Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reguli generale - Sectiunea Originale

#1
Știți cu toții care ați citit in topicul de regulament ca de la data de 2 mai 2009 sunt reguli noi.

REGULI

INFO: După 2 [doua] luni de nepostare continuări, ficurile se vor închide.

ATENÅ¢IE!!! Ficurile Naruto nu sunt originale

Pentru ficurile originale, fără personaje din anime/manga/cărţi/filme/etc :


1.Nu scrieţi mai puţin de 3 rânduri complete, altfel, postul va fi şters automat.( Nu vreau spaţiu între rânduri că aia nu poţi numi post. )

2.Nu sunt permise înjurăturile la adresa staff-ului/membrilor/fic-urilor şi nici in fic-uri nu sunt permise.

3.Nu este admis limbajul messenger şi nu scrieţi cu CAPS LOCK, pe internet se înţelege că ţipaţi la persoana respectivă şi suntem siguri că nu vreţi să ţipaţi .

4.NU faceţi double-posting decât dacă este vorba de o continuare la un fic sau de o explicaţie la acesta.

5.Nu scrieţi reply-uri sau fic-uri în mai multe culori. Nu utilizaţi culorile albastru/verde. Acele culori sunt utilizate de moderatorii acestei secţiuni pentru edituri.

6.Nu comparaţi fic-urile. Libertatea propriei alegeri. Mai bine vă abţineţi de a spune cât de frumos e un fic dacă nu reuşiţi să spuneţi şi de ce e frumos.

7.Nu lăsaţi mai mult de 2 rânduri libere între frazele dintr-un post pentru că arată inestetic. Practic, ne cam doare mâna să tot dăm de scroll în jos şi pe voi cred că la fel.

8.Nu sunt permise mai mult de zece smile-uri într-un post. Devine puţin cam ciudat să vezi 1000 de :X dar puteţi pune :love: x 1000 de ori şi este acelaşi lucru. Smiley-urile nu mai merg incepand cu 1 Decembrie 2011[Imagine: new_animated.gif]

9.Nu veţi critica autorul, ci conţinutul fic-ului. Nu vrem pe aici certuri, nu-i aşa?

10.Fic-urile nu vor conţine limbaj vulgar, scene +18, vă cer să puneţi o limită ori la titlu ori în primul post.

11.Userii nu se vor împotrivi modificărilor autorului aduse la adresa personajelor/acţiunii din poveste sau orice alt fel de modificare. Şi de aici ies multe certuri între autor şi cei ce dau un mesaj la fic. [Imagine: new_animated.gif]


12.Fic-urile Originale se vor posta la sectiunea corespunzatoare: Proza, Proza Yaoy/Yuri/Hentai, Oneshots si/sau Poezie.[Imagine: new_animated.gif]


13.Nu cersiti comenturi prin topicuri/profile [exista mesaje private pentru acest lucru] si nu amenintati ca, daca nu aveti x numar de posturi, nu mai postati continuarea. Scrieti pentru ca va place, nu pentru comentarii. Aveti voie sa anuntati prin profile ca ati pus capitole noi dar e de preferat sa o faceti prin mesaje private. [Imagine: new_animated.gif]

14.Nu scrieti ficuri/comentarii intregi boldate, inclinate, subliniate, in diferite fonturi. Scrisul default este destul de bun. Utilizati fonturile/boldatul/italicul/subliniatul atunci cand este nevoie[Imagine: new_animated.gif]


Moderatorii acestei secţiuni au dreptul de a modifica regulile.
Nu vă convine ceva discutaţi cu noi, doar vorbiţi-ne frumos.

Avertizările:
-atunci când plagiaţi veţi primi automat o avertizare;
-atunci când nu respectaţi un limbaj adecvat iar veţi primi o avertizare


În caz că sunt jignite persoane/topic-uri vă rugăm să ne anunţaţi şi vom lua măsuri.
Orice plângere pe secţiunea de FanFiction va fi depusă prin pm mie. Faceţi doar un click pe butonaşul drăguţ pe care scrie Pm, din dreapta acestui post, completaţi un titlu şi scrieţi-vă plângerea ^^.

#2
Cred ca am o mica problema.Vedeti voi,eu am mai scris ficuri care cam contin limbaj obscen nu pe forum dar as fi vrut sa le postez aici.Regula cu limbajul cam incurca si mi se pare putin nepotivita deaorece din cand in cand mai prinde bine cate o injuratura pe care un personaj o adreseaza altuia.Ma intrebam daca as putea posta un fic care contine limbaj vulgar daca as pune warning la titlu "contine limbaj obcen,+16" sau ceva de genul.Sper sa ma lamuriti.
[Imagine: Death_Note___L_signature_by_ruzarko.png]
In frunzele palite de vreme care cad, am citit pudoarea mortii.
DRAWINGS

#3
Si eu am cateva intrebari, tot ma uit de ieri si nu imi dau seama unde sa le postez.
Am citit reguli pe aici, mai ales ca vreau sa postez un fic, dar nicidecum nu inteleg unele chestii.
Am voie sa postez un fic +18? De fapt am unul +21 , dar ma gandesc pe care sa il aleg pentru inceput. Am inteles asa: daca il postez, mentionez in titlu sau la inceput ca sunt scene din astea. Corect?
Un fic yaoi, dar care are si elemente hetero tot la categoria cu yaoi il postez?
Si pot posta cand vreau, nu sunt reguli legate de posturi sau altceva?
Sper sa ma lamuriti cat mai curand.
later: Si de obicei nu ultilizez un limbaj vulgar in ficuri, dar in unele capitole e necesar sa folosesc un cuvant sau doua. E atat de grav? Chiar daca specific la inceput ca e +18?

#4
@ Eby : Îți sugerez să pui + 18, nu știi cum ar putea fi interpretate injuriile folosite acolo. Tot ce te rog e să nu fie foarte hard. Înțelegi tu. Unii useri citesc astfel de fic`uri pe propria lor răspundere, dar totuși trebuie să ai grijă să nu îi faci să se simtă . . . știu și eu, stânjeniți. Poți folosi limbaj vulgar în limita bunului simț.

@ Despina Damianeci : Nu există + 21, este doar + 18. După optsprezece ani deja nu mai poți pune limită. Da, evident că ai voie să îl postezi, nu ai văzut până acum ? Scrii în titlu avertizarea, eventual și înaintea capitolului ce conține scene + 18.
Dacă este yaoi dar are și straight, la yaoi îl pui. Ori la original yaoi, ori la inspirat yaoi.
Poți posta când vrei, dar dacă întârzi mai mult de două luni, fic`ul îți va fi închis, ulterior deschis la cererea ta.
Dacă limbajul vulgar nu e prea hard, poți să îl folosești.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs - Proza - Original - Discutii generale Lia 49 29.428 30-11-2012, 03:35 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Reguli generale FanFiction - NU originale Aly 1 5.235 05-12-2011, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)