cu Hinata ii face cunostinta lui Sakura cu toti cei lalti:
Pai sa incepem cu baieti : cel ce se antreneza cu parul lung si cu ochii ca ai lui Hinata e varul ei pe nume Neji Hyuuga,cel ce se antreneaza cu Neji e Rock Lee e de treaba dar e cam ciudat,cel ce mananca ca un spart e Chioji,cel care doarme e Shikamaru e un lenes dar e foarte destept,cel care nu sta locului o clipa e Naruto si acela care era un junin indiferent inganfaat si moracanos e Sasuke Uchiha."E dragut" spune Sakura in gandul ei.
- Si acum fetele : acea fata cu parul blond e Ino Yamanaka iti recomand sa nu te imprietenesti cu ea pentru ca e o ingamfata totala si se crede Regina Frumuseti si tot asa cu celalalte fete. Hinata o invita pe Sakura sa vina dupa scoala sa se plimbe cu ea si cu ten ten prin sat.
Dupa ce le face cunostita Sakurei cu toti baieti ..Sakura se duce in banca unde statea langa Sasuke Uchiha.
Toti baieti ii faceau complimente ..o credeau cea mai frumoasa fata toti erau cu gura cascata dupa ea si salivau defiecare data cand o vedeau ..intr`un final vine Kakashi-sensei la ora ...si spune:
-Avem o eleva nou Sakura Haruno.
Toti erra cu gura cascata dupa ea.
-Sakura spune ceva despre tine in fata clasei.spune Kakashi
-Pai ma cheama Sakura Haruno,am 15 ani si vreau sa`mi fac multi prieteni pe aici.
Dupa ore ten ten,hinata si sakura mersesera impreuna cu baieti la plimbare prin parc..toti baieti stateau pe langa ea si ii faceau complimenta...dar toti se certau pentru ea:
-Vrei sa te conduc acasa?spune Kiba
-Nu eu te conduc nu`i asa?spune Naruto
-Ba eu stau langa tine eu te conduc!spune Neji
-Bine atunci eu te conduc maine spre scoala!spune Lee
Si uite asa ziua sa sfarsit Sakura a ajuns acasa insootita de toti baieti.Si uite asa noapte a invaluit satul frunza.[posturi unite]
A doua zi..Sakura se trezi la ora 6:00 si incepuse sa se pregateasca pentru academie...se imbraca intr`un kimono negru si in picioare purta o pereche de sandale ninja..plecat la academie..era ora 6:57 min.Ajunsa acolo se intalnii cu prietenii ei.(Hinata,ten ten,Kiba,naruto,neji,sasuke,lee).Se salutara si porni spre clasa lor.Dupa 5 minute se sunase de intrare..dar ei erau deja in clasa.Dintr`un fum iesise kakashi-sensei kre le spusera echipele...la a treia echipa se oprii si spuse:
-A treia echipa unde voi fii diriginte va fi formata din:Naruto Uzumachi...Sakura Haruno si Sasuke Uchiha.!!
Sakura se bucura in gandul ei dar nustia de ce...
Dupa ce termina toate echipele kakashi -sensei le spuse:
-Maine echipa mea sa se prezinte in padure la ora 5:00...si ar face bine sa nu manance!
Toti se dusera acasa.Sakura nici nu inchise bine ochii si deja soarele incepusera sa rasara.Se trezi din somn se spala,se schimba(etc.) asa cum le`a zis kakashi,Sakura se duse in padure la ora 5:00 cu stomacul gol.
Acolo se intalnise cu colegii sai.Se salutara intre ei..si sse asezase pe iarba plina cu roua.
Sasuke statea la umbra unui copac plin cu mere,iar naruto si sakura pe iarba ...trecuse o ora,dar kakashi tot nu venise ...sakura se duse la copacul cu mere si incerca sa se ridice atunci Sakura spune:
-Naruto poti sa vii sa ma ajuti. Naruto venise in fuga enttuziasmat ca la rugat sakura ceva>
Sakura se ridica pe umerii lui si incepu sa culeaga mere...Sasuke se uita la Sakura si vazu ca e chiar draguta ,dar nustia ce simte pentru ea era chiar confuz.Dinttr`o data Naruto se dezechilibra si cazu ,dar pe Sakura o prinse Sasuke ..atunci se privira in ochii si se indragostira pe loc unul de altul..Sasuke spune:
-Esti prost!N-ai vazut ca era sa cada Sakura??!!se enerva Sasuke
-Scuze Sakura!!N-am vrut!!spuse Naruto ingrijorat[posturi unite]
2.Libertatea
-Nui nimic a fost un accident.spuse Sakura linistita.
Deodata sosise kakashi-sensei si iincepu sa le spuna:
-Am aici 2 clopotei,voi va trebuii sa mii luati in 3 ore ,cel care nu va lua nici un clopotel va repeta anul acesta.DATII DRUMUL!!!
Sasuke si Sakura se ascunsera bine,Dar Naruto ramasese in fata lui kakashi.
Atnci lui Sakura ii vine prin cap.
-Stiu in ce consta testul.E vorba de munca in echippa.spune ea
Atunci Sasuke il teleporteaza pe Naruto langa ei sa le explice planul.Dupa 20 de minute toti trei se indreapta spre kakashi-sensei kre statea linistit si citea o carte.
Dra nu a mers pe Sasuke la bagat cu tot corpul in pamant si pe Naruto la azvarlit in lac...Atunci Sakura se ascunse si se duse la Sasuke sa-l ajute...Batu odata din picior si se facu o gaura mare in jurul lui Sasuke,iar acesta iesi si ii multumi.Atunci dupa ce se intalnira toti 3 se duse iar sa`l atace pe kakashi.
Naruto ajunse la un clopotel,iar Sasuke si Sakura in acelasi timp la al doilea clopotel.
Atunci mainile lor se atinsesera..(oooo)
Ajunsi acasa,cei trei junini se intalinira cu prieteni lor.
Hinata le spuse:
-Vreiti sa veniti maine la ora 15:00 la ziua mea??
-Da,spusera toti in cor...atunci fiecare se dusera acasa si se pregatii pentru ziua de maine,numai ca Sakura nu se duse acasa la ea ci la Sasuke kre traia singur la fel ca Sakura .
Cei doi dormira in impreuna ...imbratisati..
A doua zii pe la 13:00 toti incepura sa se imbrace ...Sasuke si Sakura s eimbracara si pornira prin sat sa`i sa un cadou lui Hinata.Dupa o ora SAkura gasise pt. Hinata o rochie frumoasa gri cu floricele de cires roze,iar Sasuke niste sandale negre cu bretele albe..Cei doi pronira spre petrecere unde se intalnira pe drum cu Naruto care ii luase o bentita alba si niste bratari roze alaturi de niste sandale verzi.
Ajunsi acolo toti incepura sa se distreze!!

