23-12-2011, 04:30 PM
Aou-san (eu) a provocat-o pe Ichi (Zapy) la un duel la fan art dupa ce ne-am aratat cateva desene chibi pe messenger. 
Tema: Christams chibi (poate sa fie si yaoi -dupa cum doreste Ichi) [aici poate sa intre si colindatori sau costume sau orice altceva care are legatura cu Craciunul si chibi].
Ne apucam de astazi si TREBUIE sa punem desenele pana pe 25.12.2011.
Desenele o sa fie anonime.
Nu o sa se foloseasca culori.
O sa se ia in considerare cat de bine e incadrata in tema lucrarea (si alte chestii) cand o sa fie dat votul.
TREBUIE SA FIE ARGUMENTAT VOTUL!
Noi ne-am distrat facand desenele, iar Ichi este la primul ei duel. Eu iti urez succes si sa nu iti fie frica!
Distreaza-te si incadreaza-te in timp si tema. *laughs*
Ah, da, fara nimic +18 sau mesaje obscene. Cu astea fiind zise: Sa ne distram si sa ne dam silinta!
Nu avem voie sa copiem poze de pe internet, doar sa ne inspiram pentru postura sau caciula, adidasi/cisme (ca sa ne fie mai usor) etc.
Ichi o sa fie cea care posteaza desenele si eu o sa anunt castigatorul.
De cum se posteaza desenele o sa fie pana pe 31.12.2011 sau 1 ianuarie (sa vedem dupa cum o sa decurga votul) deschis votul.
[edit] Poll-ul o sa se inchida pe 25.12.2011.

Tema: Christams chibi (poate sa fie si yaoi -dupa cum doreste Ichi) [aici poate sa intre si colindatori sau costume sau orice altceva care are legatura cu Craciunul si chibi].
Ne apucam de astazi si TREBUIE sa punem desenele pana pe 25.12.2011.
Desenele o sa fie anonime.
Nu o sa se foloseasca culori.
O sa se ia in considerare cat de bine e incadrata in tema lucrarea (si alte chestii) cand o sa fie dat votul.
TREBUIE SA FIE ARGUMENTAT VOTUL!
Noi ne-am distrat facand desenele, iar Ichi este la primul ei duel. Eu iti urez succes si sa nu iti fie frica!
Distreaza-te si incadreaza-te in timp si tema. *laughs* Ah, da, fara nimic +18 sau mesaje obscene. Cu astea fiind zise: Sa ne distram si sa ne dam silinta!
Nu avem voie sa copiem poze de pe internet, doar sa ne inspiram pentru postura sau caciula, adidasi/cisme (ca sa ne fie mai usor) etc.
Ichi o sa fie cea care posteaza desenele si eu o sa anunt castigatorul.
De cum se posteaza desenele o sa fie pana pe 31.12.2011 sau 1 ianuarie (sa vedem dupa cum o sa decurga votul) deschis votul.
[edit] Poll-ul o sa se inchida pe 25.12.2011.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

![[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]](http://i1117.photobucket.com/albums/k590/olimpiutza/semnatura_zps4673586a.png)

. Uita-te la cadouri si apoi la brad. Mai ales ca suportul acela ar fi trebuit sa aiba forma cubica sau sferica, depinde de cum ai fi vrut tu. Nu de alta, dar stand langa cadourile cu forma cubica iese imediat in evidenta si se vede foarte urat. Sper sa tii cont data viitoare de asta. Chibi´ul....foarte neglijent desenat (ca restul lucrarii de altfel). Si anatomia este foarte proasta. Bine, totusi, ca schiteaza dragalasenia unui chibi.
* *laughs* *gluma intre noi doua*).