Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Regrete

#1
Vi s-a intamplat vreodata sa faceti ceva gresit, crezand ca era bine, dupa care ati reflectat si ati realizat ca ati gresit total ? Si daca da, ati facut ceva pentru a indrepta situatia ?


Eu , personal, am gresit de multe ori doar datorita orgoliului iesit din comun. De fiecare data cand imi placea cineva , faceam pe inabordabila, iar chestia asta a cam inceput sa ma marcheze . Uneori cred ca ar fi trebuit sa fac eu primul pas, desi sunt fata, sau, macar sa il privesc pe cel pe care il plac atunci cand ma priveste. Totusi, realizez lucrurile acestea cand este prea tarziu si intervine ceva...

#2
Nu cred sa existe persoane care sa nu regrete ceva ce au crezut la momentul respectiv a fi bine facut. Daca toate ar fi roz, prea ar fi plictisitor, parerea mea.
Personal am facut atatea greseli cate stele sunt pe cer, vorba ceea. Spre rusinea mea, de foarte putine ori am incercat sa fac eu primul pas spre conciliere. Si asta doar din cauza mandriei, orgoliului care de multe ori a cantarit greu in luarea deciziilor...
Totusi, singurul lucru bun este ca trec repede peste ... suparari (daca le pot spune asa) si incerc intotdeauna sa traiesc prezentul, nu regretele din trecut sau planurile din viitor. Din punctul meu de vedere e cea mai buna solutie...
I wish people would stop telling me what to do. I can make mistakes on my own too!
Genius by birth, lazy by choice. Mendokusai...

My anime wallpapers blog: http://animefact.wordpress.com/



[Imagine: lcopy.jpg]

#3
Nu am regrete. Ceea ce fac ma defineste ca persoana, iar faptul ca le fac nu regert. daca gresesc, trec mai departe, nu ma uit inapoi sa rascolesc dupa regrete. Viata mea este ca un rau care curge undeva, un loc nestiut de nimeni, care este oprit de nici un obstacol, iar asta inseamna ca nu voi inceta sa comt greseli dar care nu le voi regreta. daca am comis greseli, trec mai departe, nu vreau sa regeret dupa nimic altceva. Nu am regretat nimic pana acum, nu am regretat ca am plans, ca am ras, ca m-am indragostit de un idiot, nu rgret ca nu mi-am cunoscut tatal, nu regret nimic. Greselile sunt incontinuu o parte din viata mea, pe ele nu le voi regreta. Nu am avut niciodata regreta si nici nu o sa am.

Deoarece nu prea are rost. Nu am chef sa regret, deoarece am o singura viata si numai una de trait, iar daca ma uit in spate si imi vad greseala, ma intristez un pic, o vad, apoi uit imediat. Niciodata nu regret, niciodata nu ma vait ca s-a intamplat ceva. Ca am comis ceva rau, nici asta nu regret. Ca s-ar putea sa0mi esuez in viata, nici asta nu regret. Nu regret ca am luat o nota destul de mediocra la roaman, nici asta nu regret.
-

#4
MMM, o sa zic doua regrete, unul -pentru un lucru care l-am facut, si unul pentru un lucru pe care nu l-am facut asa
1) Regret ca nu i-am trantit acum 2 luni lui Emanuel usa-n nas, pentru ca o merita din plin ( Emanuel= tipu dupa care sunt inebunita).
2) Regret ca astazi nu i-am pus piedica lui Emanuel, dupa ce-am zbierat la el sa nu mai manance seminte ca taranu' la oras. Mai regret ca nu l-am intrabt cine-l epieleaza ( E epilat XD), si mai regret ca astazi XD, nu m-am dus la Emanuel, sa-l intreb de unde sia- facut comanda de tricoul cu MM , pentru ca model cum are el nu am mai vazut XD
In rest nu regret lucruri importante, pentru ca le-am considerat deja greseli
[Imagine: john5.jpg]
< Yeah, ador Nirvana >
Brian ( MM) za witch
[Imagine: omega3.jpg]
[Imagine: MMwitch.jpg]
"Contra todo Hoy BRUJERIZMO pa tí satanismo!
BRUJERIZMO! Cura joto " ( Brujeria- Brujerizmo)





#5
mi s-a intamplat de multe ori sa regret lucruri insa de fiecare data imi zic caci trebuie sa merg mai departe si sa trec peste greseala pe care am facut-o sau eventual sa incerc sa o repar.
Nu am regretat niciodata chestii minore pentru ca am considerat ca fac parte din viata si am trecut peste crezand ca o sa se mai iveasca o a doua sansa sau una mai buna, sa fac ce ar fi trebuit sa fac.
Sau daca regretul este prea mare, am incercat sa fac a doua zii ceea ce am regretat ca nu am facut in prima4

