Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reguli Generale Fan Fiction - CITITI!

#1
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#2
A fost modificata regula 8, cea cu problema aici, dupa cum a fost discutat si stabilit cu Narnia off-site.

Linilerei, tot ceea ce se cere este respectarea unui SIMPLU template, nimic mai mult, nimic mai putin. Exista TOATE mijloacele imaginabile aici pe site pentru ca cineva sa scrie si sa-si imbunatateasca stilul, ideile si sa avanseze.
Daca exista plangeri...ar fi indicat sa ni se transmita si noua, cei care dam aceste mesaje de "Va rugam sa respectati regulile si ghidurile", nu sa se tot rezolve chestii prin spatele nostru, caci asa este decent si asa este frumos.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#3
Ok, este o noua regula.

25. Nu mai aveti voie cu quote, decat cand vreti sa evidentiati ceva cu bold. Un exemplu bun dupa cum se poate aplica, ar fi aici, post-ul lui Cyber. In rest, doar ca sa va mariti postul si sa spuneti ''oh, ce frumos, ce romantic!'', numai este acceptat.

Edit: Grrr, cum regula tin minte ca Lynn o pusese, dar numai stiu pe unde a disparut, o reinstalez in regulament cu permisiunea lui Aly.
26. De astazi numai aveti voie cu acele edit-uri de genu ''ma duc sa mananc si dau edit/ cumpar sarmale si dau edit'' sau lucruri asemenatoare.

O sa va intrebati de ce? Simplu, inainte, pana sa apara aceasta regula, toata lumea spunea astea si multe au ramas needitate si pe incredere ca o sa dati edit nu se mai merge. Am reintrodus regula pentru ca am observat ca lumea deja incepe cu astfel de lucruri.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Regula 1 a fost modificata astazi, 2 mai 2013, astfel:

Regula veche

Citat:Nu scrieti mai putin de 2 randuri complete, altfel, postul va fi sters automat.( Nu vreau spatiu intre randuri ca aia nu poti numi post. )

REGULA NOUA

Citat:Nu scrieti mai putin de 2 randuri complete, altfel, postul va fi sters automat.( Nu vreau spatiu intre randuri ca aia nu poti numi post. ) [2 randuri complete = 200 de litere si semne de punctuatie, fara spatii.]

#5
Din cauza inactivitatii generale, fiind necesar sa fim ceva mai indulgenti, regula 18 se modifica azi, 29 martie 2014, astfel:

Regula veche:
Citat:18. Ficurile ce nu au postate continuari pe o perioada mai lunga de doua luni vor fi inchise. Redeschiderea acestora se va realiza realizandu-se o cerere pe topicul dedicat.

Regula noua:
Citat:18. Ficurile ce nu au postate continuari sau comentarii pe o perioada mai lunga de sase luni vor fi inchise. Redeschiderea acestora se va realiza printr-o cerere pe topicul dedicat.
[Imagine: 1CGzWYg.png?1]
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fan Fiction Index Aly 0 8.351 02-08-2012, 05:17 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.