Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Romanii au talent

#1
Romanii au talent: se difuzeaza pe canalul Pro Tv, la ora 20.30 in fiecare vineri.
: ))

Va place emisiunea? Eu sincer, m-am amuzat foarte tare la persoanele care vin acolo doar ca sa se vada si ei la tv. Persoane care nu au ce face si care duc lipsa de talent. : ) Pe de alta parte, m-au impresionat unele cazuri ,dar cel cal cel mai tare am raz la fata aia cu dintiii strambi care canta in spaniola 21

AA si fata aia care dansa pe bara.. 21 Totusi profesinosta 4
---
DEci ce parere aveti de show?
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#2
Emisiunea asta nu e făcută ca să fie descoperite talente. E făcută pentru că era una din puţinele emisiuni pe care nu le copiasem de la alţii şi pentru că au nevoie de ceva de care să râdă. Juriul e ales special ca să existe oarecum un echilibru între părerile pozitive şi negative. Fiecare ştie ce trebuie să zică şi ce cum trebuie să se poarte. Mihai face mereu pe durul şi critică dur, Andra e cea care zâmbeşte mereu, iar Andi e cel care face show.

Nu-mi place deloc emisiunea, mi se pare foarte slabă. E făcută doar să fie şi, părerea mea, nu are nicio legătură cu descoperirea de talente. Dacă se întâmplă să mai vină cineva care se pricepe la ce face, perfect, dacă nu, măcar ne-am simţit bine. Glume răsuflate, comenatrii aiurea, crtici fără rost. La asta se rezumă "Românii au talent".
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#3
Well, well, well.
E o emisiune plagiată, desigur. Cred - nu sunt sigură - că au copiat " Britain`s got talent.
În orice caz. Plagiată, neplagiată, e o emisiune bună. Mie-mi place. Şi-aşa n-am vineri seara ce face - uneori - şi aşa pot să râd de cei care chiar nu au talent, decât nah, să se fâţâie şi ei pe scenă. Sau să comentez şi să zâmbesc mulţumită când îi văd pe cei care chiar au talent. Ei da, unii au. Un exemplu ar fi băiatul acela de 15 ani, sau fetiţa de 6 or smth de-au cântat opere. Da, ei chiar au talent şi-n alt mod nu cred că ar fi putut fi descoperiţi. Poate decât fetiţa, dar băiatul, nu ştiu ce să spun.
Anw. Părerea mea e că emisiunea e chiar frumoasă, şi plagiată sau nu, e un mod bun de-aţi pierde timpul.
:]
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#4
Nu se poate zice ca nu este facuta pentru talente, ci doar de divertisment.. adevarul e ca sunt unele talente, chiar uimitoare. Oricum, cu siguranta emisiunea nu cred ca a fost realizata pentru divertisment, dar romanul tot roman,nu? 21 trebuie sa se dea in spectacol, ca de obicei.
Cu toate astea mie chiar imi place, este foarte amuzanta si imprevizibila21
E foarte buna cu o punga de popcorn, alunga plictiseala de vineri, vorba lui Metal A. SI de comentat15
Cea mai reuşită semnătură.

#5
Salut , vreau să încep prin a spune că așa e peste tot , toți au emisiunea și nu e vorba ca e "plagiată" , nu au copiat sau ceva au luat franciza , plătesc pentru ea și dacă la alții a avut succes , poate are și la noi .
Rating are că românu' se uită .. și până la urmă la ce să te uiți ? la Divorțuri și la mondenități de doi bani ? Că se desparte Iri de Moni Oana de Pepe și mama de tata . Sau la ce dracu , la conflictul din Libia ? Românul găsește distracție în orice și d-asta emisiunea o să fie un succes . Cât despre persoanele care participă .. mă abțin .. sunt și talentați , dar și ăia care n-au o treabă cu nimic fac show-ul să fie show . Din ce am văzut deocamdată arată din faza de preselecție poate mai încolo când o să fie emisiunea în direct o să fie mai fun smile
Eu mai prind din când în când , nu-s disperat n-o să mă vezi că a venit vineri seara și tre să fiu în fața televizorului că altfel fac o criză smile Prefer să urmăresc altceva
[center]
Sunt peste voi cu orice cuvant se zice ca sunt genial ... stii de ce ? ... pentru ca sunt .
[/center]

[center][Imagine: gunot2.jpg]
[Imagine: 44483.gif][/center]

[center]
tba
[/center]
[center][Imagine: txtmovementvh8.gif][/center]

