Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM Septembrie - Vot

#1
In mod aparent am ceva timp disponibil, deci votarea va incepe mai repede din moment ce perioada pentru Intrari s-a incheiat. In afara de aceasta fata de luna trecuta tin sa mentionez ca datorita ideii stralucite a lui Flaw, incurajam critica constructiva si sincera, promovand-o prin acordarea unei medalii celei mai bune. ^^


Va rog sa cititi regulile cu atentie inainte de a vota.


Procesul de votare - Cum votez?


1. Uita-te cu atentie la intrarile din post si alege una, doua sau trei - de preferabil trei - care iti plac.

2. Copiaza numarul si numele intrarilor alese.

3. Posteaza o singura data aceste detalii mentionate la punctul 2.

Exemplu

Citat:Bram Stoke Wrote:
1. Dracula
14. Alucard
23. Vlad Tepes


Castigatorul va fi anuntat in momentul in care ultima zi de vot a trecut.

Regulile de vot


1. Se pot vota pana la trei intrari, minim una.

2. Toate voturile sunt egale, voi inlatura fiecare post care incearca sa influenteze decizia celorlalti.

3. Nu incurcati procesul de votare prin a incerca sa va schimbati voturile sau sa postati de mai multe ori. E un format simplu, daca nu il respectati voturile voastre nu vor fi luate in considerare.

4. In cazul unui partaj se vor supune din nou la vot lucrarile in cauza.

5. Votul pentru propria persoana e interzisa, dar puteti vota chiar daca sunteti participanti.

6. Pentru a scoate potentialul de trisare din calcul, fiecare cont inregistrat cu o saptamana inainte sau in timpul votarii nu este valid pentru vot.

Daca vreun cont mi se pare suspicios il voi raporta lui Flaw si daca este necesar, inlatura de la vot.


Luna aceasta perioada de votare este cuprinsa intre 16 - 27 Septembrie .

Si cu acestea am cam zis totul. Puteti comenta alegerile, dar nu voi tolera limbaj abuziv sau critici ce contin atacuri la persoana, in caz ca exista vor fi raportate moderatorilor asa ca incercati sa mentineti totul la nivel de fairplay.

Comentarii si reclamatii in threadul pentru Discutii generale va rog!


Succes tuturor participantilor!



1. Lynn
[Imagine: 178oi9.png]

2. nibbles

[Imagine: kygygcopy.png]

3. Alysu

[Imagine: moonjieunsign4.png]

4. Mimisor

[Imagine: 74950941.png]

5. gez23

[Imagine: sotm.png]

6. Elusive wolf

[Imagine: pt.png]

7. Ich.

[Imagine: 38333569.png]

8. History

[Imagine: safdwrdc.jpg]

9. Ryuu

[Imagine: sig4-1.png]

10. Mittwoch [adica eu 21, ha ha, weird]

[Imagine: sotmseptembrie1.gif]

11. Bebe

[Imagine: lie.png]

12. fleeting ray

[Imagine: Untitled-2copy.png]

13. Twisted

[Imagine: 33x7odk.jpg]

14. Aggie

[Imagine: 6136c5c1e3c08076a60a8cc3be7a5550.png]

Sper ca le-am pus pe toate corecte si n-am ratat pe nimeni 17.


Let the battle begin! Aaa...mi se sopteste in casca, hopa. Let the amiable contest begin!


