Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM Aprilie - Vot

#1
Castigatorul acestei luni va alege tema pentru luna urmatoare, desigur nu va putea fi folosita o tema din lunile trecute si o medalie de merit plus un pack cu diverse resurse. Celei mai bune critici i se va oferi de asemenea o medalie.

Free cookies to everybody!

Va rog sa cititi regulile cu atentie inainte de a vota.


Procesul de votare - Cum votez?


1. Uita-te cu atentie la intrarile din post si alege una, doua sau trei - de preferabil trei - care iti plac.

2. Copiaza numarul si numele intrarilor alese.

3. Posteaza o singura data aceste detalii mentionate la punctul 2.

Exemplu

Citat:Bram Stoke Wrote:
1. Dracula
14. Alucard
23. Vlad Tepes

Plus de luna aceasta voi adauga si poll. Vad eu cum va conta xD.

Castigatorul va fi anuntat in momentul in care ultima zi de vot a trecut.

Regulile de vot


1. Se pot vota pana la trei intrari, minim una.

2. Toate voturile sunt egale, voi inlatura fiecare post care incearca sa influenteze decizia celorlalti.

3. Nu incurcati procesul de votare prin a incerca sa va schimbati voturile sau sa postati de mai multe ori. E un format simplu, daca nu il respectati voturile voastre nu vor fi luate in considerare.

4. In cazul unui partaj se vor supune din nou la vot lucrarile in cauza.

5. Votul pentru propria persoana e interzisa, dar puteti vota chiar daca sunteti participanti.

6. Pentru a scoate potentialul de trisare din calcul, fiecare cont inregistrat cu o saptamana inainte sau in timpul votarii nu este valid pentru vot.

Daca vreun cont mi se pare suspicios il voi raporta lui Flaw si daca este necesar, inlatura de la vot.


Luna aceasta perioada de votare este cuprinsa intre 18-26 Aprilie.

Si cu acestea am cam zis totul. Puteti comenta alegerile, dar nu voi tolera limbaj abuziv sau critici ce contin atacuri la persoana, in caz ca exista vor fi raportate moderatorilor asa ca incercati sa mentineti totul la nivel de fairplay.

Comentarii si reclamatii in threadul pentru Discutii generale va rog!

1. Odyssey

[Imagine: suckerpunch-sig-2.jpg]

2. Uberwald

[Imagine: thefountain.png]

3. Alysu

[Imagine: lordoftheringslegolassign.png]

4. Ryuu

[Imagine: sig-11.jpg]

5. Valkyrja

[Imagine: cheshirelicious.jpg]
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
My top.

I -4. Ryuu
II -3. Alysu
III -2. Uberwald

Acum sa zic si de ce le-am ales, ca asa-i corect.

I -Imi plac efectele folosite, si faptul ca acestea nu-i afecteaza claritatea. De asemenea fundalul e destul de reusit. Si partea cu scrisul mi se pare bine ca ai lasat-o. Arata mai bine cu ea. Se incadreaza in tema si eu as folosi imaginea aia pentru sig.

II -Nu e doar pentru ca imi place la nebunie Lord Of The Rings, pentru ca nu ar fi corect. Imi place efectul pe care il creeaza. Parca ai fi acolo. E placut vederii. De asemenea, mesajul il ador. Si acesta se incadreaza perfect in tema.

III - Calul ala din spate e genial (E un cal, nu?) Galbenul ala se potriveste perfect. Creaza un contrast foarte frumos, si tot odata senzatia de dinamism. Imi plac 'exploziile' alea. De asemenea se incadreaza in tema.

