Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Romeo x Juliet

#1
RomeoXJuliet seria este puţin bazată pe clasica piesa a lui William Shakespeare, Romeo şi Julieta, împreună cu numeroase referinţe şi personaje din piese Shakespeariene. Deşi animeul împrumută povestea lui Shakespeare, adaptarea diferă foarte mult de original.

În fantasticul aeropolis Neo Verona, nobila casă Capulet a condus paşnic timp de generaţii - până în urmă cu paisprezece ani, când vechea duşmănie deţinută de rivala casă de Montague a condus la o revoltă, şi casa Capulet a fost detronată şi eliminată printr-o lovitură sângeroasa.

Povestea începe cu flashback-uri ale unei Juliete copil scăpând de masacrul familiei Capulet ordonat de Laertes Montague. Paisprezece ani mai târziu, înainte de flash, clanul Montague stăpânesc tărâmul fantastic cunoscut ca Neo Verona cu mână de fier; Julieta ajută oameni obişnuiţi într-o maniera a la Robin Hood în timp ce Romeo protesteaza la cruzimea tatălui său.

Ei se întâlnesc întâmplător la "Rose Ball" şi se îndragostesc la prima vedere. Cu toate acestea, când Julieta împlineşte paisprezece ani şi învaţă adevărul despre moştenirea ei, ea trebuie să aleagă între revoluţie şi devotament.

A Triumf sau tragedie; doar soarta ştie ce îi aşteaptă pe Romeo si Julieta ...

Nice, nu ?
La inceput am crezut ca e inca o copie la "renumitei povesti" dar e total diferita ...

[Imagine: YKuqT4iC0j9cZOP9q_lOu-dQh9TlSgvh.jpg]

[Imagine: fdkIHzlN6T-kP-yVim07H7Bi0J8DPUYg.jpg]

#2
:X:X:X Iubesc acest anime .. totusi desi nu prea ma atras creatii le lui william Shakespeare inainte , dupa vizionarea acestui anime m-am apucat de citit piesa originala .. wow a fost superb desi la sf trist , acest anime , desi a folosit persnajele din piesa , este mult mai plin de magie , creativitate , mi-a placut si faptul ca julietei ia placut isrisul ... e f loare alba frumoasa .. si albul semnifica puritatea , asa inocenta ..... colona sonora mi-a placut foarte mult .. :X:X:XX sincer ias da nota 10

#3
mi-a placut foarte mult acest anime.
sincera sa fiu ma gandeam ca va avea un happy end sa zic asa,....desi stiam cum s-a sfarsit povestea originala al lui shakespeare totusi speram la un happy end si mi-a parut foarte rau ca nu a fost asa.
a fost un anime foarte emotionant si recomand tuturor acest anime!merita vazut:bye:
[Imagine: Dengeki_Daisy_Teru_and_Daisy_by_Cajincatcher.jpg]

#4
Eu ieri am terminat de vizionat acest anime si m-a cam dezamagit. Ma asteptam la ceva mai bun si, chiar daca stiam ca e foarte diferit de povestea originala, nu credeam ca e diferit in sensul rau, ca sa zic asa. E dragut, dar mi se pare facut ca o poveste pt copii, cu chestii fantasy, gen cai cu aripi si un copac care sustine o planeta suspendata in aer. 23 Si la cat de trista e povestea originala, ma asteptam sa ma impresioneze macar umpic anime-ul, dar nu a fost asa. Mi-am si pierdut atentia de cateva ori...
Ce pot sa spun ca mi-a placut mult a fost grafica anime-ului. Toti erau frumosi, desi Cordelia mi s-a parut mai frumoasa decat Julieta, iar Tybalt mai frumos decat Romeo. 71
Concluzia: dragut, dar nu asa bun cum ma asteptam.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#5
de acord cu Tenshi : Cordelia si Tybalt erau mult mai frumosi ca Romeo si Julieta . Animeul mi s-a parut dragut ....insa nu special . Ce m-a dezamagit intr-adevar foarte tare a fost sfarsitul . Stiu ca trebuia sa fie ceva trist ( nici macar nu ma asteptam la ceva gen happy ending) dar sfarsitul ales de ei ( creatori animeului) mi s-a parut stupid . ( nu pun spoiler ca sa nu stric surpriza celor care inca nu au vazut animeul)
Coloana sonora , in schimb , mi s-a parut absolut geniala .

Deeeci ....per total i-as da nota 8.
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#6
Pacat de sfarisitul foarte trist care chiar iti da lacrimile ca in rest este un anime genial, plin de suspans ,drama si dragoste!Nu sunt o mare fana a anime-urilor bazate pe relatii el +ea ,insa acest anime chiar mi-a placut din foarte multe puncte de vedere .
Personajele au fost destul de ok ,chiar daca mi-as fi dorit ca Romeo sa arate mai mult ca Tybalt :love:
In rest mi-a placut .

#7
L-am vazut si pe asta. Actiunea, originala dupa tragedia lui Shakespeare, transpusa in format anime, bazandu-se foarte putin pe povestea initiala, avand doar cateva referinte. Atunci aveam tendinta de a compara grafica cu cea de la Gankutsuou si inca raman la aceeasi parere. Despre adaosuri ca (,) cai inaripati or stuff n-am ce zice -asians-. Povestea insa este iarasi formata in jurul relatiei dintre Romeo si Julieta, pretty obvious, da, insa totul intr-o lume anime, in care domnisoara este mai mult o pustoaica iar Romeo vine calare pe un unicorn, no offence. However, ca serie a fost ceva ce a trebuit sa scoata anul 2007 din anonimat dar n-a reusit. Nu-i dau nota insa nu m-a impresionat mai cu nimic.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)