Inca ceva, as dori daca se poate sa va alegeti voturile in functie de intrari si nu de prieteniile legate.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
VOOOOOOOOTARE. 15

Lucrarea 1, Lynn
Am mai văzut semnătura asta, pe unde nu pot spune pentru că nu îmi amintesc, dar trecând peste asta, mi s-a părut și atunci când am văzut-o prima dată frumoasă cât și acum mi-am păstrat părerea. Ceea ce vreau să spun este că îmi plac culorile, efectele folosite cât și modul în care a fost realizată semnătura, sau în special asta? nu sunt deloc pricepută în ps, o recunosc, dar când îmi place ceva, îmi place și gata. E frumos realizată. Deși nu îmi place textul, e atât de banal și de sec, cred că aș fi preferat altceva în locul „te aștept să vi” its kinda... lol, dunno. Mă lasă seacă și nici nu vreau să îl iau prea mult în considerare, nu mă inspiră, nu mă atrage și nu se ridică nici câtuși de puțin la frumusețea semnăturii propriu zise; textul I mean, lol. Și mai e și partea aceea micuță de text unde scrie și Lynn, la fel de genială, îmi place la nebunie, chiar se potrivește. Ah și pur și simplu ca idee, mi se pare că te-ai întrecut pe tine din toate punctele de vedere. Altceva nu mai pot menționa la această lucrare.

Lucrarea 2, nibbles
Huh.... nu prea-mi place. Modul în care te-ai semnat mi se pare foarte sec, ca al unui începător, dunno why. Și din câte știu eu nu ești chiar începătoare, right? Trecând peste asta... nu îmi place cum se vede personajul, nu se potrivește, nu se încadrează cum trebuie. Textul parcă s-ar fi văzut bine, oarecum, dacă nu ar fi fost fundalul făcut așa. Părțile alea mult întunecate nu aduc nimic strălucitor semnăturii, și aici nu mă refer la lumină, mi se pare că nu se potrivește. De fapt ai ales toate detaliile nepotrivit, nu există „chimie” între personaj, culori, efecte, text, background. Sunt alandaala, poate luate individual ar fi drăguțe, dar așa se combină cam prost, opinia mea. Borderul nu-mi place. Nu știu ce aș mai putea adăuga...

Lucrarea 3, Alysu
Îmi place în mare, este deschisă, bright somehow și simplă, presupun că, poate, într-un fel sau altul te caracterizează. Prea multe de comentat, nu am. Nu mă atrage maxim, dacă o pot spune așa, însă în mare îmi place și mi se pare foarte simpatică. Textul pare destul de potrivit acolo, cu personajul și background-ul simplu, deschis și plăcut. Deși este ceva ce nu îmi place, acum că am analizat ceva mai bine, nu știu dacă este greșeală sau dacă ăsta era scopul propriu zis, but yeah nu îmi place cum se vede. Acolo, mai jos de scris, pata aia de culoare, dacă o pot numi așa, nu știu ce vrea să reprezinte dar nu se vede bine de niicio culoare. Personajul arătat de două ori atât de clar, nu știu cât de genial poate fi, însă e oarecum ok așa.

Lucrarea 4, Mimișor
Huh... cred că puteai mai mult. E drăguț ăsta cu pizza dar cam simplu și nu e chiar o capodoperă, cum ai tu alte lucrări. Sincer, nu îmi place cum te-ai semnat, știu că nu e prea vizibil dar având în vedere că am observat, trebuia să comentez. Mai bine ai fi renunțat la partea cu semnătura, sau o făceai într-un oricare alt fel căci așa nu e niciun succes, nu se vede bine. În rest, îmi place textul cu pizza, se vede bine și personajul e extraordinar de drăguț, culorile sunt faine cât și efectele, ți-au ieșit bine și s-au ... cum se zice? îmbinat exact așa cum trebuie. Estetic vorbind, arată foarte bine cu excepția greșelii ăleia pe care am menționat-o strict personal, după părerea mea. lawl. Și totuși, nici borderul nu mi se pare că se vede cine știe ce, nu e gros... I know, dar poate mergea puuuuțin mai subțire. Maybe? 21 heh, în rest, nimic de comentat, e drăgălaș, simply sweet.

Lucrarea 5, gez23
Nu e cine știe ce. Cred că mai mult ai făcut de dragul de a participa. Nu se vede a fi deloc muncit, ceva pus pe acolo ca o pată. Simplu și fără vreun detaliu anume semnificativ sau vreo idee zguduitoare. Nu găsesc nimic atrăgător. Plus că nu mi se pare lucrat cine știe ce, pata de culoare neagră cu niște „alea” pe acolo... și nici mărimea nu mi se pare potrivită.

