Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sachii Py

#1
Nume: Py
Prenume: Sachii
Categorie (inger sau demon): demon
Sex: feminin
Varsta: 142 ani, 16 varsta omeneasca
Personalitate: Este o persoana destul de copilaroasa si ii plac lucrurile dragute si pufoase. Se incapataneaza prosteste in mai toate lucrurile. Daca are o idee, o sustine pana i se demonstreaza contrariul. Este draguta cu cei care se comporta frumos cu ea si ar in stare de orice pentru acele persoane. Nu prea isi merita numele de demon.
Scurt istoric: Parintii ei au fost unii dintre cei mai cruzi demoni. Obisnuita de mica cu rautatile si ororile, nimic nu o mai uimeste. Totusi, datorita parintilor ei, in ea a crescut dorinta de a fi mai buna si de a se schimba. In timp ce parintii ei au dobandit iadul suprem, ea a fost trimisa pe pamant.
Descriere fizica in forma umana: Parul il are de un saten deschis, pana la talie. Ochii sunt de un verde ca smaraldul. Este destul de scunda, 1 metru 60. Formele sunt destul de accentuate, chiar daca este slabuta.
Descriere fizica in forma de inger/demon: Parul ia o culoare argintie si ochii ii devin rosiatici. Este in stare sa distruga pe oricine i se opune si o enerveaza. Este usor irascibila si devine mai sigura pe ea. Ii place sa se joace cu lumea din jurul ei, dar uraste ca ceilalti sa-i faca acelasi lucru. Devine mai ganditoare si mai atenta, de obicei cand este in forma de demon aparandu-i si ideile bune. Ii apar o pereche de aripi negre, o codita jucausa si doua cornite.
She's wiskey in a teacup.






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)