Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Realitatea in ochii aparatului...

#1
Hello guys
Deci îmi place fotografia enooorm. Mi-am propus să vă arăt ultimele mele poze. Sper să vă placă.

The first one:
La lună plină
poză făcută la ultima lună plină

Second one:
Inimioara din curtea ÅŸcolii
găsită în curte & fotografiată

And the third one:
Copăcelul de la barăăă
Okay, deci poza asta e mai veche...

Sper să vă placă pozele mele şi aştept nişte comentarii...
See ya!
[Imagine: ngod3l.jpg]
I shall be singing for you through the night

#2
hmm...foarte drăgut, deşi nu ma pricep eu cine ştie ce... ultima luna a fost zilele trecute dacă nu mă înşel- aici în iaşi nu prea s-a vazut din cauza norilor, ca am incercat şi eu sa o pozez- oricum nu cred ca poza a fost facuta acum, copacul inca are frunze, probabil a fost facuta luna trecuta,oricum e interesanta poza... ultima poza, ei pe ultima am descarcat o pentru ca ma linisteste atunci cand o privesc... imi place cum lumina patrunde prin crengile copacilor...

#3
Guys >:D< am venit cu nişte poze noi. Ceva poze făcute aseară prin oraş. Hope you like it ;)
@soulkid aici la mine s-a văzut aşa o scurtă perioadă după care a venit ceaţa
So the pics ;))

Happy New Year :x
Luminiţele de pe copăcel =p~
Beţişoru magic :)
... :D

Hope you like them ;)
[Imagine: ngod3l.jpg]
I shall be singing for you through the night

#4
Atat de multe chestii de zis, asa ca ma limitez la cateva generalitati.

Incearca sa sustii aparatul pe ceva atunci cand faci fotografii in conditii de lumina putina. Lumina artificiala, pentru aparatele standard, nu este nicidecum suficienta pentru o expunere potrivita. In felul asta poti face fotografii fara blit, cu expunere mai lunga si care au caracteristici mult mai placute ochiului, fara sa fie miscate.

Nu mai fotografia surse de lumina direct. Sunt deosebit de suparatoare in fotografii fiindca SUNT PETE ALBE. Petele albe, in afara de cateva cazuri foarte limitate, NU SUNT DEZIRABILE in fotografie.

Incearca sa surprinzi cadre cat mai curate. Daca vrei sa faci un macro la ceva, da la o parte alte prostii din cadru, sau misca-ti unghiul in asa fel incat sa obtii un focus bun pe ceea ce vrei sa faci, cu o adancime de camp cat mai mica. Daca vrei sa surprinzi o idee sau un subiect anume, aglomeratia din cadru nu face decat sa-ti indeparteze atentia. Plus, arata rau.

Umbla si tu un pic la balansul de alb al camerei si alege ceva potrivit pentru vremea de afara. Te-ar putea surprinde, dar difierenta in general e destul de mare iar efectul poate fi foarte foarte reusit.

Chestia aia care tu cred ca o consideri semnatura e urata. Foloseste un alb simplu, sau un negru daca ai fond deschis la culoare, un font mai ascutit, intr-un colt JOS (sus arata ca naiba mereu), dimensiune mai mica. Iar pentru semnul de copyright (© asta adica) tii apasat ALT si de la num pad bagi 0 1 6 9, ca sa nu mai folosesti aiureala aia de @.

Bafta.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)