Lucrarea 6, Elusive Wolf
Huh, drăăăguț. E plin de ... viață. Da, semnătura ta e plină de viață. Îmi plac efectele și cum ai îmbinat culorile cu personajul, ca și idee ... foarte zguduitor, așa. Îmi place cum ai pus textul : p oh și ce ai făcut pe acolo cu poza, se vede atât de bine. Nu am de reproșat cine știe ce, mărimea îmi convine, ca idee e fain deși mi se pare că ai o oarecare exagerare în ceea ce privește efectele, too bright-colorful? ceva de genul, în orice caz. Dar asta se observă mai mult dacă analizezi în detaliu.

Lucrarea 7, Ich
Ca idee îmi place, ca și creație în sine lasă mult de dorit. Nu am multe de comentat pentru că mi-e greu să le pun în cuvinte, dar nu mă atrage cine știe ce, nu se vede prea bine și nu atrage pur și simplu privirea. Pare genul de semnătură mult prea simplă și fără nimic care să îți atragă ochii în ea, care să te facă să vrei să o privești mai mult. Ca idee, repet, îmi place. Dar nu ai pus-o în ” imagini ” cum trebuia, nu ai modelat-o așa cum ar fi fost ideal ca ideea să strălucească, așa cum și este - foarte tare. But, yeah, se putea mult mult mai bine.

Lucrarea 8, History
Nu îmi place cum ai folosit chestiile alea gen pentru caiet : )) nu îmi vine acum în minte nicio exprimare cât de cât coerentă, dar trecând peste asta cred că pricepi tu ce vreau să spun. Semnătura și așa nu e cine știe ce... ai pus niște pete de culoare pe acolo și ai mâzgălit ceva ca și pentru text, nu ? cel puțin așa se vede. Background simplu, prea simplu dar nu genul care să te atragă. Nu are un esențial, este dezordonat și fără un punct reper, fără o temă în care să poată fi încadraat, ca orice - culoare, efecte, temă ca idee. Nothing. Prea dezordonat.

Lucrarea 9, Ryuu
Neah. Nu mă atrage. Prea... banală, somehow. No text ... cred că se vede mai bine așa luând în considerare cum arată semnătura, mda îi stă mai bine fără text, altfel ar fi încărcat-o grozav deci ai fost foarte inspirat aici. |Totuși, semnătura este încărcată, adică efectele sunt ușor între închis și puțin deschis și încărcate la privire, plus că efectele pe care le-ai folosit pentru a atrage sunt prea puține și de abia vizibile și nu ai scos nimic anume în evidență, personajul pare mort acolo... Mort în sensul că nu arată a fi în peisaj, nu este scos în evidență de semnătură, e lăsat undeva pe acolo în voia sorții și se putea și fără ele, nu atrage. E cam dezordonat și încărcat.
( edit )
S-a schimbat lucrarea dar sincer are aceeaşi nuanţă ca şi cealaltă, lawl. Doar că personajul iese mai mult în evidenţă dar nu e cine ştie ce spectacular la ea, cred că rămân cu aceleaşi comentarii.

Lucrarea 10, Mittwoch
E... albastră : )) îmi place cum se vede textul, partea cu SOTM se vede genial acolo. Personajul e scos foarte bine în evidență, the birght part around there... cool, se vede bine. Efectele folosite sunt și ele ca lumea, sunt frumoase la privire. Lawl, nu am prea multe de comentat deși sincer nu mă atrage pentru faptul că e atât de.... albastră. Sau așa o vede laptopul meu? trecând peste, ca idee e faină și e lucrată bine, doar culoare albastră mă seacă.
( edit )
Pe laptopul meu sig-ul se vede foooarte albastru, dar acum pe calculator a prins cu totul şi cu totul altă nuanţă. Şi mi se pare cu mult mai reuşit aşa, lol o.O I feel sorry now for giving that comments, about it being so blue. lol. E foarte reuşită semnătura.

