Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rahzel`s Oneshots

#1
Coruptia. Puterea care conduce orasul. Mi se face greata cand vad criminalii la putere, dandu-si aere de politicieni. Fiecare din ei cred ca pot face ce le taie capul, dar cred ca ar trebui ca cineva sa le taie elanul. Poate o persoana destul de abila pentru a se baga in gura lupului, fara a fi descoperita. Aceea pot fi eu: Rachel Amanaka, cunoscuta si sub numele de "Pisica Neagra". Sunt spionul agentiei I.S.P , una dintre putinele agentii de spionaj care incearca sa protejeze persoanele nevinovate. Mi-am pierdut parintii din cauza unui politician corupt, mai bine spus asta urma sa devina. I-a ucis cu sange rece in fata mea. Nu i-a pasat ca pot ramane cu sechele pe viata. Prietenul tatalui meu m-a crescut de la varsta de sapte ani si pana acum cand am implinit 20. M-a antrenat timp de cinci ani, cum sa devin spionul perfect. La prima misiune pe care mi-a dat-o, aproape am fost ucisa. Eram mult prea fricoasa si speriata. M-am bagat la un "carnaval, fara costum" si asta putea sa ma coste viata. Mi-am adus vag aminte de moartea persoanelor pe care le iubeam, iar asta m-a ajutat sa imi gasesc taria.
Dar acum sunt de ajuns amintirile. Nu stiu cum am ajuns in camera secreta din casa, dar cert era ca se intamplase. Trebuia sa ma pregatesc pentru noua misiune: asasinarea lui Raymond Vasquez, asasinul pe care il voiam mort de ani intregi. Mi-am vazut costumul atarnat de perete. Ma astepta! Ca intotdeauna, impreuna cu armele mele. Am luat hainele de pe perete, punandu-le pe scaun. Mi-am dat jos imbracamintea pe care o purta, ramanand in lenjeria neagra. Am tras pe mine pantalonii negri, mulati. Mi-am acoperit sanii si sutienul cu un top negru. M-am incaltat cu o pereche de cizme negre, pana la genunchi. Parul negru, pana la talie se asorta perfect cu costumul. Mi-am acoperit mainile cu o pereche de manusi negre, din piele, lasand degetele libere. Mi-am pus o centura din piele deasupra pantalonilor. Am echipat-o cu un pistol si cateva grenade. Am luat cutitul de pe masa si l-am pus intr-una dintre cizme. Mereu trebuie sa ai rezerve. Cureaua avea un buzunar, destul de mic dupa parerea mea, in care imi puneam dispozitivile noi. Pe perete era agatata o plasma. Pe ea a aparut imaginea unui baiat blond de aceeasi varsta cu mine.
- Ti-am dat detaliile pe PDA. Sunt 4 bodyguarzi in cladire. Doi la intrare si doi in fata biroului lui Raymond.
- Cu ce "jucarii" ma incanti in aceasta seara?
- Lentile de contact cu care poti sa vezi prin obiecte, inelul laser si somniferul. Ai grija! E intr-o sticluta de parfum. Sa nu o confunzi!
- Jack! Uiti cu cine vorbesti? Mai trebuie sa stiu ceva? Nu cred! Restu' sunt detalii inutile. Am plecat! Ne vedem mai tarziu!
Am luat telecomanda si am inchis transmisiunea, inainte ca "Geniul Agentiei" sa poata spune ceva. Mi-am pus dispozitivile noi la locul lor, deasemenea si PDA-ul. Mi-am luat geaca neagra din piele de pe scaun, imbracandu-ma cu ea. Am luat casca de pe masa, indreptandu-ma spre garaj. M-am urcat pe o motocicleta neagra, pornind motorul. Am introdus coordonatele pe GPS, apoi am pornit spre destinatie. Cu cat ma apropiam mai mult, cu atat maream viteza. Eram nerabdatoare. Sa stau fata in fata cu asasinul parintilor mei. In jumatate de ora m-am oprit. Mi-am dat casca jos, privind cladirea care se inalta in fata mea. Era mareata, dar nu suficient. M-am dat jos de pe motocicleta, analizand cateva clipe cladirea. Mi-am pus lentilele de contact privind din nou cladirea. Era exact cum a spus Jack. Doar patru garzi si Raymond. Mi-am dat lentilele jos, apropiindu-ma de cladire. Mi-am pregatit somniferul. Mi-am deschis geaca, lasand decolteul la vedere. Am ajuns in fata a doi tipi bruneti, bine facuti, destul de aratosi, dar cam batrani pentru mine. Am afisat un zambet inocent, insa pe ei ii interesau mai mult sanii mei. Cat de idioti pot fi barbatii? Le-am pus o intrebare destul de idioata. De parca as putea sa ma pierd vreodata. S-au gandit putin pana sa imi dea indicatii. Cand s-au intors cu fata la mine au avut parte de o surpriza. Am pulverizat somniferul in fata celor doi, iar acestia au cazut in lumea viselor.
