Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Recomandari - In cautarea unui joc

#1
Dupa cum am observat, pe aici nu prea exista un thread pentru recomandari/cereri de joc. Singurul este cel pus Sticky care se dedica cererii unui torrent. Ei bine, eu m-am decis sa deschid unul nou, in ajutorul celor ce cauta un joc fie el MMORPG sau nu si nu stiu ce sa aleaga. Aici intervine rolul celorlalti useri care pot recomanda un joc jucat de ei, care sa corespunda cerintelor scrise de catre autorul postului anterior.

Ei bine, am sa incep eu prima:

Am jucat o gramada de MMORPG-uri, insa, in ultima vreme, lipsa de timp nu prea mi-a mai permis acest lucru. In urma cu aproximativ o luna cred, am jucat Rusty Herts, apoi l-am abandonat precum si multe altele de acest gen. Acum, insa, simtind ca ma plictisesc de-a binelea si ca vreau sa mai schimb cate ceva, m-am gandit sa ma apuc de un MMORPG nou. Problema este ca nu stiu ce sa aleg, de aceea va cer ajutorul. Ca sa va dau o idee orientativa: caut un MMO destul de usor de jucat (precum era JadeDynasty spre exemplu - ma refer la faza cu esper-ul, dar nu e ceva obligatoriu. Stiu ca nu prea se gaseste chestia asta la alte MMO-uri), astfel incat sa nu-mi manance prea mult timp sa invat sa joc. (oricum, stiu destul de multe chestii in materie de MMORPG, deci nu o sa-mi fie prea greu). A doua chestie foarte importanta ar fi grafica. Caut ceva cu grafica ANIME si ceva de calitate. Ceva gen Fffly sau Luna (am cautat pe net despre ele si mi s-au parut interesante. Astept si parerile voastre daca credeti ca merita jucat vreunul din ele. Momentan nu le-am incercat) - nu este obligatoriu sa aibe 'chibi character' (dar astea sunt in general foarte cute si imi plac). xD Ei bine, cam asta ar fi ideea 'orientativa' de la care as vrea sa pornesc. Nu vreau sa fie ceva complicat, vreau doar sa nu ma plictisesc repede de el si sa aibe story-ul dragut. Sper ca nu am cerut ceva prea complicat *laugh*.

* sper ca ideea threadului sa fie aprobata de catre un moderator, astfel incat pot posta si alti useri care cauta ceva nou.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#2
Eu tias propune urmatorul joc , mi se pare simplu dar si fain in acelasi timp : Ether Saga Onlin sau Eso asta in cazul in care nu lai jucat deja 4


Rase disponibile in joc:
- Ren - arhietipul omului
- Shenzu - arhietipul Semizeului
- Yaoh - arhietipul animalului

Clase disponibile:
- Dragon - Tank
- Rogue - Damage Dealer
- Mystic - Healing si Buffs
- Ranger - Damage Dealer de la distanta
- Conjurer - Spell Caster
- Shaman - Healer si Secondary Tank
- Maven - Healer/Spell Caster
- Hellion - Clasa ovensiva
[Imagine: i1UaYaJ.jpg]
Humans, puzzles.