Lucrarea 11, Bebe
Textul nu se vede bine deloc, e prea mare și l-ai scos prea mult în evidență, într-o lucrarea, o semnătură, nu trebuie să cauți să scoți textul în evidență, ci trebuie să ai girjă cu efectele, backgroundul și evident personajul iar ca textul să se încadreze așa cum ar trebui în și pe lângă ele, nu să le scoți atât de mult în evidenâă pe acelea, și textul e foarte inestetic... prea mare și fontul folosit nepotrivit... well, apoi ai încercat să scoți în evidență și personajul cu efectele folosite și iar ai încărcat totul grozav și pare teribil de aglomerat, totul. Și dezordonat. Pentru că nu are o idee fixă, ai încercat să scoți totul în evidență și acum toate au luat câte o cale pe ici și colo și nu se vede bine. Borderul e cu mult prea mare și nu arată ok deloc.

Lucrarea 12, fleeting ray
Personajul e genial, arată bine ca trăsături și culori și cu lanțul ăla în mână. DAR, din păcate, este singurul lucru care mă atrage. Textul nu se vede bine, culoarea făcut cu roșu și negru, ah, well nu se vede bine și nu se încadrează cum trebuie, nu l-ai așezat deloc în locul potrivit, data viitoare încearcă să îl pui... for instance, pe lângă personaj. Backgroundul, nimic de comentat pentru că ... e prea încărcat și nepotrivit și nu atrage cine știe ce căci îți dă impresia de ... foarte mult, și foarte mult nu e deloc bine la o semnătură plus că nici culorile nu mă atrag cine știe ce. Probabil din cauza modului în care au fost expuse.

Lucrarea 13, Twisted
E prea mare semnătura ta, poate ar trebui să încerci o mărime mai mică data viitoare. Textul e cam încărcat, de regulă când scrii prea mult faci scrisul mai mic pentru că se vede mai bine. Îmi plac efectele și culorile pe care le-ai folosit în mare, dar partea dreaptă, cum ai scos personajul în evidență,. well, distruge total restul, nu se vede bine. Nu am idee de ce, cred că nu există ambianță, un contrast plăcut între partea stângă și partea dreaptă, deși ideea cu trandafiri and such e foarte bună și imaginea are o calitate foarte bună, numai că așa scos în evidență acel personaj, în dreapta, cam dă bătăi de cap, nu știi unde să te uiți pentru că nu există chimie, ambianță, parcă ar fi două părți diferite și nu sunt două semnături, doar una.


Lucrarea 14, Aggie

La prima vedere se vede foarte bine dar după ce analizezi se văd și unele defecte, for instance mie nu îmi place în partea dreaptă cum ai decupat acolo personajul, nu se vede bine. Deși restul îmi place în mare, ca și culoare și efecte ce ai pus pe acolo și cum ai scos personajul în evidență. Nu îmi place cum ai pus textul.

O să votez cu :
1. Lynn,
6. Elusive wolf,
4. Mimișor.

Felicitări tuturor și baftă.

#3
voturile mele merg catre :

2. nibbles - nice grunge and overall arata bine .... culori bune si blendul e reusit

10.mittwoch - frumos background ... blendul de asemenea reusit si textul bine integrat imi place si lumina

3. alysu - overall better than others Smile culori acceptabile

succes in continuare la restu4
[Imagine: colorscs.png]
________________
Hear the colors


#4
Votez cu:

1. Lynn
7. Ich
10. Mittwoch

multa bafta celorlalti participanti la acest concurs...71


Feel...Hurt...Love


[Imagine: pisi0.jpg]


You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!


