Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ghestioare...sub forma de GFX

#1
Am zis sa pun niste GFX-uri, nu-s prea reusite dar sper sa progresez,
imi place sa folosesc imagini cosplay asa ca sper sa fie bune Smile

[Imagine: 123jbi.jpg] - mi-a luat ore sa-i decupez pe amandoi 21

[Imagine: dovw.jpg] - originalele, le-am pus pe toate intr-o singura poza ca sa nu va obosesc prea mult21

[Imagine: sak.png] - pentru fani Smile

[Imagine: lovecosplaysasusaku1381.jpg]- originalele

astept critici si pareri , scuze ca sunt doar doua :bye:

#2
Măi, este un lucru bun că poți decupa pozele, doar că, te-aș sfătuii să nu mai folosești poze cosplay, nu este un lucru rău, doar că nu au o calitate așa bună. Poți folosi pentru început stock-uri, sau rendere, depinde cum ți-e ție mai ușor. Imaginile sunt prea mari, serios, poți folosi 400 x 200 / 500 x 300 / 300 x 100 , habar nu am, depinde cum ți s-ar părea ție că ar ieși mai frumos. După poți începe să ublii la contrast, luminozitate. Mai multe sfaturo cân mai progresezi. Daaaaar, șe program folosești 5 ?
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
(04-09-2011, 08:22 PM)Zuzmăgar ~ A scris: te-aș sfătuii să nu mai folosești poze cosplay, nu este un lucru rău, doar că nu au o calitate așa bună.
Spune-mi ca acesta poza nu are calitate buna.

@JustToGirl, ca sa nu mai pierzi ore decupand personajele ai putea sa lucrezi pe imagini asa cum sunt ele, eventual cauta tutoriale pentru incepatori, gasesti pe tot internetu, aproape (daca imi amintesc eu bine, sunt si pe Zup cateva, la topic-ul "Photoshop", parca 39), si asa descoperi incet, incet ce face fiecare nebunie din program, apoi se gaseste vreo vrabiuta si iti mai spune un efect, il combini cu c4d (si dinastea gasesti multe, trebuie doar sa ai rabdare sa cauti), cateva brushuri, si aia e. N-am de ce sa intru in detalii pentru ca esti incepatoare si stiu ca nu ai intelege prea multe, singurul sfat pe care ti-l pot da acum este sa cauti cateva tutoriale pentru incepatori si sa nu te astepti sa iti iasa bine din prima. ^ ^

Bafta.
[Imagine: 9qh35v.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)