#3
Zerooo, multumesc mult ca ai postat. Apreciez raspunsul tau, faptul ca mi-ai sugerat o idee, insa, din pacate am incercat deja ESO. A fost cam acum jumatate de an, cred (poate exagerez, s-ar putea sa fi fost mai putin, nu stiu, nu mai retin). Oricum, ideea e ca l-am dezinstalat. Nu apucasem sa ma satur de el inca, dar n-aveam timp, iar sora mea ma batea la cap sa scap de toate porcariile din P.C. Sunt sigura ca merita, pentru ca este de la PW din cate stiu, iar acestia se ocupa foarte mult de jocurile lor (events, updates etc). Problema este ca am vazut cam cum arata jocul si nu mi se pare asa interesant, cel putin nu la prima vedere. (cred ca m-am cam plictisit putin de gameplayul de la PW. Nu stiu de ce am senzatia ca toate seamana cate putin intre ele). De aceea asi vrea sa incerc ceva nou. M-am interesat pe net de un top best 10 anime MMOs. Am vazut acolo cateva titluri interesante (Iris, Fiesta, Fantasia, Luna, FlyFF, Eden, etc.) Dintre ce mai era pe acolo Maplestory nu mi-a placut ca si gameplay, iar Dragon Nest avea o perspectiva ciudata din care priveai cu personajul. Acum nu stiu ce sa zic de celelalte, de aceea vreau sa aud ce credeti. Exista cineva care a incercat jocurile mentionate in paranteza, mai sus? Si cam ce v-a placut/nu v-a placut la ele?
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#4
-Dragona (EnUs am jucat),un mmo bun,nu mai sunt sigur dar ultima oara cand am intrat pe el lvl max era 40. Skilluri interesante + chestii noi care le dobandesti pe timpul cresteri nivelelor.
Ceea ce imi mai place la joc este sistemul de craft care este automat si itemele le opti pe baza completari misiunilor si nu de la tot felul de moobi,boss-i etc.
Link: http://dragona.ph.gameclub.com/drmain.asp

-Perfect world ai incercat? Grafica e un plus la aces joc,si este simplu de jucat.
Un foarte mare defect este nivelul foarte ridicat,si rata mica date de quest-urile normale de la 45-50 in sus.
Crafting~ Daca ai de gand sa ajungi lvl mare o sa ai nevoie de asta,de la lvl 60+ nu mai ai haine si arme la npc (parca de la 60 nu sunt total sigur), ci va trebui sa-ti cersti nivelul prin craftarea armelor de lvl mic pana ajungi la un anumit punct.
Pk~ Sistemul de pk este bun,de la lvl 30 poti ataca pe oricine cand nu sunt in preajma unui oras...
Dungeon~ Distruge si omoara,ai nevoie de oameni buni si sistemul este cel basic(omoara bossu')
Link: http://pwi.perfectworld.com/

~Aion(ma' love)
Un mmo cinematic foarte reusit.Un official f2p va fi deschis joia asta,jocul fiind pana acum p2p.
Lvl~ Din cat am jucat eu pe official sau servere cu rata 1x nivelul nu se face chiar asa greu tinand cont ca lvl max este 55
Champain quest~Nu pot sa nu mentionez despre asta....facand aceste quest-uri povestea iti este descoperita din ce in ce mai mult (cand incepi jocul iti pierzi amintirile sau ceva de genu')
PvP~ Pvp-ul se da intre cele doua rase in unele locuri comune.A mai trebuie sa precizez ca fiecare rasa are propia sa harta.
Craft~ Mie mi se pare destul de greu,totusi itemele bune in acest jocnu prea se fac la craft
Dungeon~ Un alt punct foarte bun,un alt dusman comun al amandurora rase(ce exprimare) este asa zisul balar,un dungeon destul de complex. + ca se pot face multe alte "cuceriri de teritoriu" ale inamicilor si multe alte dungeone.
Shop~ Shop-ul este ca la orice alt mmo
Link-uri: http://www.aionfreetoplay.com/website/ ( f2p)
http://na.aiononline.com/ (p2p)
http://gamezaion.com ( un privat bun)

Fiesta~(my first mmo)~
Gameplay~ Un mmo normal,nu e cine stie ce....grafica nu e cine stie ce dar e rar intalnita,are 5 clase destul de echilibrate
Pvp~ Slabut,se poate face doar in zone special amenajate....
Crafting~ E usor, nu poti scoate iteme din craft dar poti face foarte multi bani
Kq(kindom quest)~Denumite in joc,sunt un fel de dungeoane plasate la annumite ore cu un numar limitat de play-eri ce se bazeaza pe lucru in echipa
Link: http://fiesta.outspark.com/

