Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reclamele de la TV

#21
Reclamele....dusmanul meu nr.1 cand ma uit la TV. Pot sa spun ca urasc reclamele, mai ales cele cu o tipa blonda cu dinti de 1000 de euro tinand in mana BicWC si zicand cat de bun e si ca nu mai are microbi in buda. Ma enerveaza ca de multe ori, dureaza mai mult decat partea din film dinaintea reclamei. De aceea, poate dura in jura de 5 ore sa vezi un film de lungimea Avatarului. Cum ati zis si voi, sunt ok pentru a lua o gustare sau pentru a face treaba in baita. Dar I mean, pentru asta iti trebuie cca. 5 minute, nu 15(atatea minute tin reclamele). Desigur, companiile din reclame traiesc. In plus, foarte multa lume cade in capcana lor. Mai ales daca au o reclama draguta, amuzanta cu nu stiu ce tip aratos sau cu un actor de mana a2a. Dar desigur, sunt reclame care imi plac gen: aia de la Snickers, Pepsi, Whiskas(ooo, ador pisica aia:X) si mai era una tare si la Prigat.(si recunosc, Prigatul are reclama tare si e si bun5)
La cat de mult urasc eu reclamele, nu prea ma uit ci pun pe alt post. Si cum ma uit foarte des la TV deja din reflex cam stiu cand au trecut 15 min. si trebuie sa pun inapoi21 De multe ori nimeresc foarte binexD
Reclamele sunt a big pain in the a....neck! Dar God Bless canalele gen HBO si Cinemax2, care pot sa traiasca si fara reclama la Bang! Si jegul de la TV nu dispare 22
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#22
Da...nu sunt preferatele mele 21. Uneori e bine sa ai o reclama de 5 min, poate vrei sa faci popcorn sau orice altceva, dar nu cred ca vrea nimeni sa atipeasca 20 de min pana incepe din nou filmul. Si in plus apar in timpul filmelor, acolo unde te uiti cu ochii beliti si astepti sa se intample ceva si bufff- noua formula distruge 99.9% din bacterii 22. Unele sunt chiar dragute si imi place sa vad una la vreo inghetata din cand in cand, sau sa invat vreuna cu prietena mea ( Oreo, biscuitul preferat al laptelui ) 24 dar cand pune 1000 ori schimb canalul si uit sa dau inapoi la timp, ori stau si ma uit la reclame pana tampesc 22 si dupa cand intr-un sfarsit apare filmul am uitat despre ce a fost vorba si atmosfera de suspans s-a dus pe apa sambetei . 22 Cum s-a mai zis, mai bine 5 min de reclama care sa nu apara in timpul fimului. Si cum a zis Sinderella va trebui sa multumim HBO-ului si altora pentru ca nu exista un produs care sa opreasca reclamele din timpul filmului sau sa le deruleze Smile. Ce mi-as dori sa se faca reclama la un astfel de produs 21