Valutzu' meu: PSA
Sysu' meu: ~Ade~
BBFu' meu: Miranda^_^

Va luati de ei?! 23 Va luati de mine! :-l

#5
Toate lucrarile sunt foarte bine lucrate. Imi plac toate. ^^

eu votez cu:
1.Lynn- Imi place cum faci GFX te pricepi si acest gfx, este foarte frumos. ^^
6.Elusive wolf--imi plac culorile si joaca dintre caine si om! 21
4. Mimisor-- imi place foarte mult acel chibi care mananca pizza este soo sweet!

Sper ca nu s'a suparat nimeni, si mult succes tuturor mai departe!

#6
Nu trebuie sa alegeti trei participanti neaparat, puteti doar doi sau chiar si numai unul. As fi dorit ca votarea sa se faca din punctul conceptului si al realizarii, pe criterii altele decat prietenia dintre voi 46. Pana acum singurii care au facut acest lucru au fost gez23 si Uchiha Sayuki care pare sa fie destul de noua, sa nu credeti ca daca scrieti pomelnice veti primi medalia, conteaza si ce scrieti. Eh, asta e, presupun ca niciun concurs nu e total corect.

Voturile mele:

2. nibbles

5. gez23
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#7
nibbles - culorile bune şi light foarte reuşit, de asemenea textul în semi-dark dă bine

mittwoch - culori interesante, evident mai muncit ca multe de aici, light cam intens zic eu, dar ideea rămâne. love the stock btw

gez23 - great concept, efecte reuşite, poate fără colţul alb din dr jos, however e bine că l-ai lăsat fără text.

se mai distinge şi lucrarea lui alysu, n-ar fi rău totuşi să abordezi şi alte feluri de stock now and then :]

2.nibbles
10.mittwoch
5.gez23

#8
2. nibbles
5. gez23
10. mittwoch


nibbles - efecte placute care te atrag, textul prinde foarte bine cu sigul care e de asemenea dark/intunecat, iar acele punctulete arata extraordinar de bine ^^

gez23 - interesant cum ai avut ideea de a face sigul, daca te uiti la el ai impresia cum ca ar face multe lucruri, cum ar fi: se dezmembreaza/se dizolva/vrea sa dispara/etc. iar alb&negru folosit e perfect, si da e mai bine fara text [proasta exprimare]

mittwoch - te puneam pe doi daca nu era textul din stanga, ala [dupa parerea mea] strica o parte din sig, insa pot zice ca ador cum ai facut lucrarea - plac culorile, la fel si personajul folosit
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#9
Lynn
Sooo, sincer, dacă ştiam că vei folosi din ce în ce mai des acest stil, adică ... un fel de pop-out, mai bine nu îţi arătam acel sig .___.” . În rest, este destul de bine lucrat, poate mai putea merge puţin lucrat la evidenţierea personajului, poate şi la text, acolo jos nu dă prea bine, plus că îţi ia ceva timp să îl găseşti la prima vedere, zic eu, în fine, încearcă să abordezi stiluri noi, nu numai acesta cu pop-out, făţi un stil aşa cum vrei tu, dar îţi spun că nu e chiar aşa de uşor cum pare.

nibbles
Good job. Îmi place, deşi semnătura ta acolo jos nu prea imi place, plus că mărimea font-ului era cam mare, puteai să o micşorezi şi să-ţi pui semnătura undeva sub text or smth. În rest … în dreapta sus e puţin cam simplu. Totuşi mă aşteptam la ceva mai vesel, mai ales că imaginea exprimă bucurie la maxim, cred că un text care să exprime bucurie ar fi mers de minune.

