Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Saiunkoku Monogatari

#1
Saiunkoku este o tara legendara din China anitica,impartita in 8 regate,iar fiecarui regat ii corespunde cate o culoare.Imperiul este guvernat de familia Purpura.

Incepe povestea cand Shuurei,eroina noastra,este angajata de un sfatuitor regal,pentru al ajuta pe imparat sa devina un guvernator responsabil(acum cand el a lasat toata munca ministrilor si el nu face altceva,decat sa se plimbe prin palat).
Visul lui Shuurei merge mult mai departe,decat sa fie concubina sau umbra unui om puternic,ea vrea sa reuseasca ceva ce nici o femeie nu mai facuse pana atunci in Saiunkoku.
Shuurei-vine dintr-o familie destul de apreciata in cele 8 regate.Shuurei este o fata foarte inteligenta,a carei mama a murit,cand ea era foarte mica,de ea avand grija tatal ei.Este profesoara la o scoala,toti cei care o cunosc o admira si o iubesc.Cand era mica,familia ei l-a adoptat pe Seiran(l-au gasit in zapada),iar cu timpul el a devenit gardianul ei.
Ryuuki-imparatul Saiunkokului.Cel mai mic dintre frati,mereu fiind maltratat de fratii si de mama lui,doar unul dintre frati l-a tratat bine(Seien).
Ryuuki este un baiat dragut si aparent,cu putine cunostinte.Ryuuki se indragosteste de Shuurei si o salveaza de multe ori.Cat timp Shuurei locuieste in palat,circula un zvon:ca imparatului i-ar placea barbatii,dar Ryuuki le inlatura,el fiind prins de mai multe ori dormind alaturi de Shuurei(doar atat,nu va ganditi la altceva.Zuppy02

Ceva foarte curios este ca el face mereu pe "prostul" si nu are intentia sa guverneze,dar astea se schimba dupa ce o cunoaste pe Shuurei.
Seiran-adoptat de Shouka si sotia acestuia cand avea 14 ani,Seiran este de fapt fratele disparut a lui Ryuuki.El trebuia sa fie imparat,dar ii place in familia Ko si decide sa-si ascunda identitatea si sa duca o viata linistita alaturi de Shuurei si tatal ei.Mai tarziu Seiran ii spune fratelui sau adevarul.
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ore Monogatari!! DeDal N. 0 3.624 31-05-2015, 05:54 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)