Felicitari tuturor pentru efortul depus. Succes 10
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#3
I - 3. Alysu
II - 4. Ryuu
III - 1. Odyssey

Iar acum ... :
Alysu, te-am ales pentru imaginatia cu care ai creat semnatura. Ai folosit brushurile absolut in locurile perfecte si ai lasat personajul ( unul din preferatele mele 8 ) in centrul atentiei. Nu m-am uitat la poza originala si nu stiu daca ai pus, insa ai folosit efectele necesare si de aceea te-am ales pe primul loc. Chiar daca pare putin cam plina, sa stii ca asta nu strica cu nimic. Imi place ca ai folosit pe toata suprafata semnaturii acelas tip de efecte, sau mai bine spus aceeasi componenta, adica n-ai pus intr-un loc mai mult efect, si in celalalt mai putin. Si textul a iesit bine si l-ai incadrat perfect. Felicitari!

Ryuu, semnatura ta ma impresionat mai mult prin culorile alese. Nu imi place frama pe care ai ales-o, sincer, mai bine o lasai fara decat cea aleasa de tine. Te-am pus pe locul al doilea pentru ca si tu, la fel ca si Alysu, ai incadrat bine textul si ai folosit brushurile cum trebuie. Nu ai pus mai multe in stanga ( sa zicem ) iar in dreapta, sus, sau jos, nimic. Ai accentuat mult iepurele, din cate vad. La tine m-am uitat la poza originala ( parca ) si chiar se vad diferentele 3 Ce nu imi prea place este partea dreapta a fetei, caci nu se vede deloc ochiul si ma cam deranjeaza ca e prea intunecata. Oricum, felicitari!

Odyssey, nu m-am putut decide intre sig-ul tau sau cel al lui Uber, dar uite ca intr-un final am ales. Frama este cam groasa, ceea ce ma deranjeaza, si nu numai asta, ci si marimea, dar a fost la alegerea ta, nu a fost o marime impusa. Culorile le-ai ales bine, zic eu, numai ca dupa mine, mergeau ceva mai accentuate. Fata de ceilalti, nu ai mentinut o culoare pe tot parcursul creatiei, le-ai mai schimbat, de aceea intr-o parte e mai colorat, in alta mai putin colorat. Textul nu imi place in mod deosebit, dar pot spune ca a iesit bine si ca e original, chiar daca mi-a luat destul de mult sa il descifrez.


______________
De ce nu i-am votat pe ceilalti?
Incep cu Uberwald, pentru ca semnatura a fost prea colorata si nici acum nu imi dau seama daca este dintr-un film sau anime, nu ai ales cadrul bun, si nici culorile nu mi se par bine alese, prea mult galben, prea suparator T^T Inca ceva, ma streseaza partea de jos, acea dunga neagra. Parca toata atentia mi se duce spre ea si ignor tot ce se afla in semnatura.
Acum Valkyrja, semnatura ta mi se pare prea simpla, chiar daca culorile sunt mult mai accentuate decat la original, nu ai folosit prea multe chestii, sa le zic asa. Nu imi place ca in partea dreapta s-a repetat ochiul pisicii din semnatura, lucrul asta nu m-a atras cu nimic, probabil fara acea repetare ar fi fost mai ok, si poate si putin culorile modificate.

Felicitari tutoror concurentilor si bafta. Sper ca nu s-a suparat nimeni pentru criticile date hug


Edit: Uber, in primul rand e Fani, nu Tani xD Si in al doilea rand, nu cred ca un expert in ps ar tine cont de cata lumina a avut poza originala, atata timp cat se crede bun in a edita poze. Am dreptate? Adica ce, vrei sa spui ca in ps nu exista butoane de edit pentru contrast si lumina? Ntz 33 daca e expert, tre' sa stie sa le faca.

#4
Eu votez cu:

4. Ryuu, pentru ca efectele se potrivesc si nu sunt puse la nimereala ca in cazul celorlaltor intrari, desi ca si Valkyrjei si lui Alysu, ii lipseste depth-ul. Invatati oameni buni sa folositi blur pe ceea ce nu face parte din focal.

Pentru ceilalti:

Odyssey, canvasul mi se pare mult prea mic si cromatica un pic nelalocul ei, borderul prea gros pentru o lucrare de marimea asta. Textul (presupun ca ai folosit clipping mask) este foarte nepotrivit, ocupa prea mult spatiu si pe alocuri neinteligibil. Atrage atentia intr-un mod daunator restului semnaturii.