#6
Nu am văzut la televizor toată emisiunea, dar am văzut pe net câteva clipuri. Şi, ce pot spune ? Emisiunea este destul de slăbuţă şi plictisitoare, părerea mea. Dacă ar fi să mă uit ore în şir la aceleaşi lucruri, dat fiind faptul că majoritatea dansează şi cântă, aş înnebuni. Ideea asta cu Românii au talent este adoptată de majoritatea ţărilor, ca să găsească talente, dar nu mi se pare cine ştie ce idee. Adică, ce talent e ăla să faci pe bufonul ? Eu, sincer, nu i-aş da unei persoane sau unui grup nu ştiu câte mii de euro pentru că s-au maimuţărit pe scenă. Mi s-ar părea chiar o tâmpenie.
Din câte am văzut, juriul este pus la mişto. Andi e cel ce tot timpul glumeşte şi, cum a zis cineva de mai sus, face show, Mihai e ăla durul şi cică dă critici constructive - pe naiba - iar Andra e şi ea pe acolo, de umplutură, că ştie doar să zică da sau nu.
În fine, mie îmi place mult mai mult 'Britain's got talent' fiindcă, nu ştiu, parcă emisiunea aceea îţi oferă mai multe şanse ( + a-ţi face mica scenă în faţa reginei, parcă ) .
În fine, 'Românii au talent' nu mi se pare cine ştie ce emisiune, dar parcă aduce o rază de speranţă asupra României. I mean, e o emisiune mai optimistă.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#7
Romanii au talent..
Ugh.. pai ce pot sa zic, in unele cazuri au talent romanii.. dar in rest! OMG, pe bune.. cand vezi 2 mosi care se invartesc pe acolo, sau cand bea/mananca 120 de galbenusuri de cocostarc [nu imi amintesc pasarea] 24 ti se face greata.
Daca faceau si altceva inafara de dansat si cantat, poate era mai interesant. Dar mai sunt si bufoni care sunt fail... sau scene de actorie slabe.
Si specimenul de Fachiru' sau cum il cheama, Lol. Prost sa fi, sa faci ca el 22.
Despre juriu.. hmm.. aici aveti dreptate. I-au ales ca sa fie umplutura facuta.

Cum a zis si @Me†al ... Britain's Got talent, este mai tare Smile acolo ai ce sa vezi.
Acolo daca s-ar duce un gay [nu ca nu s-a dus! Am vazut euu 21] nu li s-ar spune nimic, dar in Romania daca te duci pe scena si spui ca esti gay.. omg ! esti huiduit.. 22 si iti pierzi si curajul sa iti faci si numarul.
So, uneori te amuzi sa vezi prosti. 4
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#8
Am văzut vreo 2 ediții la televizor fiindcă mă tot sâcâiau colegii.
Este foarte, dar foarte plictisitor. Și nu doar din cauză că apar pauze peste pauze, aproape la fel de mult ca emisiunea. Cei trei din juriu au un caracter pe care mereu îl afișează, nu schimbă nimic, publicul la fel.
Persoanele care vin la preselecție sunt fine. Unele chiar au talent sau cum vreți să îl numiți, dar cei mai mulți au doar niște abilități căpătate în urma unor antrenamente. Iar alții nu au nimic altceva decât vanitate și stimă de sine prea ridicată.
Mihai este sceptic, nu-i place mai nimic, Andra îi încurajează pe toți și este cea mai drăguță, iar Andi face show-ul.

Prefer să îmi petrec timpul făcând altceva mai constructiv. Românii știu doar să plagieze, emisiunea britanică este cu mult superioară de ceea ce vedem noi la televizor.

Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#9
Am văzut cam toate ediţiile şi, de ce să nu recunosc, au fost momente care m-au emoţionat peste măsură (cum a fost spălătorul acela auto care a cântat). Juriul mi se destul de bine alcătuit, Mihai fiind persoana mai exigentă, care vede şi micile detalii, Andra încurajează şi Andi e tipu' simpatic.
Sunt pro acestui show, deoarece sunt multe persoane talentate în România (indiferent de diferitele concepţii).E foarte adevărat că sunt multe persoane care au diferite abilităţi, dar sunt de admirat pentru că au muncit mult să ajungă unde sunt.
E o şansă pentru noi, românii, să ne facem un viitor mai bun. Sau mă rog, pentru cei care au talent. *laughs*

#10
Destul de nais emisiunea. Sormea se uită, aşa că sunt şi eu obligată să mă uit şi chiar e o metodă bună să scapi de plictiseală. Juriul nu e cine ştie ce… Au mereu aceleaşi replici… Mihai ceva în gen : ‘ Mi s-a părut cel mai penibil moment’, Anda: ‘ Mi s-a făcut pielea de găină’, iar Andi…Mă rog, e Andi, he is funny *laugh*. Gazdele emisiuni îmi plac. :] În special Pavel, care e foarte funnz când îşi răneşte câte o parte a corpului. *laugh*
Unii concurenţi chiar au talent, în schimb alţii se duc… Nu ştiu de ce se duc O.O Au fost unele momente chiar foarte tari, unii au avut voci chiar foarte bune *gen băiatul ăla, care spăla maşini sau fetiţa aceea de şapte ani*, iar alţii foarte talentaţi în diverse chestii * ca tipul ăla care cu o foarfecă a tuns în 3 minute două tipe, chiar foarte cul* .
Mă rog, interesant, cu excepţia unor momente de-a dreptul ridicole şi penibile * îl citez pe Mihai, lol*.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)