Un top 4 la ce ti-am zis eu mai sus al meu ar fi:
-Aion
-Dragona
-Fiesta
-Perfect World
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#5
Hmm... Eu nu prea am mare experienţă la jocuri, dar îţi voi recomanda un joc care pe mine m-a fascinat pentru foarte mult timp, şi anume LaTale. Caracterele sunt chibi şi foarte drăguţe *ceea ce m-a şi atras prima dată la el*. Dacă accepţi ajutorul de la început, vei înţelege foarte uşor cum se joacă. Nu este foarte dificil. Story-ul mie mi se pare destul de interesant şi sunt multe quest-uri. Nu mai ştiu exact care era nivelul maxim, dar cred că 200. Oricum mie mi s-a părut foarte interesant şi l-am jucat aproximativ doi ani. Nu prea mă pricep la recenzii de jocuri, aşa că îmi închei postul aici.
She's wiskey in a teacup.



#6
Cu grafica anime iti pot recomanda Dragon Nest.M-am jucat Dragon Nest din Beta momentan nu joc ^^ . Jocul nu e chiar mmo, e dungeon based mmo,clase sunt destule dar nu prea pot sa iti spun nimic despre plot since i dont read a shit.
In fine cauta aici www.mmohut.com
Sper ca site-ul te poate ajusta.
[Imagine: Lightcrazy.png]

#7
No , da gasitimi si mie un game gen APB , ala mi se pare boring , vreau ceva gen gta4 dar online
[Imagine: i1UaYaJ.jpg]
Humans, puzzles.

#8
(23-02-2012, 10:22 AM)Darkness A scris: No , da gasitimi si mie un game gen APB , ala mi se pare boring , vreau ceva gen gta4 dar online

Poi ia-ti gta 4-mp.
Sau saint row-the third. E exact ca gta4 (grafica) si un gameplay frumos.Ce vreau sa zic este ca nu este(cum suna) mmo insa,daca ai oameni poti juca lan cu ei si chiar iti poti face misiunile ajutat de ei cat si sa faceti pvp.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#9
Ca sa nu las threadul asta sa moara, si pentru ca la momentul de fata caut un anume MMORPG, m-am gandit sa va cer cateva idei. Ce caut? Un joc gen Perfect World, grafica draguta, story-line la fel gen principal: Fantasy. Ma intereseaza sa aibe si multe caracter, din care sa pot alege.

Propuneri?!
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#10
Nu pot sa zic ca am jucat foarte multe mmo-uri pentru ca necesita ceva dedicatie ce de obicei nu pot sa acord unui joc pentru mai mult de cateva saptamani. Dar am cateva recomandari

DC Univers Online este free de ceva vreme. Jocul este destul de frumos cu grafica foarte buna in opinia mea si un control bun. Prefer sa il joc pe PS3 pentru ca e mai comod dar l-am jucat o vreme si pe pc si nu te forta sa te intinzi pe tastatura.

Star Wars: The Old Republic costa 13 euro pe luna. Un joc pentru fani si o alternativa la WOW. Eu il prefer fata de wow. Evolutia se vede la el de la patch la patch.

Diablo III nu tocmai un mmo traditional, dar foarte tare de jucat in 4. Acum sunt in pauza de masa de la acest joc ce mi-a captivat atentia in ultimele 4 zile mai tare ca orice.

Si ultima recomandare care nu are cam nici o legatura cu mmorpg-urile dar este foarte jucat pe internet: Civiliszation V. Am gasit o comunitate mai mult ruseasca, dar eu prefer sa joc cu amici. Pana acum cel mai scurt joc a durat 4 ore si eram doar 2. In 4 neam intins pana acum 6 ore la cel mai rapid mod cu cea mai mica harta. Pentru ajutor cu comunitatea dati un pm
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)