Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rape me , my friend

#1
Elian - 16 ani .
Semestrul al doilea din primul an de liceu a inceput de doar cateva zile dar sunt deja groaznic de obosit . Bunica imi spune ca ar trebui sa o las mai usor cu invatatul , ca sunt ciudat de cuminte pentru un baiat de varsta mea . Plictisitor si timid , asta sunt eu . Nu am fost intotdeauna asa dar dupa plecarea mamei m-am inchis in mine si asa am ramas . Era cea mai buna prietena a mea pana in ziua in care a hotarat ca amantul pe care il avea la vremea aceea conta mai mult decat familia . Ori poate nu il mai suporta pe tata si scandalul care devenise o rutina ... Am primit batai ingrozitoare pe tot parcursul copilariei si de atunci prefer sa stau departe de orice fiinta umana . Pur si simplu nu ma simt in largul meu in apropierea altor persoane , orice fel de contact fizic ma inspaimanta si nu numai . Dar ma straduiesc sa nu o arat , sa imi controlez temerile si sa pastrez doar pentru mine sechelele trecutului . Sunt bine ...

1. Excuse me for being retarded

Dimineata ploioasa . Ma simt ca ultimul idiot , mi-am uitat din nou umbrela si am si intarziat la prima ora . Ma grabesc spre liceu cu capul plecat si mainile in buzunare . Picaturi reci mi se preling pe spinare si ma cutremur usor in graba mea , imi scutur parul blond incerc sa mi-l dau din ochi . Ajung la poarta liceului , portarul pufneste evident amuzat de aparitia mea de caine ud si isi da ochii peste cap . Zambesc jenat si intru in scoala infrigurat , cautand telefonul pentu a vedea cate minute au mai ramas din ora , daca mai merita sa ma duc . Aud un hohot de ras batjocoritor si nu mai am timp sa imi dau seama ce se intampla sa ma impiedic de ceva si ma imprastii pe jos , injurand . Ma uit in sus si imi inghit restul cuvintelor . Un adolescent brunet , cu ochi de un albastru fluid si intens , taios ma priveste de la biroul elevului de serviciu . Are buze pline , frumoase , si o taietura ii imparte buza inferioara in doua , incitandu-mi imaginatia.Sta cu piciorele pe birou si are un ranjet de milioane , rapitor si cumva dispretuitor , de parca intreaga lume ar fi in buzunarele blugilor lui gri pertrol , mulati pe picioarele bine facute .Parul brunet,perfect drept ii ajunge pana la umeri si ii intra in ochi , asa ca si-l aseaza relaxat cu o mana si imi vorbeste :
- Ce-i cu tine , pustiule ? Asa de mult iti place podeaua ?
Ma incrunt si imi dau seama ca ar trebui sa ma ridic . Are o voce atat de placuta , usor ragusita dar savuroasa , ma rog sa nu ma fi inrosit dar imi simt fata arzand .
- Tu mi-ai pus piedica ? il intreb, ignorand intrebarea precedenta si fixandu-mi cu privirea conversii ca sa nu trebuiasa sa il privesc .
- Nu , ti-ai pus singur .
- In fine ...
Ma intorc si plec , prefer sa ma retrag decat sa fiu umilit si mai mult . Nu ma pot concentra tot restul zilei , scena de dimineata mi se deruleaza in minte iar si iar , ma inrosesc de mai multe ori si incerc in zadar sa imi iau gandul .Spre sfarsitul zilei realizez ca nu imi gasesc telefonul mobil . Probabil mi-a zburat din mana cand am cazut . Poate e la brunetul care mi-a pus piedica dar ... asta ar insemna sa il infrunt din nou si numai gandul ca o sa-l revad , ca o sa rada de mine iarasi , ma sperie si stomacul mi se strange intr-un spasm de o emotie revoltatoare .
Am să-mi trag un glonţ în cap
Şi-am să-mi fac o gaură
Ş-am să vad lumea prin ea
Într-o altă aură .

Maybe I was naive, got lost in your eyes, and never really had a chance…

Make you wish you never, wish you...
Wish you never never, wish you never been born

#2
Helău :] !
Păi cum ai postat decât un capitol atât voi comenta şi eu. First, încearcă să le faci mai lungi, e puţin cam scurt şi nah. . .deranjează. Îmi place cum ai început, nu replici stupide, nu nimic, l-ai descris chiar frumos pe Elian [ nice name, btw ] . Ai unele fraze la care ai uitat să dai space, dar nu-i problemă, înainte să postezi corectează de câteva ori capitolul şi sunt sigură c-o să fie mai bine. Acţiunea nu mi s-a părut deloc grăbită or smth, iar cele trei replici n-au fost seci, spre binele tău. Din câte văd, Elian e un băiat cuminte, nope ? Şi tipul brunet un bad boy ? *sweet smile*
Ah, am observat decât o greşeală de ortografie : „ Aud un hohot de ras batjocoritor si nu mai am timp sa imi dau seama ce se intampla sa ma impiedic de ceva . . .” Poate ai vrut să scrii „că” , nu ?
Per total, a fost un capitol bun de început, cam scurt, dar bun. Aştept următorul capitol şi sper să fie mai bun decât a fost acesta.
Spor la scris în continuare !
:]
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#3
Ficul l-am mutat la sectiunea yuri&yaoi. Dezorientat fiind, prima data nu am stiut unde sa postez. :))
Scuzeee.
Am să-mi trag un glonţ în cap
Şi-am să-mi fac o gaură
Ş-am să vad lumea prin ea
Într-o altă aură .

Maybe I was naive, got lost in your eyes, and never really had a chance…

Make you wish you never, wish you...
Wish you never never, wish you never been born



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My poems + a friend Akane Hime 11 4.830 14-12-2011, 06:27 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Rape me , my friend Eric 77 44.498 06-11-2011, 08:16 PM
Ultimul răspuns: Kato
  [split] Rape me , my friend Pixxie.' 11 5.068 23-05-2011, 01:26 AM
Ultimul răspuns: Noesis
  True friend Abbeh. 6 3.770 22-05-2010, 04:02 PM
Ultimul răspuns: sickness


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)