Alysu, prea mult sharpen, nu ai depth deloc si lighting-ul e cam relativ.

Valkyrja, mult prea mult Topaz; foloseste-l cu masura, nu e bagheta magica. De asemenea nu ai depth, nici sursa de lumina. Am observat de curand ca ai tendinta sa dublezi la toate lucrarile o parte. Iti place ceva, foloseste-l o data, nu in toate lucrarile 10

La mine, mi-ar prinde bine un text si ceva mai mult depth, pe alocuri smudge pentru a blendui mai bine.

Off: Dragon Eyez, nu e cal, e o fiinta umana; cauta pe Google 'The fountain'

Fani, sa te lamuresc putin, filmul Suckerpunch folosit de Odyssey e o chestie care unii din noi il numim film ca sa fim decenti, deci nu te lua de faptul ca nu iti poti da seama de diferenta. E eroarea ta, nu a mea :3. Daca nu ti se par culorile bine alese, vorbeste cu cei care au facut filmul, reproseaza-le lor ca felul organic si natural (observarea reactiilor chimice de pe farfuriile petri) in care au realizat efectele este prea galben si suparator la ochi. Nu de alta, dar cand sunt criticata prefer sa fie pe baze adevarate :3

[center]Nu conteaza ordinea in care alegeti intrarile [/center]

Edit: Fani (nume grec, hmm), ce are lumina? Vezi filmul si observa acolo aceleasi efecte, daca le intunecam acel efect de topire intr-o nebuloasa, nu mai aparea; sa zicem ca e din cauza faptul ca nu ai vizionat pelicula. Nu as fi folosit alt film, pentru ca e preferatul meu.

Beauty is in the eyes of the beholder.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#5
Topul:
[habar nu aveti cat de greu mi-a fost sa aleg]
I-Alysu
II-Ryuu
III-Odyssey

Alysu- imi plac culorile si aspectul lucrarii. Brushurile sunt foarte dragut folosite, iar personajul imi place. Textul e incadrat si el bine. Dar pe acolo pe sus puteai sa pui ceva mai colorat.
Ryuu- Si la tine imi plac efectele si textul, dar si felul in care ai scos in evidenta personajul.
Odyssey-La tine imi plac culorile si backgroundul. Chiar mult. Textul nu imi place pentru ca e transparent 21 si cam mare.
_____
Uberwald- am ramas uimita. Ma asteptam sa fi pe aici prin top. Daca semnatura nu ar fi fost asa de mort colorata te-as fi votat
5. Valkyrja-la tine e dragut dar nu vad nimic care sa ma uimeasca. Nu vad nici un brush sau ceva care sa faca poza mai speciala.
____
Acestea fiind spuse, eu ma car de pe aici. Nu va suparati ca am criticat,nu? Stiam21
bafta in continuare sa strangeti voturi 15
xoxo
Cea mai reuşită semnătură.

#6
Haideti, oameni buni, vot, vot, VOT!

Mai sunt 4 zile pana la terminarea concursului, cea mai constructiva si corect apreciativa din punct de vedere al realizarii critica va primi o medalie xD
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#7
p.s: am gasit in sfarsit comentariul in my computer si sper sa fie bun.
I Uberwald
II Alysu
III Ryuu


O sa explic imediat cum unde si de ce. Spun de pe acum ca nu ma pricep la GFX. Lucrez in Ps, dar in alt domeniu. Cu toate ca as dori sa invat.
Locul I:
Uberwald, stiu ca iti sunt antipatica si invers, dar lasand asta de o parte. Am ales semnatura ta pentru ca imi place si nu numai din aceasta cauza. Ce mi-a placut mie la aceasta imagine la care unii au zis ca e"prea luminoasa" ? Exact lumina, o semnatura care iese in evidenta. Ma atrage prin simplitatea ei. Fara nici un text, fara prea multe efecte, deci lucrurile simple nu sunt intoadeauna "lipsite de acel ceva". Imi place cum fata priveste sprea acea lava care se topeste. Parca ar vi o ploaie de stele. Bara aceea nu mi se pare chiar nepotrivita . Parca ar arata diferenta dintre fantastic si realitate. Acea bara de trecere. Mi-a placut si imi place si de aceea te-am ales pentru primul loc.
p.s: ce film este?


