Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Resurse pentru cosplay

#1
Scopul acestui topic este sa incerce sa ii ajute pe toti cei care doresc sa faca cosplay.
Daca stiti vreun site bun de unde se pot cumpara accesorii utile unui cosplayer sau daca aveti sfaturi legate de croitorie sau orice altceva ar fi de folos unui amator de asa ceva, va rog sa le postati aici si sa le impartasiti si cu ceilalti.
De asemenea, daca aveti vreo intrebare sau aveti nevoie de ajutor, lasati un mesaj la acest topic si poate cineva va reusi sa va ajute!

#2
As recomanda site-ul acesta deoarece puteti sa gasiti tutoriale despre croitorie gen : cum sa creezi un tipar,kimono-uri,bluze,pantaloni si alte haine japoneze.Puteti sa va folositi de propriile haine ca sa aveti un model iar in cazul in care nu stii sa cosi la masina tot aici gasesti raspunsurile. Mie chiar mi se par utile sfaturile si m-au ajutat la multe costume,annyeong!bye
Sper ca am ajutat *.*
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#3
Etooo, am si eu o problema. Caut o panglica bleo cu dungi verticale negre (pe lungimea ei), credeti ca exista asa ceva pe undeva in Bucuresti? :help:

#4
(07-09-2010, 11:42 PM)Tsuki A scris: Etooo, am si eu o problema. Caut o panglica bleo cu dungi verticale negre (pe lungimea ei), credeti ca exista asa ceva pe undeva in Bucuresti? :help:

Nu,sau nu stiu eu 21 dar daca ai nevoie de dungi verticale ai putea sa le faci tu Smile ori le desenezi cu ceva negru si iei doar panglica bleo ori ..ar mai fi o idee cum ai putea sa mai improvizezi dar e mai greu..sa iei o panglica foarte subtire neagra si o cosi peste cea bleo dar cred ca te complici.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#5
Oky se pare că lucrurile au luat o întorsătură serioasă din cauza lu Mimi cAre m-a convins să fac consplay cu ea în Grell şi ea să fie Mamdam Red [ animeul Kuroshitsuji ] şi să participăm la concurs. .__.'' Nu e asta urgenţa ci îmi trebuie pantofi ca ai lui Grell. Pozele sunt mai jos. Nu găsesc şi nici nu ştiu cum aş putea să-i fac pentru că nici pantofar nu sunt. De unde găsesc eu aşa ceva ? Sau măcar ceva asemănător cu toc dăla şi să vină cumva de genul, de preferat negrii sau roşii.
http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/2...like81.jpg

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:Gd22t...t2.JPG&t=1
-

#6
http://www.cosplayfu.co.uk/product/Grell...oshitsuji/

sau

http://www.cosplaysupplies.com/store.php?s=C2WG

http://www.cosplaysupplies.com/store.php?p=QUEEN03/BRW



Sau poate ai noroc si gasesti ceva asemanator in magazinele de pantofi.

Happy searching!

#7
(11-09-2010, 02:21 PM)Lynn A scris: Oky se pare că lucrurile au luat o întorsătură serioasă din cauza lu Mimi cAre m-a convins să fac consplay cu ea în Grell şi ea să fie Mamdam Red [ animeul Kuroshitsuji ] şi să participăm la concurs. .__.'' Nu e asta urgenţa ci îmi trebuie pantofi ca ai lui Grell. Pozele sunt mai jos. Nu găsesc şi nici nu ştiu cum aş putea să-i fac pentru că nici pantofar nu sunt. De unde găsesc eu aşa ceva ? Sau măcar ceva asemănător cu toc dăla şi să vină cumva de genul, de preferat negrii sau roşii.
http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/2...like81.jpg

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:Gd22t...t2.JPG&t=1

OMg ,GRELL !!! Vai ce tare,alti cosplayeri din Kuroshitsuji :X ce ma bucur n-am sa fiu singura XDDDDD!!
Asa revenind xD as avea o idee dar nu stiu cat de dispusa esti,e pe lipscani un magazin care face la comanda dar n-am idee care e pretul cred ca ti-ar face ceva de genul asta.Daca nu,poti sa mai incerci la magazine normale,nu ecomand net ca ar costa foarte mult cu tot cu transport.Te pot duce eu la magazin daca ai timp Smile.
Sincer te inteleg, am aceeasi problema.... cu incaltarile TTvTT sper ca am ajutat!
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#8
Eu vreau sa fac cosplay Ino Shippuuden ma puteti ajuta cu ceva va rog?
Adica daca puteti sa imi dati linkurii va rog.
Peruca nu am nevoie sunt blonda dejaSmile
[Imagine: Hachi--Nobu-sign.jpg]

#9
Am intrat si eu pe link-urile puse pana acum. Sper sa gasesc ceva.
Vreau si eu sa fac cosplay cu Eclair din Kiddy Grade, una din costumatiile ei. Dar nu pentru ca vreau, ci pentru ca am pierdut un pariu acum... 3 ani 21
[Imagine: mboi6o.png]

#10
mda....si eu as fi interesata de un costum ptr misa ( peruca o am , si surprinzator e luata din Romanian 21) .. dar sa nu fie preturi dealea cu multe zero-uri la sfarsit21
Omae no mono wa ore no mono . Ore no mono wa ore no mono . 19 10



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Resurse cosplay (Naruto) ssakura3 3 4.403 29-07-2011, 02:59 PM
Ultimul răspuns: ssakura3


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)