Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rossery

#1
Nume in lumea umana: Cornelia Blanco
Nume actual: Rossery
Varsta: 17
Creatura: vrajitoare
Istorie personala: a fost crescuta de familia Blanco, persoane cu o stare materiala foarte buna. Cu toate ca a crescut in puf si a fost alintata nu este o pitipoanca sau innebunita de roz. Mai are o sora. A studiat musica si dansul, canta la chitara si are chiar o mica formatie impreuna cu sora ei care este normala
Personalitate: la inceput este timida, dar dupa ce se acomodeaza si ajungi sa o cunosti este o adevarata nebuna. Silitoare, mereu gata sa sara in ajutor oricui indiferent ca e prieten sau dusman. Ofera sfaturi si sta sa asculte o persoana mereu, nu conteaza timpul. In prezenta baiatului ce-l place se puntin mai timida insa incearca sa ascunda acel lucru.
Abilitati speciale: foarte buna cu vrajile. Se poate teleporta, sa devina invizibila sau chiar lua forma unei alte persoane, animal, lucru. Prepara diferite potiuni, fie otravuri, fie medicamente desi specialitatea ei este in a gasi leacuri. Poate zbura atat cu matura cat si fara. Uneori foloseste dansul ca miscari de lupta. Poate controla fenomenele naturale.
Forma umana: Aici
Forma adevarata: Aici
Tatuaj: Aici -> pe mana dreapta.
[Imagine: h8v.gif]
 




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)