Alysu
Alysu, tu, ai un stil unic pe care nici de-al dracu dacă-l schimbi. Tinzi să faci un back deschis şi apoi să adaugi c4ds care să îl deschidă şi mai mult până să nu se mai înţeleage nimic, aici back-ul este ceva mai închis şi se pot observa ceva mai bine efectele. Totuşi, efectele tale, c4d/brush/ce ai folosit tu, sunt gri/albe, de ce nu foloseşti şi ceva culori ? aici se exclud acele două pete de culoare, dacă nu le puneai ce ieşea ? o chestie gri, plictisitoare, încearcă pe viitor să bagi şi nişte culori mai ales la sig-urile cu asiatici, observ că îţi place să faci sig-uri cu ei. :]

Eu.
Critica-m-aş. Ce pot spune despre el, este o comandă şi singurul lucru care îmi place la el ar fi textul. Scrisese cineva la topic-ul ăsta, nu mai ştiu cine, că sig-ul este simplu, nu-i simplu, doar că efectele nu prea se observă, greşeala mea. Totuşi, într-un fel sau altul îmi place că e vesel, plin de culori şi chestii.

gez23
Hmm, simplu ? Ştiu că mi-ai zis că l-ai făcut în 15 minute but … nu ştiu, îmi place şi nu îmi place … Cred că ar fi mers un text în partea stângă, unde e albul acela. În fine … îmi plăcea mai mult când mii l-ai arătat pe mess, îmi schimb gusturile prea repede.

Elusive wolf
Nu îmi place. Efectele nu sunt prea bine aranjate, sunt impăştiate şi arată ciudat, plus că stock-ul nu mă încântă deloc. Mergea bine un text, cred. În fine, data viitoare încearcă să nu mai încarci sig-ul aşa şi … foloseşte şi unele efecte ale PS-ului care să se observe cât de cât, şti tu, clipping mask, pătrăţele, curves, etc.

Ich.
Presupun că eşti începătoare, în fine, ideea nu e rea, dar trebuia să mai lucrezi la efecte şi restul, poate şi un text, sau o textură cu text, din ce am observat la mine am început să le folosesc din ce în ce mai mult, şi intr-un fel mă bucură faptul că ştiu că nu le ţin degeaba în pc, lăsând asta la o parte, mai ai de lucrat, dar pentru început nu e rău.

History
Uff, ce-i aici .___. Ideea e bună, dar strică back-ul, textura aia chiar nu are ce căuta acolo, la fel şi marginea aceea de caiet din stânga, presupun că la asta te-ai in spirat de la vreun alt sig ne? asta e partea naşpa când te inspiri din lucrarea altuia, vezi acolo ceva ce îţi place şi crezi că acel effect/c4d/brush/etc. merge la orice sig, avatar sau altceva. Textura aia cu text mergea mai bine dacă era puţin înclinată, Ctrl + T, în caz că nu ştiai deja. :] Şi încearcă să mai lucrezi la culori ajutândute de Grandient Map, este folositor şi te ajută să dai un aspect mai plăcut sig-ului.

Ryuu
Nu îmi place. Tipul este îmbrăcat în culori calde ( galben, portocaliu ) şi tu ce faci ? Faci un back de toată … urâţenia ? Foloseşte şi tu Grandient Map, nu prea te descurci cu culorile, şi când faci un sig nu te gândi numai la gusturile tale, gândeştete şi la alte celor din jurul tău, că tu te poţi lăuda până crăpi cu un sig şi alţii în jurul tău să gândească “Cum se poate lăuda ăla cu acel căcat ?” şi nu, nu îţi jignesc lucrarea. Deasemenea textul nu e prea grozav, cel puţin partea cu Lollipop, culoalrea nu e prea vizibilă. Ah, şi acum observ, ai decupat imaginea, se vede la păr, sincer, n-o mai face, arată naşpa, încearcă să lucrezi pe imagine aşa cum este ea, fără să o decupezi, sau, dacă o decupezi, măcar fă în aşa fel încât să nu se vadă asta.

Mittwoch
Singurul lucru care nu-mi place este textul din partea stângă a sig-ului, mai bine nu îl mai puneai, totuşi, ai folosit clipping mask la el ne ? =D Îmi plac mult fluturii ;3 dacă nu e din imaginea originală şi este un brush sau ceva, poţi să mi-l trimiti şi mie te rog ? Thx, thx. În rest, nu prea am ce comenta, cum am spus, îmi place.

