Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Romanii au talent

#31
'Saya A scris:Cel care merita sa castige, dupa parerea mea , e Tutu. Nu pentru ca nu are parinti , ci pentru ca (, virgula ) canta despre parinti si despre cat de mult ar trebui sa ii pretuim, chiar daca el nu mai are alaturi aceste persoane decat spiritual.

Ce are de-a face talentul in toata faza asta? Teoretic, ar trebui votat concurentul cel mai talentat, nu cel care ne starneste mila.
Cam asta s-a facut cu tipul, manelarisme, asteptabil.
Do not speak unless you can improve the silence.

#32
(17-04-2011, 06:57 PM)Irukandji A scris: Chiar daca emisiunea e plagiata ( a fost pana acum intr-o gramada de tari ) tot e tare. E cel mai de calitate lucru pe care lau facut romanii in ultimul timp, dar ma seaca publicitatea. Se vede ca e pro tv ( pro publicitate )...

Emisiunea nu este plagiată sau ceva. A apărut într-o ţară pentru ca să se descopere talentele acolo şi s-a răspândit şi în celelalte părţi ale lumii. E ca şi cu moneda euro. Să zicem că a fost adoptată prima dată de Germania şi apoi de Franţa. Asta nu înseamnă că francezii i-au copiat pe germani. Şi-au dat seama ţările că emisiunea asta este foarte bună fiindcă găseşte adevăratele talente ce se află în oamenii obişnuiţi şi au adaptat-o ţării lor.

On topic: Cât despre finală, aş vrea să câştige tipul ăla din Botoşani cu bit box - ul. În România nu există cursuri de bit box şi e clar că tot ce a învăţat, a învăţat de pe net. După părerea mea, ăsta e un talent adevărat. Vreau să spun, talentul adevărat, pur se găseşte la copiii mai mici fiindcă se ştie clar că ei n-au urmat anumite cursuri - sau, cel puţin, nu ăla cu bit boxul.
Ah, şi mi-a ma plăcut şi barmanul ăla din Braşov. :]] Cel puţin, numărul lui din semifinală a fost genial cu chestia aia cu ecranul =]] . Deşi, chiar dacă a fost mişto, nu cred că o să câştige.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#33
M-am uitat si eu la Romanii au Talent, si la preselectii si la cele patru semifinale iar acum astept 'marea finala' de pe 25 aprilie(cred ca asta era data). Am vazut inainte sa inceapa reclamele de pe ProTv si asa am decis sa ma uit si desigur, toti colegii mei se uitau si vorbeau despre asta in pauze. Cateodata am ras, cateodata am zis 'wow! nu am mai vazut asa ceva' iar uneori eram ceva in genul:"really? travestiti? babe orientale ? "
Ma rog, nu spun ca e o emisiune plagiata, in multe tari e formatul cu 'X country got talent" dar parca juriul e fake uneori.

#34
Dupa primul sezon, numele emisiunii ar trebui schimbat... "Romanii au talent dar castiga ala mai netalentat din finala", sau ceva de genul.
Marele castigator, ala pe nume Tutulica, nu merita deloc. Nu merita nici sa ajunga in finala. Dintre toti cei 3 din acea finala, Iustin a reusit sa ma lase cu gura cascata, el avea voce, nu un pipilici care canta rap/hip-hop/manele/ce mai amesteca el acolo. Ma doare in fund povestea cu partintii lui, emisiunea de induiosat oameni cu povesti triste e cu 4 zile dupa in saptamana, "Dansez pentru tine".
Emisiunea e Romanii au TALENT, nu ce probleme au romanii, mancatzi-as.

Macar, cu emisiunea aceasta, au reusit sa demostreze din nou ca unii romani chiar nu sunt intregi la minte. Chiar deloc.

Ma bucur ca de exemplu romanasul de la Britain Got Talent (Razy Gogonea <- da, asa-l cheama) nu s-a prezentat la noi, daca isi facea la noi aparitia nu cred ca trecea de prima etapa, caci nu canta rap/hip-hop/manele de 2 bani si nu avea in spate o poveste induiosatearea. Nope, Razy are doar TALENT si mult munca in spate.
I laik pie... and beer... period.

