RolePlay - despre ce se face si ce nu se face
#11
am si eu o intrebare .......... cum se face un forum la subiecte ? am facut Sirenland si vreau sa il fac sa apara ca si Vampire school , Academia Mervyn si Cronicile Taron , ca fiind al patrulea forum ....... dar sunt noua si cam neindemanatica si nedescurcareata T^T
Va rog, nu-i lasati sa moara![Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]
#12
Tu nu poti face asta. Decat un administrator poate sa faca o astfel de sectiune/subforum.
Daca vrei sa fie un al patrulea subforum el trebuie sa aiba succes,adica sa aiba participanti la rpg,multe vizualizari etc etc...
Deci asta se poate face doar daca are succes.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.
#13
apropo unde pot sa imi fac personajul? "? ca nu stiu -.-"
[center][Imagine: c35dh.png][/center]

#14
Hey, am si eu o nelamurire / intrebare. 39
Eu m-am inscris la "Intunericul nestiutului", tot RPG, si am facut fisa personajului pentru acest RPG. Totusi, daca vreau sa particip si la celelalte rpg-uri, am nevoie de alte personaje? Adica trebuie sa imi fac o alte fisa si sa nu particip cu acelasi pers.?.
:] Tnx`.
#15
Ia gandeste-te.... daca s-ar folosi aceleasi personaje mereu si mereu si mereu si mereu, in mii de opere... Ai mai intelege ceva? Una e cand vorbesti de Bubico, alta e cand zici de Farfuridi si Branzovenescu, alta e cand le zici despre Coana Mita, alta e cand rosteste, ala micu', "furculision, lingurision". Da' tu de ce crezi ca n-avem, toti, acelas nume?
Oricum, nu trebuie sa fie diferente mari... doar cat sa se deosebeasca, putin, personajele... sa fie... "conturate" diferit. Sa nu fie lafel.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]
#16
La fiecare RPG, userul trebuie neapărat să-și facă câte un personaj nou asta pentru că fiecare dintre aceștia se supun unor criterii ale rpg-ului respectiv. Nu poți juca cu un personaj care este vrăjitor într-un joc și în altul este un om normal. Totuși dacă s-ar ajunge la așa ceva ar fi foarte complicat chiar și pentru tine.
-
#17
Am vazut ca sistemul pe care se bazeaza RPG-urile de pe Zup este unul extrem de prost si neoptimizat. Ati fost vreunul dintre voi pe anime-empire, sa vedeti cum se face unul ca lumea? Cum se scrie, cum se organizeaza? E o mare invalmaseala, am incercat sa citesc, dar niciunul nu e demn pentru ca ajungi sa nu mai intelegi nimic.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky
Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.