#6
Cred că toate persoanele au regrete, aşa că aş minţi să spun că n-am. Regret anumite lucruri care s-au întâmplat din vina mea şi altele care n-au fost din vina mea. Şi de fapt, cel mai mare regret pe care-l am acum e că m-am certat de câteva luni cu cea mai bună prietenă. Abia acum realizez ce mult îmi lipseşte, dar mai nou anturajele noastre s-au schimbat complet; şi din câte am văzut, şi mentalităţile. Aş vrea să fac ceva, dar nu pot. Cel mai probabil voi regreta cândva că nu-mi calc pe orgoliu ca să ne împăcăm, dar a avut şi ea partea ei de vină, şi aş vrea să arate şi ea că-i pare rău.
Sunt aşa o orgolioasă! Păcat.

#7
Pai,toate regeretele mele sunt de domeniul trecutului.Le regret la inceput,dar dupa imi dau seama ca poate era mai gresit sa fac altceva.Pana la urma trebuie sa faci ce crezi ca e bine pentru tine,iar daca tu crezi ca e bine,inseamna ca asa e.Nu vreau sa regret tot ce am facut,si n-o s-o fac niciodata.Asa sunt eu,cu bune si rele.Cine ma accepta,bine,cine nu,si mai bine.Decat sa-mi ocup timpul cu regretatul chestiilor care le-am facut si le-am zis,mai bine sunt eu insami,cu greselile mele cu tot.Nu o sa regert ce am facut sau ce am zis,pt ca ma definesc ca persoana,ma fac sa fiu EU,nu vecinu` sau colega de clasa.
[Imagine: girlsignature.png]

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.


[Imagine: ilikemusicsignature2.png]
A painter paints pictures on canvas.
But musicians paint their pictures on silence. ~L. Stokowski



#8
N-am regrete. Ce am făcut e făcut, de ce aș mai regreta acum? Oricum nu pot da timpul înapoi pentru a schimba ce am greșit. Greșelile sunt caracteristice oamenilor. Niciodată nu am regretat că am făcut ceva prost fiindcă fără greșeli viața ar fi muult prea banală. N-am regretat că mi-am rupt piciorul, că am răcit, că am bătut pe cineva. Nu o să regret și nu am regretat niciodată nimic. De ce aș face asta ? Doar așa, ca să-mi plâng de milă? Ar fi cam absurd să omor pe cineva și dupaia să regret. Ce rost ar mai avea? Ăla nu învie și eu tot la închisoare ajung, nu ?
În fine. Regretele nu-și prea au rostul. Ai făcut ceva, asta e... Nu mai poți să schimbi nimic.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#9
E uşor să spui " nu am regrete" dar adevărul este că genul acesta de sentiment nu se poate controla. Eu am regretat multe lucruri pe care le-am făcut, le-am regretat involuntar pentru că sunt destul de impulsivă şi fac numai prostii câteodată * cough *. Eniuei, într-adevăr, nu au niciun rost pentru că deja ai făcut acel lucru, ce rost are să îţi plângi de milă ţie sau faptelor tale, care oricum nu mai pot fi schimbate? Regretul este stupid!
Şi totuşi, îl simţim 21 şi nu cred că este cineva aici care îşi poate controla sentimentele.
Îmi amintesc că uneori chiar spuneam " nu o să mai regret nimic" dar din moment ce dau mereu din lac în puţ, evident că am mai simţit şi asta până acum. Toootuşi, niciodată nu durează. Regret un pic şi gata. Nu e bine să stai să îţi plângi de milă pentru laptele vărsat. Non sense 26

#10
Am regrete. Nu cred ca exista o persoana care sa nu aiba nici un regret, cat de mic ar fi acesta. Cred, de asemenea, ca invatam din greseli. Asa ca pot spune, da, am regrete. Nu foarte mari, deoarece inca nu am intrat in probleme mari sau nu am fost pusa in fata unor alegeri dificile. Un regret am in fiecare zi, faptul ca ma cert cu parintii. Am regretat foarte mult cand m-am certat cu sora mea. Din fericire, ea a fost intelegatoare si ne-am impacat Smile Am regretat si inca regret faptul ca nu mai fac matematica cu cel mai bun si de treaba profesor din cati am intalnit. Si asta e din cauza mea. Ce vreau sa spun este ca vom trai cu regrete, insa nu ar trebui sa le lasam sa ne ocupe toata gandirea.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)