Locul II:
Ryuu, ai nimerit unul din filmleme pe care chiar ierile-am vizionat. Alice in Wonderland. A fost un film bunicel. Intorsi la semnatura, imi place personajul ceea ce conteaza mult. Efectele imi plac, pentru ca iarasi sunt asortate cu imaginea si nu iti sclipesc ochii de la atatea efecte. Imi place ca ininte de a pune brush-urile te-ai gandit unde si cum ar trebui. Norul acela rozaliu este dragut si scrisul de jos care se pierde. Ai scos iepurasul in evidenta. Imi pac culorile, brushurile, personajul si iepurele. Deci dupa parerea mea meriti sa fii in top. ^^
p.s: imi plac cercurile de jos, colorate.


Locul III:
Alysu. Este Orlando bloom si i like, cum l-ai scos pe in evidenta, dar nu ma omor cu personajul. Parca ar fi un poster pentru respectivul film. Dar totusi cred ca ai accepntuat prea mult capul personajului. Brush-urile imi plac, dar sun puse cam ala'n dala. Cel mai mult imi place cel mai mult este Textul.
_______________
Another:

Odyssey-efectele din colturi sunt cam in ceata, parca ai udat lucrarea. Personajul este interesant mai ales iepurele din mijloc. Textul este cam nepotrivit si marimea mi se pare una nepotrivita avand in vedere ca majoritatea sunt de o marime mai mare. Nu prea se vede foarte clar nici scrisul nici intreaba imagine.

Valkyrja- semnatura nu pre a avut efecte si mereu vad ca dublezi imaginea, la dreapta sau la stanga. Imi place personajul, tot din Alice in Tara Minunilor. Poate daca scoteai motanelul putin mai in evidenta, si era mai bine.
__

Bravo tuturor. Mie mi-au placut cam toate dar a trebuit sa aleg. Succes si data viitoare si spor la resu' la votare.



[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#8
2. Uberwald gmv

1. Odyssey - Aceeasi idee care s-a mai repetat si pe care am exprimat-o si la thread-ul tau, marime mica, border cam gros, textul mare si lung, desi in raport cu marimea sig-ului, nu mergea pus deloc text. Pe langa asta mai observ totusi bg-ul, in care variaza culorile, dar poate asta nu ar fi asa o problema daca s-ar fi potrivit cu ce prezinta sig-ul tau - bg-ul are culori dreamy, not exactly a fight for survival by me. Puteai sa te concentezi mai mult pe focal.

2. Uberwald - Light cam intens in colturi sus. In principal depth-ul ar fi problema, in ideea de a departa personajul de rest, si tot el mai mergea putin evidentiat. Imi place totusi conceptul overall, si nu arata rau.

3. Alysu - Dpdv al imaginii ti-ai usurat munca, ai ales ceva dinamic dintr-un film cunoscut, fits the theme perfectly. Totusi aveai posibilitati de flow si depth pe care nu le-ai folosit, nu putea sa faca light-ul ala incert toata treaba. Tot legat de asta, sa acorzi mai multa atentie repartitei, diferenta de light sus/jos e cam mare. De asemenea culorile sunt sterse si efectele folosite nu te-au ajutat foarte mult, mai ales in partea de jos; aici e o problema de resurse, incearca sa le alegi mai cu atentie pe viitor.

