Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rollerblading/Inlineblading

#1
M-am gandit ca si plimbatul/ slalom-ul cu rolele este un sport asa ca am facut un topic aici pentru cei care au avut tangente cu rolele.
Stiam sa fac cel mai bine butterfly, grab-uri, grind-uri etc. Locul unde ne intalneam este un fel de piata doar ca e special amenajata pentru role/ bmx-uri/ sk8-uri samd si era destul de antrenanta toata treaba. Ca sport il consider greu de intretinut/urmat ca pro, insa casual e numai bun.
Aici este unul dintre preferati mei.
Here^^
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#2
Helau!
Pai eu practic sportul de pe la 7 ani si pot spune ca sunt chiar buna la asta. Ca tot ai intrebat de "miscari cul" pot sa spun ca imi place sa ma rasucesc din viteza, sa sar, sa stau intr-un picior, si sa inventez tot felul de chestii.
Imi place mult si, dupa mine, nu este un sport greu. E chiar relaxant si te ajuta mult la musculatura picioarelor. Eu spun din cunostinta de cauza.
Tipul ala e great rau :]]. Imi place mult ceea ce face, cred ca voi incerca si eu =]]. Bineinteles ca nu o sa-mi iasa.
Si apropo de asta, abia astept sa se termine cu ploaia ca sa ies la un rolling 105
bye
Cea mai reuşită semnătură.

#3
Chiar astăzi am fost cu prietenii să ne dăm pe role. <3
A fost mai mult o plimbare, în parc, pe role, nu am fost în skate să ne dăm pe rampe. Mă pricep la sărituri, scări coborâte și chestii inventate/ văzute la alții.
Am role normale dar și agresive. Sincer, eu pe cele agresive nu le suport, nu pot să merg bine pe ele. Mie îmi plac cele normale, poate atunci când o să fac și eu scheme șmechere o să le folosesc pe cele agresive. Până atunci mă mulțumesc cu rolele mele normale.
Am început să merg pe role la opt ani, asta datorită faptului că adoram să patinez și mi-am dat seama că seamănă între ele.
Anw, mie îmi place mai mult să mă plimb pe faleză/parc decât să mă dau pe rampe.
Apropo, azi am căzut căzut pe role și m-am ales cu o vănătaie imensă. Ah, și tocmai când mă dădeam și eu mare că nu mai am nicio vănptaie. Asa dovedește ce copil ”cuminte” sunt eu.
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.

#4
Rollerblading se refera la rolele cu 4 roti asezate in sistem de patrat. Inline blading este ceea despre ce a vrut autorul threadului sa vorbeasca presupun, din moment ce rolele acelea vechi sunt foarte putin intalnite acum.

Prima pereche de role inline am primit-o la 7 ani si pe atunci cele cu roti de cauciuc/ silicon erau rare si destul de scumpe, asa ca am invatat pe cele de plastic. Imi placea foarte mult sa ma plimb tot timpul si dupa ce am facut praf prima pereche de role dupa vreo cinci ani de folosinta, in care numai gatul nu mi l-am rupt, am decis ca e timpul sa le inlocuiesc. Nu am reusit niciodata sa fac cine stie ce performante, dar reusesc sa fac piruete si sunt fluida in miscare. Nu am incercat mai mult pentru ca mi-am rupt membrele destul, sa nu mai zic de julit si taiat.

Aici nu am drumuri potrivite de plimbat cu atatea dealuri si masini in jur, poate doar in port, si daca stau sa ma gandesc chiar mi-as lua o pereche iar... Hmm, ultima am distrus-o mergand la munca in vara lui 2008.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#5
Sincer, mie nu mi-a placut niciodata chestia asta. Am avut o pereche de role cand aveam vreo 12-13 ani, dar mi-au ramas mici si nu mi-am mai luat altele. Ma enerva ca mi-era prea cald la picioare cand le purtam si nu prea puteam sa intru in magazine cu ele si mi-era mereu teama ca o sa cad si o sa ma julesc foarte tare, pentru ca nu erau chiar netede aleile din parcul in care am invatat eu sa ma dau cu rolele. Nici nu prea ai pe unde sa te dai pe aici, mi-ar fi frica sa merg atat printre masini cat si printre oameni, pentru ca nu m-am prins niciodata cu anume te opersti (mie pur si simplu nu imi iesea), iar zilele de mers prin parc si stat acolo cateva ore au apus de mult. De fapt, odata cu rasarirea mall-ului.

Nu mi-as mai cumpara o pereche nici daca nu as avea ce face cu banii. Nu ma atrage deloc mersul asa pe roti, ma face sa ma simt nesigura si ma deranjeaza asta destul de tare. In plus, in momentul de fata cred ca nu mai am nici haine care sa mearga cu rolele. Stiu ca asta-i un detaliu minor, dar totusi, nu poti spune ca nu conteaza.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#6
Am role de la 7 ani,dar de un an,pana de doua luni,nu m-am mai urcat pe role din acelasi motiv pentru care m-am lasat de karate....Oricum asta nu inseamna ca am uitat anumite miscari.Ador sariturile peste diverse lucruri.Oricum pe aici inveti sa fi specialist in slalom si iti dezvolti reflexele cum nici nu te gandesti,deoarece niodata nu sti cand iti apare in fata un copil mic pe care l-a scapat mamica din vedere,sau cine stie ce mos care nu suporta rolele si trebuie sa faci stanga'nprejur inainte sa te vada si etc...
[Imagine: tumblr_mihybjaQlI1rnvpygo1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)