#2
1. Nu ai disclaimer deci te rog sa il pui , daca nu sti ce e treci pe la alte ficuri.
2. Capitolul trebuie sa aiba peste 40 de randuri si daca iti citesti capitolul 2 are numai jumatate din totalul de randuri care ar trebui sa il aiba.
3 Ma scuzi dar trebuie sa ii spun ceva si lui Zappy-ScFi, sa sti ca ce a scris Dulcika este de fapt naratiunea nici cm descrierea, este o diferenta intre ele doua, nush in ce clasa esti dar prin a 5-6 ai sa inveti.

Acum sa revenim la ficul tau care e un dezastrub total. Pai descrierea nu am vazut-o pe nicaieri si am si eu o intrebare ce cauta parantezele alea pe acolo. Ideea e ca tu nu sti sa te exprimi ceea ce dovedeste ca nu prea citesti si nu este bine nici pentru tine ca persoana. Naratiune ai dar sincer as mai fi pus si descrierea pe langa ea. Capitolul tau consta in dialog ceea ce nu este bine pentru ca el trebuie sa constea mai mult in descriere si apoi in naratiune(ti le-am spus dupa importanta lor). Dialogul este mai mult ca sa ne transmiti mai usor discutia dintre doi oameni nu ca sa scrii capitolul. Daca vrei sa sti prescurtarile sunt interzise si la fel este si limbajul de pe mess. Te rog ca inainte sa editezi capitolul, asta daca te intereseaza de fic si de reputia ta, sa treci pe la reguli. Ai greseli peste greseli, unele cuvinte nici nu sunt acordat cum trebuie, numerele se scriu cu litere intr-o compunere si in orice tip de scriere, tu ai pus ora 7:00 si eu ce sa inteleg din asta , putea sa fie si seara si dimineata, poate ca adormit la pranz, cine stie, trebuia si tu sa scri sapte dimineata. Parantezele alea vreu sa dispare si sa sti ca noi nu suntem prosti intelegem ca daca se duce la baie se duce de fapt sa isi faca siesta si este vina ta ca ai scris ca se duce sa se spele pe fata si ma rog ce legatura are asta cu asi face omul nevoile. Oricum e tot un dezastru. Daca nu te apuci serios de treaba vei avea un fic......... . Deja ma doare capul.

Adio! si nu astept nextu'!
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

#3
bai...deja incep sa ma enervez...ti-am mai spus si in celalalt "fic"(il scriu in paranteza deoarece nu se poate numi fic,fara suparare)....deci scriu cu litere mari poate asa vei intelege ...MI-AI COPIAT IDEEA CU INGERUL NEGRU...ESTE A MEA si nu vreu sa par rea dar si la celalalt ti-am comentat tot ceva legat de asta...asa ca fa bine si schimba radical povestea...fati tu una proprie nu lua de la alt cineva...pentru cei care nu ma cred cautati ficul "Ingerul negru (Sakura)" si vedeti ca ideea este a mea...deci fii fata buna citeste si tu regulile intai sau macar roaga pe cineva sa te invete cum e pe aici si dupa apuca-te serios de un fic daca vrei cu adevarat unul...si sa fie ideea ta nu copiata...cum am mai spus si in celalalt comentariu,mi-ai plagiat(copiat) ideea...sper sa nu se mai repede ca deja nu-mi covine deloc.
I love colour blue ! :love:

#4
Fic inchis pentru ca e plagiat. Ai warn pentru ca ai plagiat de doua ori acelasi fic.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
















Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)