Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Repetenti / Corigenti

#1
Niciodată. o.o
Repetentă niciodată, nu voi rămâne niciodată, nu am rămas şi nici nu sunt 21 Şi asta va rămâne aşa până termin facultatea. Nu sunt genul care să aibe probleme de genul pentru că mereu m-am gândit să trec, chiar dacă uneori nu mi-a plăcut anumiţi ani din şcoală şi nici matematica, niciodată nu am rămas repetentă. Corigentă nici atât. La absolut nici o materie. Mi-am luat notele la timp, am luat note bune de trecere să trec. Nu am avut nici o problemă la nici o materie.
Nici nu vrea, adică eu nu mă văd rămânând deşi am avut colegi care au rămas. Spre exemplu în generală am avut o colegă [ colega aia care mirosea urât, am menţionat de ea în topicul cu colectivul ] care a luat 1 în teza unică şi la română şi la matematică. La geogra parcă luase 2 nu mai ştiu, dar pe lângă faptul că avea peste 100 de absenţe NEmotivate, lua note extrem de mici.
Acum la liceu, am trecut a zecea şi ştiu că anul ăsta vor fi colegi cu un număr mai mic din cauza absenţelor. Cred că au rămas corigenţi habar nu am. Vreo 2 colege nu mai ştiu, dacă în caz diriginta nu le-o fi motivat absenţele din milă.
-

#2
Repetent nu..

Era sa raman la chimie pentru ca idioata aia mi-a pierdut lucrarea de nota 6 (cu care-mi scoteam nota 4) Si m-am dus in ultimele zile de scoala la ea sa raspund pentru nota si am vazut lucrarea mea la ea pe masa.
Deci profa aia ma ura.. si eu pe ea, asta e adevarat :)) Dar cum se comporta aia cu elevii >.< se credea superioara si se uita in jos la noi... dar era jumatate din inaltimea mea.
Dar am trecut si peste aia si am trecut de liceu fara repetente sau corigente ^_^ Hurray for me.. Can I get a cookie?
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#3
In cei 10 ani de scoala care au trecut , nu am ramas niciodata repetenta sau corigenta, si nici nu imi pot inchipui cum ar fi daca as ramane >.< . Pana acum am invatat destul de bine, si nu mi-a fost frica de asa ceva. De fapt, pana anul acesta. Am luat 3 in teza la limba franceza, si m-am cam speriat. Am crezut ca o sa raman , pentru ca a spus ca-i lasa pe cei cu tezele sub 4 , dar am avut noroc xD(imi iesea opt in oral) . Sper ca o sa am si in urmatorii doi ani .

#4
Defapt, am terminat al 6-lea din clasa si nu am invatat aproape nimic toti anii de liceu. Si singura problema am avut-o la chimie (dupa cum am mentionat).

Unii colegi ma urau.. invatau si copiau si luau note mai mici ca mine xD .. eu am fost unul din motivele pt care un coleg a devenit emo. Nu suporta ideea sa isi petreaca timpul liber invatand si eu sa iau aceeasi nota fara sa fac nimic. Mi-e dor de liceeeeeeeuuu! :(
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#5
Eram foarte aproape sa raman anul asta la fizica[corigent ._.]
Fizica nu e punctul meu forte si profesorul e de tot rahatul.Cine a mai pomenit un profesor care sa rezolve o problema zicand:"Deci facem asa..daca x e nu stiu ce >_> deci asta vine aici..."
Noi stam si ne uitam ca prosti..Nu am invatat deloc pe semestru 2 si eram pe aproape sa o mierlesc la fizica >_>
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#6
In noua ani care au trecut nu mi s-a intamplat pana acum sa ramas niciodata repetenta sau corigenta,dar am avut cativa colegi care au ramas corigenti.Eu una am o problema cu fizica.Nu e punctul meu forte,dar mereu iau note ca sa trec.Sper sa nu raman niciodata corigenta,sau mai rau repetenta.
[Imagine: j5atg3.png]


