Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rate the manga

#1
Cred că titlul spune de la sine ce se întâmplă în acest topic, nu ? Ei bine trebuie să daţi o notă mangaului care va fi numit de către userul de deasupra voastră. Însă vreau şi o părere argumentată pentru care aţi dat nota respectivă. Şi nu este deajuns să zicem doar : îmi place pt. că e desenată de Y. Ah e cea mai tare. Nu-mi place pentru că e desenată de Y. Sau nu -mi place că nu e originală etc. Nu păreri din acestea, ci păreri susţinute cu argumente, pretty please !
În fine, o să dau prima dată eu o manga şi o să continuăm tot aşa <3

Nana [ de Ai Yazawa ]
~ superb.

#2
Rezervat ! Fara drept la apel. :]
Revin cu un edit.

EDIT:

Bun, Nana = doua cuvinte : super-ultra-mega tare [ da sunt 4 si ? :\ ]. Deci am adorat mangaul acesta 8, de ce zic adorat ? ca nu a mai postat din mai. En fin, mi-a placut mai mult decat animeul, si sincera sa fiu ar trebui sa continuie povestea asta T^T. Mangaul prezint amai multe detalii :-b are mai multe capitole, stim mai multe, pe langa anime care s-a incheiat asa .. brusc ?. En fin, ador Nana, o voi adora mereu, nu pot sa nu-i dau 10.

Next:

KYOU, KOI WO HAJIMEMASU [ ongoing] ~ Minami Kanan

e super 105
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#3
Hmm am citit o parte din această manga, dar nu am citit tot ceea ce a apărut până acum [ nu ştiu, mai este on going? nu îmi amintesc >.< , am citit doar 16 capitole sau ceva asemănător ]. În fine povestea este destul de bună şi are o grafică destul de reuşită 4 adică mie aşa mi se pare , nu ştiam de cine este desenată lol xD nici nu m-am interesat vreodată. Povestea, cum am mai zis, este destul de bună. Dar ceva , nu ştiu ce, nu mă lasă s-o citesc. 39 în fine : )) mi s-a părut foarte tare atunci când am observat că cei doi aveau acelaşi nume [ de fapt la unul era prenume şi la unul nume de familie, din câte ţin eu minte : )) ~ Tsubaki ] . Yeah they are detinated to be together. However, trecutul băiatului este destul de interesant şi am înţeles de ce nu vroia să o vadă pe Tsubaki, iar Tsubaki lol 24 , ca şi o fată. Mă rog, poate mă voi reapuca de manga asta în vreo zi. E destul de ok, îi dau 9

next :
Five [ Furukawa Shiori ]

#4
oh no, no that manga. Curioas[ din fire am dat odată
peste ea. Well ce pot să spun, m-a făcut să
iau cale întoarsă de la ea. Nu mi-a plăcut-.....deloc,
foarte deloc. Grafica nu mi-a plăcut. Îmi place o manga
cu o grafică foarte bună. Poate că sunt prea
perfecţionistă dar ce pot să spun, nu mi-a plăcut, nu am putut să o citesc.
Primul capitol l-am citit, dar mă plictisea aşa că mai săream peste ea, dar m-a plictisit total. Sorry, dar nici genul meu nu a fost, aşa că am renunţat la ea.
6. Scuze, nu mi-a plăcut mai deloc...Totuşi am apreciat câte ceva pe acolo.

next - SkyHigh
-

#5
I tried and tried dar nu prea am reusit s-o termin .Dupa primele 3 capitole incepusem sa ma plictisesc pentru ca-mi amintea de Jigoku Shōjo (Hell Girl).Tipa chiar semana cu Enma Ai,parea o versiune matura a ei.Asa ca am zis daca tot m-am apucat sa o citesc macar sa vad cum se termina,oricum n-aveam multe de pierdut pentru ca fiecare capitol era diferit de cel anterior povestind o alta moarte.So,skipped pana la capitolul 10 care mi-a amintit si mai mult de Hell Girl.Oricum,grafica chiar nu este genul meu,povestea interesanta dar pacat ca fiecare capitol este atat de diferit o-o ce-i drept sfarsitul este bun,macar e un relativ happy ending depinde din al cui punct de vedere privesti,deci nota ar fi 8.