#23
Ce iubesc eu mai mult la TV 22 [not] . Sunt niste tampenii. Cand imi place mai mult filmul/emisiunea, poc.... apare PUB 29. Mai nou reclamele sunt din ce in ce mai tampite. Parca mai demult erau si ele mai cu mult sens, dar acum sunt puse doar asa sa te enerveze si sa poti sa mergi la baie 21 [au si ele un folos, sa recunoastem]. Unele sa zicem ca merg... mai ales acelea care anunta cand este un film bun la tembelizor, mi se pare ca acelea au un scop. Restul iti spun direct, schimba canalul ^^".
Oricum, sa ne traiasca reclamele 37 [not] .
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#24
Uneori, chiar incerc sa inteleg rostul reclamelor. Cei care le fac trebuie sa traiasca si ei din ceva. Se castiga o gramada de bani din toata publicitatea asta care pe noi ne enerveaza pt ca ne intrerupe filmul, meciul, emisiunea, etc. Mai ales atunci cand programul are un rating imens, reclamele introduse in timpul acestuia vor fi si mai mult vizionate, iar banii vor curge.
Nici eu nu suport reclamele, mai ales cand sunt total prinsa intr-un film interesant, ma uit la ecranul tv-ului cu niste ochi cat cepele si ma trezesc ca incepe vreo reclama stupida la vreun produs. Si nu ar fi nici o problema daca ar dura 5 minute si ar fi, sa zicem, de doua ori. Din pacate, dureaza cam 15 minute si sunt date de cel putin 4 ori in timpul unui film de o ora jumate si asta poate fi foarte enervant. Ce urasc cel mai mult e atunci cand sunt reclame in acelasi timp pe toate programele pe care poti gasi ceva interesant.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#25
Pf , nici eu nu le prea suport , apar când ţi-e lumea mai dragă =_= . Nu pot să mă uit liniştită la un film sau la un serial [ excepţie face HBO'ul ] , pentru că din 15 în 15 minute apare o reclamă care durează destul , uneori prea mult . Unele mi se par de-a dreptul stupide , cele la detergenţi & co , fiecare marcă afirmă că detergentul ăla e cel mai bun , până la urmă , rămâi cu impresia că toate sunt cele mai bune -__- . Stupid . Îmi plac cele de la Milka , sunt aşa de fluffy şi cute , mai ales cele vechi , erau foarte scumpe [ ador marmotele alea :3 ] . Sau cele la hrană de pisici , sunt cute rău de tot . În rest , unele sunt atât de boring şi stupide , unele sunt chiar sadice . Mda , cert e că oricum ar fi , sunt prea multe şi prea inutile .

#26
Sa fim seriosi, cui ii plac reclamele in timp ce vizioneaza un film...? Singurul moment cand imi plac reclamele e atunci cand ma scap pe mine sau mi-e foame si nu vreau sa pierd ceva din film. Da stiti ce?

Publicitate............................................

[Am revenit]

Cand is momente din astea, atunci nu dau reclama. Da' cand iti bubuie inima de suspans si emotie la film, atunci da si reclame, de iti vine sa dai cu televizorul de pamant(de parca televizorul are vreo vina :-S). Unele reclame sunt facute fain sau is amuzante[sau amandoua], dar unele sunt adevarate porcarii. Am impresia ca uneori da mai multa reclama decat film. Pierdere de timp si energie electrica. Incerc sa nu ma complic prea mult. Cand da reclame ma gandesc si eu ca undeva, cineva abia astepta sa dea reclame ca sa poata merge la baie71, sau sa dea iama in frigider, iar altii injura reclamele de mama focului.

Publicitate............................................

[Am revenit]

See ya
Beware!!! IceCat it's always coming back!!!
Povestea mea>> Nu-mi poti lua si ultima suflare
[Imagine: button.png]

#27
Daca stau bine sa ma gandesc, chiar nu ma deranjeaza reclamele, eu nu ma uit la televizor, inainte ma mai uitam la vreun film egiptean si la Animal Planet acolo chiar ma enervau reclamele dar acum nu ma mai uit deci nu imi mai pasa. A da, si ma mai uitam pe Animax la niste anime-uri, imi amintesc si acum ca ma uitam la NANA :]] ma rog, acolo reclamele nu ma deranjau pentru ca nu intrerupea episodul respectiv pentru reclame, si acolo si reclamele erau legate de anime-uri deci chiar nu ma deranjau, dar acum nu mai merge Animaxu' asa ca televizorul meu e cam nefolosit.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#28
Astia baga reclame in prostie. Reclamele dureaza mai mult ca un film.
Devine destul de enervant. Dupa ce ca reclamele mai dureaza si atatea le paga si la un interval mic. Noi ne - am luat televizor ca sa ne mai iformam nu ca sa vedem in fiecare zi nu stiu eu ce reclama la sapun sau gel de corp. Inteleg ca trebuie sa isi faca reclama dar sa nu exagereze.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)