Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reîncarnarea

#1
M am uitat peste subiecte si n am gasit unul asemanator.Daca nu am fost eu destul de atenta rog sa fie sters.Deci...Nu de mult am dat de o carte care prezenta o poveste chiar interesanta.Era vorba despre 2 oameni,iubiti care s au reicarnat pana cand s au regasit din nou...blabla..In fine nu asta e ideea.Ideea e ca mi a atras atentia faza cu "Reincarnarea".
Reîncarnarea sau reîntruparea este o credinţă filosofico-religioasă conform căreia spiritul supravieţuieşte morţii trupului, pentru a reveni după un interval într-un nou trup.
Nu stiu ce sa zic...Multi crestini cred in ea dar sunt si unii care nu cred sau o neaga pe baza ca sufletul se duce in Rai ori Iad si atat.
Eu cred ca ar exista o posibilitate dar daca da,cum de nu ne amintim nimic din vietile anterioare :001_huh: ?
Voi ce credeti?Exista sau nu reincarnare?
[Imagine: tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif]

"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"

#2
Click.

Deja este un topic de genul, deci acesta nu'ÅŸi prea are rostul.
Zic şi eu, în ca că nu a observat nimeni.~ :p

EDIT.
@North I see. :p My bad.
@On: Nu cred în reîncarnare. [Wah, asta a fost scurt. :.>].


#3
Nu cred că ar fi off, deşiii, cartea de care vorbeşti tu se numeşte Adam şi Eva de L. Rebreanu, deşi nu-mi dauseama cum de nu-i ştii titlu sau autorul 39
E una din cărţile mele preferate.
Reîncarnarea cred că mi s-ar păreadin multitudineaalegerilor religioase, cea mai plauzibilă, datporită acelor "coincidenţe" ce le experimentăm zilnic uneori prea des, şi acel sentiment, nu te-am văzut niciodată dar parcă de cunosc de-o veşnicie, sau cam aşa ceva.

Okey hope it wasn't off, don't kill me O-o

Bye bye
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

#4
Briskly, in topicul respectiv nu s-a ajuns la o discutie despre reincarnare, cel putin una catusi de cat decenta.
Rin, cred ca ar trebui sa te documentezi si tu cantusi de cat inainte sa deschizi un topic care se vrea a fi ceva mai presus. Din moment ce ti-se pare asa de interesant subiectul ai putea deschide macar o pagina de wikipedia.

Btw: Nu exista crestini care cred in reincarnare si sa mai poarte eticheta asta religioasa, deoarece se impotriveste ideilor lor de baza si anume ca dupa moarte sufletul ajunge in Rai sau Iad.
Reincarnarea e prezenta mai mult in religiile sau filosofiile-moraliste orientale, precum hinduismul si budismul. Reincarnarea face parte din ciclul samsara-> nastere, suferinta, viata moarte, reincarnare. Ceea ce ati facut voi este sa luati reincarnarea separat, ceea ce dpmdv este gresit.

Ca idee generala, nu...nu cred in reincarnare deoarece nu-mi place sa iau budismul asa add-literam, in schimb imi place ceea ce predica si ceea ce promoveaza.


#5
Eu chiar nu cred în încarnare T___T. Nu ştiu de ce, dar chiar aş vrea să ştiu dacă este posibil aşa ceva,sunt foarte curioasă...deşi eu sunt confuză totuşi stau şi mă gândesc că nu prea ar fi cu putinţă aşa ceva, dar mai ştii ce ne aduce 'lumea de dincolo'.
Am auzit de multe ori că poţi visa sau să-ţi aduci aminte momente sau lucruri dintr-o viaţă anterioară...
Chiar nu ştiu ce să cred, LOL :]].
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)