Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM Octombrie- Vot

#1
Imi pare rau ca am deschis threadul pentru Vot un pic mai tarziu decat promisesem, dar a intervenit ceva personal, ma rog sa ma scuzati.

Castigatorul acestei luni va alege tema pentru luna urmatoare, desigur nu va putea fi folosita o tema din lunile trecute si o medalie de merit. Celei mai bune critici i se va oferi de asemenea o medalie.

Free candy to everyone else too!

Va rog sa cititi regulile cu atentie inainte de a vota.


Procesul de votare - Cum votez?


1. Uita-te cu atentie la intrarile din post si alege una, doua sau trei - de preferabil trei - care iti plac.

2. Copiaza numarul si numele intrarilor alese.

3. Posteaza o singura data aceste detalii mentionate la punctul 2.

Exemplu

Citat:Bram Stoke Wrote:
1. Dracula
14. Alucard
23. Vlad Tepes


Castigatorul va fi anuntat in momentul in care ultima zi de vot a trecut.

Regulile de vot


1. Se pot vota pana la trei intrari, minim una.

2. Toate voturile sunt egale, voi inlatura fiecare post care incearca sa influenteze decizia celorlalti.

3. Nu incurcati procesul de votare prin a incerca sa va schimbati voturile sau sa postati de mai multe ori. E un format simplu, daca nu il respectati voturile voastre nu vor fi luate in considerare.

4. In cazul unui partaj se vor supune din nou la vot lucrarile in cauza.

5. Votul pentru propria persoana e interzisa, dar puteti vota chiar daca sunteti participanti.

6. Pentru a scoate potentialul de trisare din calcul, fiecare cont inregistrat cu o saptamana inainte sau in timpul votarii nu este valid pentru vot.

Daca vreun cont mi se pare suspicios il voi raporta lui Flaw si daca este necesar, inlatura de la vot.


Luna aceasta perioada de votare este cuprinsa intre 21 - 28 Octombrie .

Si cu acestea am cam zis totul. Puteti comenta alegerile, dar nu voi tolera limbaj abuziv sau critici ce contin atacuri la persoana, in caz ca exista vor fi raportate moderatorilor asa ca incercati sa mentineti totul la nivel de fairplay.

Comentarii si reclamatii in threadul pentru Discutii generale va rog!


Succes tuturor participantilor!


1. SKiT

[Imagine: halloween2.jpg]

2. nibbles

[Imagine: hdsghdsgcopy.png]

3. gez23

[Imagine: 79404599.png]

4. Ich

[Imagine: 59037649.jpg]

5. Mittwoch

[Imagine: halloctsotm.jpg]

6. Aggie

[Imagine: 27_by_reinea-d30y8sx.png]

7. Mimisor

[Imagine: 74876885.png]

8. HinoKahoko

[Imagine: Halloweencopy-1.png]
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
Daca am vazut eu bine.. tema este Halloween.

Votez pentru:

7. Mimisor -pentru ca mi se pare ca se incadreaza foarte bine in tema de Halloween,dovlecelul e fioros..grafica e buna

si

4.Ich -zombi de Halloween,cranii...e absolut infricosator...poate daca nu era dunga verticala rosie din dreapta...dar intrun fel imi inspira sange...


Felicitari tuturor pentru cele realizate si mult succes!^^
[Imagine: devious.jpg] [Imagine: blank.jpg]


Time flies by, someday I’ll lift my teary gaze at your words
I didn’t see it, I took your strength and kindness for granted
Don’t tell me “It was fun” anymore
In my dreams I only see how I could do it over again


[Imagine: kamewalll.jpg]



#3
All my votes are belong to :

4. Ich - Macabru, intunecat si culori moarte. Tipic unei zile dedicate mortilor.

5. Mittwoch - Din nou, intunecat si monocromatic. Buna ideea de a pune un Worgen. (WoW fan xD) Si felul in care ai facut sig-ul, e marfa.

Cam atat.
[CENTER]My DeviantART | My Twitter | My LastFM

[Imagine: beavis_and_butthead_headbanging.gif]

[Imagine: megasign.gif] [/CENTER]

#4
Huh, me too. Eniuei, e puţin cam greu pt. că majoritatea sunt mişto.

2. nibbles
this is the one I like the most. Nu ştiu de ce, dar îmi place ce ai făcut cu imaginea, cum ai combinat totul şi aspectul final .I know is not much to say, dar nu am ce să adaug pt. că pur şi simplu mi-a plăcut, ai făcut o treabă super bună ( din punctul meu de vedere, evident ). După ce am stat să analizez puţin a început să mi se pară puţin cam prea încărcat, or somethng like that ( repet, nu mă pricep la gfx ) dar chiar şi aşa, încărcat şi puţin dezordonat ( şi de fapt mi se pare mie că asta e şi idea semnături ) îmi place, e reuşit şi mi-a atras atenţia.

