Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Regulament

#1
Inainte de toate, vreau sa va spun ca am revenit din abis. In primul rand, cam vreau sa va cer scuze, da am exagerat cu acel ultim post doar ca m-am enervat ca a plecat Aly, v-am jignit imi pare rau :-?? . Cum a zis cineva [ nu dau nume ] poate mi-am luat-o-n cap. In fine, sper sa va placa noile reguli, sa fie pe gustul vostru si va rog sa fie respectate.


Alt anunt ar fi ca, pana in data de 2 Mai 2010 regulamentul vechi va fi cel respectat. De la 2 Mai incolo o sa fie respectat cel pe care-l voi posta. Deasemenea si acea sectiune o sa fie tot de la 2 Mai.
^^


Reguli generale :


1. Posturile se vor incadra sau vor depasi trei randuri complete. ( Nu vreau spatiu intre ele ca aia nu poti numi post )
2. Nu se va scrie cu culori. ( Exceptie, desigur, staff-ul de la Fan Fiction.)
3. Nu folositi limbaj de messenger in ficuri, nici caps lock-ul. (Ala cu impresia ca tipi. )
4. Nu sunt permise injuraturile la adresa staff-ului.
5. Nu faceti dublu posting, decat daca autorul posteaza un nou capitol.
6. Nu sunt permise criticile care sunt pentru autor, ci doar pentru fic.
7. Nu sunt permise mai mult de zece smile-uri intr-un post.
8. Fic-urile nu vor contine limbaj vulgar, scene +18, va cer sa puneti o limita ori la titlu ori in primul post.

Reguli in plus pentru Fan Fiction / Anime fics.

Fan Fictionul, de acum incolo o sa fie folosit pentru a posta : parodii, oneshots, sau ficuri care au ca baza carti/filme/trupe etc.

1. Neaparat trebuie sa avesti Disclaimer, sau astfel va vor fi inchise.
2. Nu plagiati actiunea care decurge in film/carte .
3. Userii nu se vor impotrivi modificarilor autorului aduse la adresa personajelor/actiunii din filmul/cartea sau cine mai stie ce din ce s-a inspirat.


Se va crea o noua sectiune pentru indrumarea si indreptarea userilor noi, ne vom ocupa de ei, dar vrem ca ei sa fie seriosi si sa ia asta in seama, nu vrem sa fie useri care sa vina si sa stea doua zile si apoi sa dispara. Noi vrem ca voi sa va imbunatatiti, poate suntem uneori cam cu nasul pe sus, rele - cum vreti voi - , insa nu va ganditi pentru o secunda ca voi ne faceti sa fim asa ? In fond, noi ne dam silinta sa facem o sectiune model, sa fie una buna, nu de rasul lumii, de aceea va rog sa colaborati si voi si sa incercati sa respectati regulile. Orice nelamurire, orice obiectie va rog sa ne-o spuneti, nu taceti chitic si apoi sariti la cearta ca suntem nu stiu cum.
Noi suntem dispuse sa va ascultam toate parerile - fie bune, fie rele. Uneori exageram, dar intelegeti-ne, si noi avem vietile noastre de zi cu zi, unele dintre noi avem teste, teze si medii de incheiat cu bine ca mergem la liceu, mai venim nervoase de la scoala si vedem ff-ul plin de spam, cum ne simtim noi atunci? Foarte ... oribil - ne chinuim fara niciun rezultat. [ Acum termin aici. ]

Userii vechi o sa primeasca banuri si warnuri/avertizari in functie de gradul incalcarii regulii. Toate regulile sunt importante, dar unele vor avea consecinte mai usoare. Sper ca voi, cei vechi sa ne sprijiniti.


O alta nelamurire ar fi, ati vazut ca am folosit pronumele 'noi' cand defapt eram doar eu, conform ultimelor stiri stiute si de voi. Ei bine, Jasmine a intrat ca si moderatoare asupra sectiunii Original Fics iar Mitzuke a revenit si ea din nou ca si moderatoare. Deasemenea, ati vazut si din topicul care Aly[ and she's za boss :-s ] l-a facut, revine si ea. Atunci o sa fim patru mozi la Fan Fiction care o sa ne dam silinta sa va ajutam pe toti, nu doar pe cei noi ci si pe cei vechi, orice nelamuriri aveti apelati la noi, nu va bateti capul sa o rezolvati daca nu puteti. ^^

Suntem 4 moderatoare la Fan Fiction, este evident ca nu vom avea mereu aceleasi pareri. Dar daca din intamplare, se iveste vreo cearta, vom discuta ce masuri se vor lua si vor fi decizii luate drept.Jasm`, iti urez bafta la sectiunea ta ^^ si sa te descurci cat mai bine [o sa o si faci :> ] .
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.