#7
LoL În generală jumătate din clasă era pe primul semestru corigentă la cel puţin o materie 21
Da' uite aşa că profesorii i-au trecut pe toţi din milă, şi pe ăia corigenţi la şase materii.
C'mon man, corigent la sport pentru că nu vrei să ai echipamentu' necesar şi doar să
stai pe bancă şi să urli în gura mare că tu ai blugi, aşa să fi mai "jmeker" ?
Mă rog, eu una nu am avut probleme, până acum, deşi tata mă tot sperie din pricina
primului an de liceu, el zice că în primu' an e important să trec la toate o,o"

#8
Corigenta sau repetenta ? N`am fost , nu sunt si nu voi fi : ]] . Cred ca la fizica mai am probleme , dar oricum trec mereu . Ar fi un calvar daca as ramane >.< Pana acum , n`am avut niciun coleg care sa ramana repetent . Invata , copiaza , fac ceva de nimeni nu ramane . Oricum , nici profesorii nu cred ca ar lasa pe unul din noi repetent . Cum sa lasi repetenti niste ingerasi ?5 Huh fiecare a luat 3 sau 4 candva , dar nu a ramas corigent . . . Oricum nu cred ca eu voi ramane repetenta vreodata >.<


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#9
Repetenta ? O_O Niciodata.
Nici nu cred cum m-as simti daca as auzi ca am ramas repetenta la vreo materie. Nici nu stiu cum s-ar simti maicamea, care pune suflet pe notele mele, deoarece mereu imi spune ca trebuie sa trag tare pentru a ajunge cineva in viata. As dezamagi-o prea tare.
Well...nu am fost niciodata repetenta si nici nu o sa fiu, adica asa sper, deoarece o sa trag tare sa iau note bune la scoala. Colegi repetenti nu am avut, desi unul era sa ramana prin a6a, deoarece luase in teza de la mate 2,50 O_O Si asa i-a pus nota in catalog, nu i-a modificat-o deloc, iar el oricum nu prea dadea pe la mate si avea in oral numai note de 5 si 6. L-am ajutat noi foarte mult la sfarsit sa invete, iar proful cand l-a ascultat i-a pus doi de 10. A avut noroc, nu mai stiu cat i-a iesit media... 6 parca O_O In fine, bine ca nu a ramas repetent, deoarece face parte din colectivul nostru si trebuie sa-l ajutam asa cum putem. Si anul acesta mai multi l-am ajutat la teza de la mate sa treaca. El e un baiat foarte destept, adica era sa ramana repetent si la geografie, dar l-am pus eu sa invete si a luat 10 in test. Singurul defect la el este faptul ca nu vrea sa invete, ii este lene, dar cand se apuca...wow, chiar se pricepe O_O

Edit : Am uitat sa mentionez faptul ca este un tip la noi in scoala care are 18 ani si nu a trecut de clasa a7a O_O Va dati seama cati ani la rand a ramas repetent...acum l-au dat afara, parca nu mai invata, lucreaza la o gogoserie xD Pff...nu as vrea sa trec niciodata prin ce a trecut el.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Eu in nici-un caz.Lool >.< Am avut in clasa,dar nu mi-a pasat78 E problema lor,nu prea imi pasa de altii78 ma rog,doar de prietenii mei,restu sa ii ia si dracu ca nu-mi pasa78
Orcum,nu m-am inteles bine cu colegii (nu cu toti) erau niste manelisti cocalari si pitzipoance78
Am avut note foarte bune de la generala pana la liceu si nici nu poate fi vorbe de corigente22
Repetenta22 niciodata T___T.
Am avut si eu un 3 la franceza,dar asta nu m-a lasat corigenta22 grrrrr...desi desi franceza,am invatat21)
Am avut si un 4 la sport,mi l-a pus ala ca nu am avut echipamentu 2229time out:-qfurios.Bosorog cretin. X__X
In rest nici-o problema21)poate cu media la purtare,dar asta e alta mancare de peste21)
@Beki stiu ce zici.Eu am una in cartier asa care e vai de steaua ei22 Are 19 ani si e in clasa a 10 abia...desi cred ca e tot in clasa a 9 a78 cred ca e repetenta iar21) Orcum a ramas de n ori78
Frate,crede-ma nu a-ti vrea sa va povestesc tot21)cum zice Leana: te-ai cruci22 Orcum ca Alexandra Lazar nu mai este nici-un specimen.E pe cale de disparitie24) sa ramana doar ea si sa nu mai contamineze si pe altii.
La revederebye




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)