1. SKiT
pff, like it. îmi place ideea şi faptul că e atât de ... dark, somehow. And the effect, well, what can I say, I like it. Se vede bine, e simpatic ( să nu aud nimic de ideea mea de simpatic ). Nu am ce comenta în mare, pt că nu văd chestii care nu îmi plac neapărat, e reuşit şi mi-a atras atenţia. just like it.


aici am avut de furcă între semnătura lu' mittoch, ich şi mimi. Toate trei îmi plăceau mult şi a trebuit să mă holbez puţin înainte să îmi dau seama care îmi place mai mult. A lu' Mimi e a naibii de simpatică, dar nu prea-mi place cum e scris textul, deşi ca idee e foarte simpatic şi efecte şi restul, îmi place. A lu' Mittoch e ... hmm, nu ştiu, idea mea de something tough şi e o semnătură ca lumea, reuşită. Iar a lu' Ich... pff, nu am ce zice prea multe, e foarte interesantă.
La care se adăuga şi cea a lu' Aggie care e drăguţă.
ÃŽn orice caz,

5. Mittwoch - pentru că e cea mai reuşită, deşi repet, a fost greu să aleg.

#5
Votez pentru:

4. Ich
Te incadrezi in tema de Halloween, sunt folosite culori destul de intunecate care sunt pe gustul meu. Pare simpla chiar daca sunt mai multe "persoane". In spate parca e mai luminat, cea ce e bine - parerea mea. Acea linie rosie din dreapta... nu prea merge. Si nu prea imi place ca ti - ai scris nick - ul jos, dar nu nicio crima, asa ca totul e ok.


6. Aggie
Chiar imi place mult de tot, combinatia de culori, textul e chiar super. Acea culoare de bleo cu mov chiar se potriveste. Totul pare atat simplu...

7. MimiÅŸor
Acel dovleac e destul de inspaimantator si in totodata funny. Culorile sunt bine alese, nu e ingramadit cu nu mai stiu eu ce. Cred ca ai despus efort... insa, chiar e misto. Imi place mult cum arata in partea dreapta, totul pare ireal. [ chiar e .___. ]

Cam atat...
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#6
de cand asteptam asta 21

voturile mele merg catre :

mittwoch - best tag on this sotm overall

skit - simplu si eficient ... nici prea multe efecte si alte chestii sa para un " pom de craciun " plus ca light-ul e bunicel si flow-ul la fel

mimishor - culori si efecte dragute si light-ul e bun ... more appealing then others ^ ^

succes in continuare
[Imagine: colorscs.png]
________________
Hear the colors


#7
Daca nu am avut norocul sa particip, atunci sa am norocul sa critic. >:]

1.Skit - lucrarea ta mi-a atras atentia enorm de mult. Lucrare clara, simpla si nu e incarcata. Totusi, nu prea da a Halloween, chiar daca e, ce e, poate putin sa zicem. Trebuia sa stau putin sa imi dau seama daca acela e text [sus] sau nu, si sa imi dau seama ce mai contine lucrarea, dar imi plac culorile predominante.

2.Nibbles - in afara de liliecii aia si culorile ce dau spre orange, linistit puteam zice ca nu e lucrare de halloween. Recunosc ai combinat bine acolo, dar puteai face ceva mai mult, sau sa alegi alta imagine pentru tema respectiva. Ce nu imi place iar ar fi acea luminita, ce provine din stanga sus [colt], ma deranjeaza, puteai sa nu o pui. [parerea mea]

3.Gez - gez, de la tine ma asteptam la mai multe .____." eu stiu ca iti place sa faci lucrari cu ea, dar mai renunta macar o data la ea [don't kill me pls] dar sa trec peste, imi place enorm cum ai folosit-o pe ea ca post de ce o fi [zombie/monstru/vampire/etc] insa ai stricat tot cu acele forme, si acea lumina de pe capul ei. Sau macar, pe viitor sterge tot ce acopera focalul, fiindca formele alea stand pe fata ei, nu arata bine. Imi place textul cum l-ai facut, dar la pozitionat nu.

4.Ich - simplu, dragutz si cu tema Halloween. Dar nu stiu, ai folosit cumva doua imagini? Fiindca partea din dreapta nu se prea potriveste cu stanga. Dreapta are un schelet acolo in colt, si stanga numai scheleti nu par, mai degraba papusi. Anyway, acea linie din dreapta strica tot. In schimb imi place personajul, parca ii prinde bine acolo.