4. Ryuu - Aspectul sig-ului overall e bun, pentru faptul ca e curat. Pe de alta parte, poza pe care ai ales-o nici ca oferea prea multe de facut - cand mai ai sansa sa-ti alegi tu stock-ul, profita de ea, intrarea mergea mai mult pe o tema gen actori sau movie characters, nu movies in sine. Rosul acela din text nu merge, inteleg care era ideea, dar textul nu e chiar cea mai flexibila chestie la siguri, mai bine o exprimai in alt mod. Also scrisul de sub scris e clar de umplut, nu e pozitionat foarte bine.

5. Valkyrja - Ai lasat topazul sa faca toata treaba, si nu prea a reusit. Stiu ca e foarte util, dar rolul lui e de imbunatatire a calitatii, nu tine loc de depth, light sau altele. Ti-a mai fost atrasa atentia am vazut asupra dublarii imaginii si sunt de acord, iar ratiunea din spate e simplul fapt ca nu e placut sa te uiti la doua lucruri identice in acelasi sig. In rest nu e de comentat, nu e foarte muncit.Totusi, ca si in cazul de mai sus, nu prea aveai ce exploata la imaginea asta, sa fii mai atenta cand iti alegi imaginea, e important.

#9
1. Uberwald - singura chestie care ma deranjeaza la sig-ul tau e faptul ca spre extremitatile semnaturii nu prea se simte nici un blur...si din cauza ca in partea centrala detaliile sunt la fel de multe ca pe margini il face sa-si cam piarda din amploare. Pe de alta parte, nu ma deranjeaza deloc nici lumina nici culorile folosite, sunt sigura ca e in tonul filmului desi eu nu l-am vazut (Imi aduce aminte de What Dreams May Come lol).

2. Ryuu - nu prea imi plac culorile folosite si nici partea in care scrie Alice in wonderland....si e cam ciudat desaturat, plus ca are rosu si verde in aceeasi compozitie si nu prea se combina bine (nu in cazul semnaturii asteia anyway)...si cred ca glow-ul de pe capul iepurasului e putin cam in plus dar overall it's not that bad

3. Alysu - ai cam exagerat cu luminozitatea, dar per total e destul de ok...si tu puteai sa mai folosesti ceva blur pe ici pe colo, toate elementele sunt in foreground la tine...

offtopic: Eram sigura ca se vor isca niscai conflicte in privinta filmelor utilizate....faza e ca sunt convinsa ca nimeni nu a ales un anume film pentru ca e mai intelectual decat altul sau ceva de genul, fiecare a cautat o imagine pe care sa o poata folosi in contextul respectiv, asa ca nu vad de ce ar conta neaparat din ce film e subiectul mai mult decat rezultatul. In consecinta Fani are un vot destul de argumentat, e parerea ei, dar totusi are "baze adevarate"...... (si btw Suckerpunch e un film de actiune fara pretentii la prea multa profunzime - de fapt mai deloc, dar asta nu-l face un film prost, este foarte bine facut pentru ce e)
//---Change the scheme! Alter the mood! Electrify the boys and girls, if you'd be SO kind!---//

[Imagine: war-sig-2.jpg]

~~~Grindin' mah bears... grindin' mah bears... Oshi*splat*~~~

#10
Uber, cred ca ar trebui sa lasi pe cineva sa incheie votul atunci cand tu esti plecata. Se pare ca nu mai voteaza nimeni o,0 Dar sper sa o mai faca lumea pana ce tu, uber, il vei inchide >.<
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SOTM Aprilie - Vot Stormrage 10 7.043 02-05-2013, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  SOTM Aprilie - Intrari Stormrage 7 4.211 21-04-2013, 01:44 PM
Ultimul răspuns: History
  SOTM Aprilie - Vot Lia 7 3.945 08-05-2012, 02:22 PM
Ultimul răspuns: History
  SOTM Aprilie - Intrari Lia 5 4.047 26-04-2012, 11:21 AM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM Aprilie - Intrari Lia 20 11.767 18-04-2011, 12:56 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)