Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Roberta vs sniff

#1
In acest duel concurentii deja stiti, dar in gfx-urile pentru acest concurs nu avem voie sa folosit brushuri. T_________T Poate nu o sa fie asa de interesant fara, dar ne descurcam. Suntem incepatoare (ea de ceva timp, eu de ieri). Tema o sa fie... la alegere.
Data: 18.06.2011 - 28.06.2011 (s-ar putea sa fie facute mai repede, dar pentru orice caz am adaugat o data mai lunga - daca e ceva o sa dau edit sau un coment in care o sa zic ca ceva s-a modificat)
Postarile o sa fie anonime; doar asa. 65 Si cu asta basta.
Eu - unica - ii urez noroc lui Roberta. victorie

[edit] Avem voie sa ne luam si dupa tutoriale daca e. 106 Dar nu ca acolo, sa fim creativi. xd
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#2
Primul GFX:
[Imagine: Battlehei.jpg]

Al doilea GFX:
[Imagine: GFX-1.jpg]

Nu vor interveni modificari sau orice altceva. Concursul a inceput! Succes Roberta si succes mie, mai ales mie si doar mie. X_X

Trebuie sa va argumentati gfx-ul ales si sa va dati cu parerea la ambele, nu doar la una. Sa alegeti gfx-ul care va place cel mai mult, nu cine l-a facut (daca e sa se recunoasca stilul folosit sau asa ceva).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
Ce bine, sunt prima. Deci care a inceput ieri sa faca gfx? Mie imi par ambele foarte reusite.

Prima:
Este foarte frumaosa imaginea. Dar nu s-a adaugat multe lucruri la e, sunteti incepatoate, ca mine de altfel. Nu imi plac ochii fetei, parca este rupta de realitate. Puteai sa-i schimbi ochii, sa-i editezi.

A doua: Este simpla. Dar s-a lucrat la ea putin mai mult, doar cateva secunde, nu mai mult. Dar fiind incepatoare presupun ca a durat mult.

Nu prea stiu ce sa scriu, sunt foarte simple.

O aleg pe....Prima. Imi pare rau!

#4
Sa incep:

Prima este putin cam prea incarcata cu diferite culori....asta nu da un aspect frumos. La fel cum spus si Miranda, ochii ei nu se potrivesc, este draguta...

A doua imi place foarte mult. Culorile se asorteaza foarte bine. Este simpla si draguta. Imi place acel mic curcubeu sau joc de lumini.
Votez pentru a doua lucrare. GJ ^^.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#5
Prima lucrare
Imi plac culorile si felul in care ai facut sig-ul. Din pacate in unele parti pare mult prea luminos si strica foarte mult.Cand vrei sa faci un sig ai grija ce poza alegi cu se culori folosesti. Nu poti pune roz la o poza cu zombii fiorosi inea. Ziceam si eu...
Mana nu i se vede mai deloc, din cauza luminii pe care ai pus-o acolo. Este bine ca nu acele fulgere si ce ai mai pus tu pe acolo nu atrag atentia. Stiai ca sig-urile bune sunt cele fara text?[un maetru(maestra) mi-a zis]

A doua lucrare
O sa incep cu textul. Atrage mult prea mult atentia si nu e potriveste deloc. Nu ma refer la mesaj, ci la fontul ales. Nu stiu ce poza ai ales, dar daca asa era din fabricatie ai ales prost. Nu se intelege nimic, din poza, nu sig. E prea stearsa. Daca tu ai facut-o asa stearsa, e rau. Cred ca nu ai folosit mai mult de 3 c4d-uri. Ai folosit cam 2. Nu?
Plus ca nu ai sters bine. La capul ei se vede unde ai sters. Trebuia sa fie mai aproape de cap, sa para ca trece prin el, cred ca asta a fost ideea ta; plus ca atrage mult atentia acel c4d, eclipsang restul. Nu e prea bine. Trebuia sa fie putin mai discret.

Vot: Prima lucrare.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#6
Buna!

Prima lucrare: Culorile sunt bine alese, la fel si efectele cu contrastul. Imi plac brushurile acelea ce vor sa imite niste linii in zig-zag ca un fulger. Nu am prea multe de comentat caci imi place, dar cred ca mai mergeau si alte efecte.
A doua lucrare: Nu este prea simpla, se vad mai multe efecte, dar sunt cam sterse, la fel si claritatea pozei. Mi se pare ca e cu putin mai clara decat prima, iar eu punctez mult claritatea.Acum nu stiu daca asa a fost poza, oricum, mergea mai bine 3


Daca ar fi sa dau note, diferenta dintre ele ar fi doar de un punct.
Tema fiind la alegere, imi e destul de greu sa aleg. Fiecare semnatura are ceva dragut, insa totusi cred ca o aleg pe prima.

#7
Am spus ca votez, imi cer scuze ca a durat atat de mult. Acum sa comentam8
Primul GFX - Un atuu important al acestui sig sunt culorile. Imi place foarte mult nuantele folosite si merg foarte bine cu sigul in sine. Probabil ca e facut cu layere si blending. Anyway, ceea ce mi se pare putin nelalocul lui sunt culorile accentuate in parti care nu ar fi trebuit sa atraga atentia din prima, cum ar fi tulpina florii. Nu stiu care a fost tema voastra, dar oricum exista armonia culorilor.

Al doilea GFX
E o mare diferenta. Mult prea intunecat, iar acel curcubeu nu are ce cauta pe acolo, nu are legatura cu imaginea in sine chiar daca fata probabil are o umbrela in mana. Fontul din nou nu prea merge. probabil ar fi trebuit o culoare la acel curcubeu care sa se regaseasca prin imagine. Asta e motivul pentru care nu mi-a placut si mi se pare aruncat.

Votez pentru prima .

#8
Al doilea GFX vreau sa spun,ca scrisul este cam urat,dar imi plac efectele,dar primul gfx este mai complicat si mult mai bun votez Gfx 1 este super tare bine gandit.

#9
Amandoua sunt foarte frumoase. Chiar ati muncit la ele. Dupa cum s-a spus si mai sus ( nu mai tin minte cui i-a apartinut comentariul dar nici nu am chef sa verific), la cea de a doua lucrare fontul nu este cel mai potrivit.
In consecinta, votul meu merge catre prima lucrare.
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#10
S-a incheiat data de votare. Va multumim pentru comentarii.
Prima lucrare apartine userului Doki (adica eu), iar a doua a lui Roberta. Am numarat voturile si sunt asa: 6 voturi (si cu cel de doua randuri a lui userului cutare - n-am retinut nickname-ul), 1 singur vot adus signaturei Robertei de catre userului cutarica. Va multumesc tuturor (am si uitat cine - desi nu am informat de duel pe atati de multi) tuturor care ati postat cand v-am zis de concurs si celorlalti le multumesc dupa cum am mai zis. Roberta sper sa ne mai intalnim la un alt duel si... multa bafta in continuare!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Castravete 007 vs sniff yaoi maniac 0 2.105 17-06-2011, 08:59 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)