5.Mittwoch - o da, lucrarea ta imi aminteste de povestile de Halloween pe care le citeam si erau cu monstrii din astia xD lucrarea ta inspira Halloween, si mai precis noptile in care ei ies la vanatoare de oameni in noaptea de Halloween, si apoi mergeau inapoi in padure. Nice job. Dar, si tu ai greseli, asa ca nu scapi: textul... ai stricat tot cu el. E prea mare, si pozitionarea lui nu imi place. Poate ca si fontul putin, dar nu stiu, merge si asa. Si un ultim lucru - putin, dar putin, mai luminat.

6.Aggie - o lucrare reusita, recunosc, dar parca e prea cute pentru Halloween. Ce nu mi se pare cute? Ochii lui, atat... fundalul e bun, insa textul lasa de dorit. Daca l-ai scris intr-una, proasta decizie, nu inteleg nimic din ce scrie acolo. Si "Scared" l-ai facut in asa fel sa nu il vezi, si abia sa intelegi ca scrie "Scared".

7.Mimisor - si lucrarea ta inspira Halloween, in special dovleacul malefic. culorile predominante imi plac, textul merge, desi un pic mai mic nu strica, si un mic sfat - fundalul, daca ii adaugai un blur, sa para asa in ceata, putin de tot, era perfect, fiindca iesea personajul mai in evidenta putin.

8.HinoKahoko - ce sa zic la tine? daca "taiai" capul ala, macar il "taiai" mai bine. verdele ala e bun, fundalul merge, textul bine pozitionat, si liniile alea prind bine. Totusi mai puteai face ceva la el.

Anyway, voturile mele merg la:
5. Mittwoch
1. Skit


Dar felicitari tuturor participantilor. ^^
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#8
Deci, votul meu merge catre:
6. Aggie
Imi place foarte mult ca are si anime in ea, si imi plac culorile si imaginea. ^^
7. Mimisor
Ma sperie dovlecelul ala, dar este foarte interesanta 3 Esti o maestra in GFX Smile
5. Mittwoch
Chiar tu sa lipsesti? Imi place enorm imaginea si fundalul 3 Buna lucrarea

Toti ati fost eextraordinari, pacat ca a trebuit sa aleg doar 3 persoane 2

#9
well I promised gez, so whatever..

Skit - Bine lucrat şi clar, motiv pentru care nu e cine ştie ce de comentat, dar dacă nu trânteai portocaliul, era doar o altă lucrare cu monştrii, nu halloween.

nibbles - Pare făcut pe două jumătăţi, încarcat, puţin cam colorat în contrast cu tematica, şi din nou, dacă nu erau liliecii aia p-acolo, nu prea convingea. However, it's nicely done.

gez - Figurile reale nu consider că sunt cea mai bună abordare a Halloween-ului, care e pure myth and fear, şi chiar şi aşa tu puteai enorm mai mult. Fundalul, din nou, cam slab, ar fi trebuit să ajute la tematică cumva. The manip, on the other hand, is not bad.

Ich - Chiar reuşit, păpuşile din stânga şi scheletul din dreapta are the shit, dar cu dunga roşie din dreapta ai cam sfeclit-o, puteai să-i dai nişte culoare şi în alte moduri. Din nou, bine lucrat, morbid, şi convine temei.

Mittwoch - Cea mai bună lucrare, well done. Mie îmi place şi textul, semi-dark şi faded, e ok, cu toate că ochii ăia de dovleac nu dau aşa bine tocmai în margine.

Aggie - Nu îmi insuflă vreun sentiment de Halloween, şi textul ăla mai la mijloc de atât nici nu se putea, iar fontul de asemenea nu e cel mai fericit.

Mimişor - Destul de drăguţ, dar efectele din stânga îl fac să pară low graphic, şi încearcă să eviţi outer glow la focal.

HinoKahoko - Cred că stock-ul oferea destule posibilităţi, e prea simplu aşa, şi textul întors chiar nu merge.

5.Mittwoch
1.SKiT
4.Ich

#10
Votez pt
7.Mimisor - deoarece mi se pare ca este cel mai in tema, culorile sunt destul de bine alese, insa in unele locuri mi se pare ca sigul devine cam aglomerat, si isi pierde din calitate.
si
5.Mittwoch - textul nu imi place, insa calitatea, personajul, efectele sunt toate de note 10!
[Imagine: chibi_467.gif][Imagine: Space_Surfer_by_Yama_desu.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SOTM Octombrie - Vot Lia 5 3.969 23-11-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM Octombrie - Vot Lia 8 4.196 08-11-2011, 09:02 PM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM Octombrie - Intrari Lia 10 5.944 24-10-2011, 06:27 PM
Ultimul răspuns: mellolo
  SOTM Octombrie - Intrari Lia 21 12.412 19-10-2010, 03:30 PM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)