Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care dintre cele două lucrări o alegeţi?
Prima lucrare
60.00%
3 60.00%
A doua lucrare
40.00%
2 40.00%
Total 5 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Roz' Kichou contra Zapy Yaoi

#1
Aou-san (eu) a provocat-o pe Ichi (Zapy) la un duel la fan art dupa ce ne-am aratat cateva desene chibi pe messenger. Yondaime
Tema: Christams chibi (poate sa fie si yaoi -dupa cum doreste Ichi) [aici poate sa intre si colindatori sau costume sau orice altceva care are legatura cu Craciunul si chibi].
Ne apucam de astazi si TREBUIE sa punem desenele pana pe 25.12.2011.
Desenele o sa fie anonime.
Nu o sa se foloseasca culori.

O sa se ia in considerare cat de bine e incadrata in tema lucrarea (si alte chestii) cand o sa fie dat votul.
TREBUIE SA FIE ARGUMENTAT VOTUL!
Noi ne-am distrat facand desenele, iar Ichi este la primul ei duel. Eu iti urez succes si sa nu iti fie frica!hug Distreaza-te si incadreaza-te in timp si tema. *laughs*
Ah, da, fara nimic +18 sau mesaje obscene. Cu astea fiind zise: Sa ne distram si sa ne dam silinta!
Nu avem voie sa copiem poze de pe internet, doar sa ne inspiram pentru postura sau caciula, adidasi/cisme (ca sa ne fie mai usor) etc.

Ichi o sa fie cea care posteaza desenele si eu o sa anunt castigatorul.
De cum se posteaza desenele o sa fie pana pe 31.12.2011 sau 1 ianuarie (sa vedem dupa cum o sa decurga votul) deschis votul.
[edit] Poll-ul o sa se inchida pe 25.12.2011.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#2
Deci, intr-un final au venit si lucrarile.

Lucrarea 1 - http://imageshack.us/f/835/img007tq.jpg/

Lucrarea 2 - http://imageshack.us/f/850/image528duel.jpg/

Stim ca am schilodit amandoua bietii brazi... saracii ._.
Votarea e pana pe data de 31.12.2011 sau 1 ianuarie (sa vedem dupa cum o sa decurga votul).
Spor la votat ^.^

Edit: Ah da, amandou lucrarile sunt pe contul meu de imageshack, ca sa nu fie cineva care sa aiva problema cu unul din participanti si sa il voteze automat pe celalalt ._.

Psycho XD

#3
Buna! M-am gandit sa trec si eu pe aici si sa va spun parerea mea.
La lucrarea unu: Poza a fost facuta bine, se vede clar si ideea imi place. Cutia cu semnul playboy pe ea aduce amuzamentul acestei lucrari. Steluta e putin schilodita, dar nu cine stie ce. Ochii chibiului sunt foarte draguti la fel si parul ala ciufulici.
La lucrarea doi: Lumina a facut 'dungi' pe lucrare cand a fost fotografiata si de asta mie imi pare putin miscata, dar se vede bine. Versurile scrise sunt la fel ca si la lucrarea unu un mod de a aduce putin amuzament. Caciula chibiului mi se pare foarte draguta, la fel si expresia fetei.
Din pacate nu pot sa votez decat o lucrare, iar alegerea mea este lucrarea unu.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#4
Uhm, niciuna dintre lucrări nu este prea muncită, really, puteați să faceți atât de multe :).
Anw, ambele lucrări sunt foarte simple, nu transmit mai nimic și sunt făcute neglijent, oarecum. Prima, duh, totul este tremurat, adică liniile la cadouri sunt prea curbe și cumva pe un cadou este PLAYBOY O_O ?! Wtf -. -. A doua lucrare nu se vedea prea bine și nu-mi plac versurile de la Steaua acolo, adică dacă nu erau acolo desenul patru chestiiuțe, dar cu toate acestea omulețul este mai bine desenat decât cel din primul desen. Anw, votez al doilea desen, parcă dungile alea d elumină mă duc cu gândul la zăpada din noapte.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#5
Well, fara alte introduceri, let´s start:
Desenul1: Este dragut si tema este respectata, insa nu este incadrat in spatiu. Cadourile sunt cam deformate nefiind respectate regulile cubului si, cum am scris mai devreme, nu sunt incadrate in spatiu. Parca plutesc...Bradul este schilodit ( cum de altfel ati recunoscut amandoua ), fara detalii (totusi, e un brad de craciun...al tau are numai beteala?) si plat. 21 . Uita-te la cadouri si apoi la brad. Mai ales ca suportul acela ar fi trebuit sa aiba forma cubica sau sferica, depinde de cum ai fi vrut tu. Nu de alta, dar stand langa cadourile cu forma cubica iese imediat in evidenta si se vede foarte urat. Sper sa tii cont data viitoare de asta. Chibi´ul....foarte neglijent desenat (ca restul lucrarii de altfel). Si anatomia este foarte proasta. Bine, totusi, ca schiteaza dragalasenia unui chibi.
Desenul2: Este valabil si pentru tine ce am scris la Desenul 1 . Chiar tot, numai ca la tine umbra chibi´ului este mai bine conturata si nu ai avut nevoie de organizare in spatiu pentru ca lucrarea ta pare (cam fortat, dar na...) abstracta. Totusi, ai foarte multe greseli si mai ales la bradul care pare facut de un copil de 5 ani...
In sfarsit! Dupa ce m-am holbat vre-o 5 minute la ambele desene am ajuns la decizia de a vota Desenul 2.

Bafta la amandoua!




#6
Persoanele care au votat si la poll si au dat si comentariu nu sunt luate in considerare de doua ori. Va multumesc ca ati argumentat votul si ati trecut pe aici.
Prima lucrare a fost a lui Pyscho si a doua a mea.
Lumina aceea am vrut sa dea senzatia de atunci cand zapada straluceste sub o raza a soarelui.
Va multumesc pentru tot (ma adresez tuturor celor care au votat) si votul e cam asa.
3 voturi pentru mine; Daniela, L'Addeh si Black Rose.
3 voturi pentru Psycho; Amaranth., †RiN† si AoKitsune.
EGALITATE!

Ma bucur ca tu, Ichi, te-ai distrat si... sa ne vedem si la urmatorul concurs (vezi?! Trebuie sa faci ceva +16!!!! asa castigai puncte, vacuto *47* *laughs* *gluma intre noi doua*).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)