~Immortal Regis [by Juder]
[center]† Feeding on chaos †
[Imagine: hiokj.jpg]
† Living in sin †
[/center]

#6
Hmm...nu am terminat de citet...sunt abea la capitolul 20 dar e destul de interesanta povestea...
Nu imi prea place partea cu acea lume noua si cu toate creaturile alea monstruoasevrand doar sa manance pe oricine e puternic,insa partea de romantism recompenseaza.
Nota mea ar fi intre9 si 9,50

Dengeki Daisy - ce parere aveti?

#7
DANGEKY DAISY!
Nu am prea multe de zis, m-am apucat mai de mult de manga asta dar >.< din păcate nici acum nu am reuşit să mai citesc din ea, lol, cuz I didnt have time and stupidish things like that, however, este o manga foarte apreciată, îmi place extraordinar de mult.
Are o grafică foarte simpatică, din toate punctele de vedere şi este foarte ( sau mi se pare mie ? ) uşor de citit; te pierzi cu ce se întâmplă pe acolo deşi au fost câteva pasaje, trebuie să recunosc, care au fost puţin mai încărcate dar nu cred că au ajuns la termenul de plictiisitoare, lol.
Povestea e super marfă, mă rog tot ce am citit eu până acum, cel puţin şi îmi place de " Daisy" la nebunie. Pentru că e frumos şi hotărât şi simpatic şi tare şi cul şi * Drolls * îmi place cum ţine ţigarea-n gură 24 * laughs , you know what I mean? * anyways, are un comportament, o personalitate atât de fascinante. Şi povestea în sine e... ceva aparte, ceva nou, nu un romance aruncat pe acolo cu aceeaşi temă tipică or so whatever. o.O e foarte tare manga asta. Îmi place la nebunie, îi dau un 10 fără alte comentarii.

Next: Seven Days
[Takarai, Rihito (Art), Tachibana, Venio (Story) ]

#8
Waaaah, mine, mine!
Seven days cred ca am citit-o in urma cu un an sau ceva de genul asta si mi-a ramas la suflet, astfel incat am mai citit-o o data si jumatate in vara asta. Grafica este incredibil de adorabila si povestea heart-warming in mai multe privinte. Desi nu eram convinsa din primele pagini ca imi va placea, ideea de inceput fiind cam simpla, mi-a placut foarte mult felul in care a fost dezvoltata and, da, de ce sa nu spunem, Takarai Rihito poate face niste kiss scenes foarte hot. Este doar un alt punct forte XD.
Ma tot gandesc la nota, avand in vedere faptul ca nu imi place sa dau note fara virgule, dar imi place sa dau note fara sa ma gandesc. *cough* gotta be serious now, still. Avand in vedere felul in care este desenata (i adore the manga-ka!!) si felul in care se muleaza acest stil pe poveste, cred ca ii voi da miraculoasa nota de 9.65. Wow, cata precizie!

Next one: Tegami Bachi - Asada Hiroyuki

#9
Tegami Bachi you say? I LOVE IT. Am inceput sa o citesc cam acum un an si am iubit de la inceput stilul si modul in care e spusa povestea. Personajele m-au facut sa raman "b'awwwwwwwwwww" de mai mult de cateva ori. Conceptul intreg al scrisorilor ce contin 'inima' celor care le scriu mi se pare original Q_Q Also, the vaguely steampunk theme is a nice touch.

Also, Niche = LOVE.

Nota: 9.80

Next: Koi no Kami-sama [Naoshi Komi also known as 'dat awesome guy that quit manga for silly reasons']

#10
interesanta ideea threadului, asa mai gasesc si eu ceva interesant de citit. Bun sa revenim la subiect.
Koi no Kami-sama.

Ideea draguta,destul de interesanta si de amuzanta.Ce mi-a placut sa zic ideea originala, arta si cum este realizat comicul. Per total e ok si interesanta dar nici ceva foarte tare. Nota finala 8

next: Kimi ga Suki - Watanbe Ayu
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)