#35
Tutu ala chiar nu merita sa castige desi eram sigura ca el va castiga pentru ca sunt in Romania o gramada de pustoaice innebunite dupa el, care bineinteles au dat sms sa castige el. Dupa parerea mea ar fi trebuit sa castige DFC sau Cosmin, ei au fost cei mai tari din emisiune. Copilul ala numai rapp nu canta, aia se numeste cocalarime totala, toti au votat pentru ca e "frumos" si din mila. Ar trebui sa nu-si spuna nimeni povestea, asa ar fi cel mai corect dar suntem in Romania, aici nu se apreciaza un adevarat talent. Imi pare rau pentru voi.
[Imagine: Untitled-3-6.png]

#36
Poi, nu o sa ma leg de comentariile de dinaintea mea ci o sa imi spun propria parere. Ideea este ca emisiunea face toti banii. Totul, de la prezentatori si juriu, pana la cameramani si regizor, inseamna divertisment. In aceasta emisiune este vorba despre talent si ceea ce crede omul ca ar fi un talent. Aceasta emisiune reuseste sa ne tina in suspans, iar acesta este cel mai important lucru intr-un show de televiziune. Nu plictiseste telespectatorul. Haideti sa fim seriosi, oameni buni, daca aceasta emisiune nu este frumoasa, plina de surprize si spectaculoasa, atunci spuneti-mi voi alta mai buna. Cumva "Un Show Pacatos"? Cei de la PROTV realizeaza emisiuni frumoase, care pot fi urmarite in familie, iar eu cred ca fac un lucru minunat.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#37
mie imi place foarte mult emisiunea ''romanii au talent'', desi unii chiar nu au21 in fiecare vineri imi faceam timp, iar de la 20:15 eram ''dnd' pentru toti. oricum daca emisiunea nu ar fi frumoasa si interesanta atunci sa fim seriosi s-ar mai uita lumea la ea? nu stiu daca emisiunea este plagiata sau nu, insa stiu ca talentele nu pot fi plagiate. cine merita castiga, logic nu? nu cred ca toti pot rezolva cubul rubic cu ochii (eu nu pot nici cu ochii deschisi)
sau face alte lucruri de genu. oricum mi se pare un show reusit

#38
Citat:cine merita castiga, logic nu?
'Risc' sa te contrazic aici. Nu cred, defapt nu merita deloc Cristian Gog premiul cel mare. Erau talente mai mari si mai spectaculoase decat niste hartii in plic si oprirea inimii. *brambureli* Erau dansatorii surzi si altii mult mai talentati decat un mentalist.
Nu poti sa spui ca este plagiata dar nici originala nu este. Este o emisiune comuna aproape in fiecare tara.
Parerea mea despre emisiune[din editia asta]:
Divertisment nu ar fi daca personajele 'ambulante' nu ar exista pe langa talente. Este o emisiune placuta de ras si atat. Persoanele cu adevarat talentate nu prea au castigat in concursurile noastre de talente.

Concluzia mea dupa ce am vizionat asa-zisele concursuri de talente este una: Nu castiga cel care merita si mai bine se prezinta in strainatate cu talentul lui decat aici, unde castiga un mentalist.

P.s: Sincera sa fiu m-au impresionat mai mult dansatorii surzi decat Gog care (nu) si-a oprit inima si a deschis un plic cu hartii. (mare spectacol)
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#39
M-am uitat la Romanii au Talent ! Pot sa spun ca preselectiile sunt, ca de obicei, dezastruase din puct de vedere al talentelor(majoritatea trec atat de usor doar pentru ca juriul are bun simt). Cred ca esenta emisiunii nu sunt concurentii sau juriul, ci Smiley si Pavel Bartos.Daca baietii aia doi nu ar fi fost prezentatorii, audientele ar fi scazut cu siguranta.Ei fac glumele acelea atat de bune incat te prapadesti de ras.Iti tine moralul ridicat si nu te lasa sa te desparti de emisiune 44 . In prima sezon nu a castigat cine trebuia, dar asa erau romanii atunci.Acum s-au schimbat si a castigat cel ce a meritat, desi mai era cineva la fel de bun.DAr totusi , la urma urmei aceasta emisiune cauta sa descopere noi talente stralucite si de a le face cunoscute.Cu siguranta in sezonul urmator vom intalni poezii de genul "Mihai Petre" de Gurina Remus Adrian 212121
P.S. Nici "Romanii au talent" , nici acest post nu a fost redactat de Gurina Remus Adrian si nu a fost cantat de Gigel Frone . BYE!!
[Imagine: ItachiSig.jpg]









Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)