Bebe
Textul strică tot, dacă era mai mic, nu aşa în mijlocul sig-ului şi poate cu alt font chiar aş fi votat pentru tine but… Ţi-am văzut lucrările şi pe Anime Mania, nu te descurci rău dar mai ai de lucrat la text, poţi găsi multe tutoriale legate de text pe DeviantArt dacă ai ceva timp, chef de Photoshop şi răbdare. Deasemenea, poţi încerca nişte mărimi mai înăltuţe.

fleeting ray
Sfinte Peşte! Mă dor ochii, serios, ce sunt cu culorile acelea aşa ţipătoare ? Încearcă ceva culori mai pale pe viitor please. Nu dă deloc bine ceea ce ai făcut tu aici şi chiar orbeşti userii cu ele, scriu asta cu gândul că tu nu vrei să faci aşa ceva. Apoi, textul abia l-am observat, este poziţionat destul de prost şi nu este scos în evidenţă cu nimic, puteai totuşi să îl pui ceva mai aproape de stock, adică personaj şi să fie ceva mai vizibil. Mai ai mult de lucrat, dar, poate cu timpul vei ajunge şi tu la fel ca ceilalţi, la un rezultat mai bun decât acesta.

Twisted
Îmi place. Îmi plac culorile, roşu domină sig-ul ceea ce este un plus din partea mea, textul este foarte bine aşezat, îmi plac fonturile simple şi totuşi cu un aspect plăcut. Îmi plac trandafirii aceia, zimi că nu sunt din imaginea origină că mă supăr. :]] Este de admirat faptul că nu este prea încărcat. Singurul lucru care nu îmi place are fi mărimile destul de … gigantice, în rest, cum am mai scris, îmi place.

Aggie.
De ce am impresia că ai avut cont pe răposatul Animax ? În fine, culorile sunt ţipătoare şi biata Katty zici că arde. Efectele nu sunt cine ştie ce, cu siguranţă mai puteai lucra la ele, şti cum se zice, o lucrare nu e gata niciodată. Deasemene semnătura aia acolo în colţ nu mă încântă, am ceva cu ele de la un timp, adică de azi, de când mi s-a făcut observaţie că nu mă semnez.

Şi până la urmă votez cu :
13. Twisted
10. Mittwoch

Scuzaţi-mi eventualele greşeli de tastare.

:]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#10
1. Lynn - e foarte original, imi place ideea 3 imaginea e bine aleasa, la fel si scrisul. imi place cum ai combinat culorile alea vii cu negru, a iesit cu adevarat fumos. chiar nu am ce comenta, e cu adevarat unic, mai ales ca e pe verticala. mi-a placut prima data cum l-am vazut 3

3. Alysu - fata din poza mi se pare chiar frumoasa ^^ imi place cum ai repetat imaginea in partea dreapta. sig-ul e foarte luminos, ceea ce, dupa parerea mea, arata foarte bine. am mai vazut creeatii de-ale tale, si am observat ca ai un anumit stil, care mi se pare unic, simplu si frumos.

4. Mimisor - cum sa nu votez sig-ul asta? hug cand am vazut ce-a reusit mimi sa faca cu poza aleasa de mine, am ramas O.O imi place absolut tot, si apreciez mult faptul ca ai adaugat "pizza." 4 amazing one.


cam asta a fost votul meu. ^^ n-a fost usor sa aleg
[Imagine: 72802840.png]
Merci Mimi ^^
[Imagine: 28940614.png]
"Imagine all the people
Living life in peace"
[Imagine: Shiny_La_by_SmilingMuffin.gif]
[spoiler]
so cool like
[Imagine: tumblr_lgw3mu5Ho51qatkou.gif]
[/spoiler]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SOTM Septembrie - Intrari Lia 19 11.113 15-09-2010, 09:28 PM
Ultimul răspuns: Aggie


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)