- Amatori!
Am zambit usor, pasind in interiorul cladirii. M-am indreptat spre ascensor. Am urcat pana la ultimul etaj. In fata biroului minunatului politician se aflau ceilalti bodyguarzi. Au patit acelasi lucru ca scumpii lor colegi. Am incercat sa deschid usa, insa era incuiata. Am inceput sa chicotesc, indreptand inelul spre clanta. In cateva clipe raza laser s-a oprit pe tinta, penetrand-o. Dupa cateva secunde am oprit inelul, deschizand usa cu piciorul. Am intrat in interior, observandu-l. Statea pe scaunul sau cu mainile sub barbie, privindu-ma cu zambetul pe buze. Ce mult imi va placea sa il sterg de pe moaca.
- Scumpa mea Rachel. Cat de mult ai crescut. Inca ma mai urasti?
- Nu cred ca sunt scumpa ta, Si referitor la intrebare ...
Am scos pistolul si am tras. Glontul a trecut pe langa el, oprindu-se in peretele din spatele lui. Am ratat? Cum am putut? Nu ratez niciodata!
- ... asta iti raspunde?
A inceput sa rada, ridicandu-se de pe scaun. Purta un costum negru, care ii scoatea in evidenta ochii abisali. Parul blond era ravasit. Pentru 23 de ani ai lui, arata ca un pusti de 17. S-a apropiat de mine, prea mult. Nu mi-am dat seama cand m-a prins de talie. Probabil eram prea fermecata de el si nu amputut sa reactionez. Prima mea iubire era el. Si-a apropiat buzele de ale mele si m-a sarutat. Mi-am pus mainile dupa gatul lui si mi-am inchis ochii. Si-a strecurat limba in gura mea, plimband-o, explorandu-mi fiecare coltisor. Am aruncat pistolul, punandu-mi mainile in parul lui. Am adancit si mai tare sarutul, jucandu-ma cu limba lui. Imi pare rau mama, tata, dar nu pot rezista. Dupa cateva minute ne-am despartit buzele, pentru a lua o gura de aer. M-a privit in ochi, impingandu-ma in peretele din spatele meu. L-am vazut cum s-a apropiat de mine, in timp ce isi dadea sacoul jos. Ajungand in fata mea si-a dat jos cravata si camasa, lasandu-si abdomenul gol. Cat de perfect putea fi cineva? I-am atins usor pectoralii, in timp ce el imi saruta gatul. Imi lingea pielea, facandu-ma sa gem. Trebuia sa ma comport asa? Mi-a dat jos geaca, indepartandu-mi cureaua. Le-a aruncat pe podea, cred. S-a lasat in genunchi, dandu-mi cizmele jos. Cutitul a cazut, provocand un sunet strident. Blondul ma mangaia usor pe piciorul drept, urcand tot mai sus. S-a ridicat, sarutandu-ma pe buze. Din nou! Mi-a taiat respiratia! Tipul asta ma va innebuni. Mi-a dat topul jos, lasandu-ma in sutien. Imi lingea usor sanii, in timp ce eu incercam sa ii deschid cureaua.
- Ce grabita esti pisicuto! Imi place!
Am zambit usor, reusind sa ii deschid cureaua, dandu-i pantalonii jos. A ramas doar in bozeri. Ce sexy arata! Si-a strecurat mainile pe spatele meu, descheindu-mi sutienul. L-a dat jos, aruncandu-l la podea. Mi-a atins usor sanii, ciupindu-ma de sfarcuri. Am gemut. A chicotit usor, trecandu-si limba peste sfarcuri. Era placut. De ce ma comportam ca o tarfa? Doar eram virgina! Mi-a deschis pantalonii, dezbracandu-ma de ei. Am ramas intr-o pereche de bikini. Si-a plimbat mana pe abdomenul meu, coborand tot mai jos. Si-a strecurat mana in chiloteii mei, incepand sa ma tortureze mai tare.
- Ray nu mai suport! Fa-o odata!
A zambit usor, dandu-mi bikinii jos. La fel a facut si cu boxerii lui. M-a lipit de perete, ridicandu-ma piciorul drept. Si l-a incolacit in jurul taliei sale , apropiindu-se mai tare de mine. M-a sarutat tandru pe buze, penetrandu-ma. Am tipat! Durea ca naiba! Nu i-a pasat ca sunt eu virgina. Ma patrundea repede. Mi-a ridicat si celalalt picior , adancindu-se mai tare in mine. Mi-am pus mainile dupa gatul lui, lasandu-mi capul pe perete. Imi muscam buzele , abtinandu-ma sa nu tip. Dupa doua ore , ma aflam pe biroul lui , iar el pe scaun. Isi incheia camasa, in timp ce eu ma incaltam inapoi. M-a tras in bratele lui, sarutandu-ma pe buze. Era a mia oara cand imi atingea buzele cu ale lui. Nu ma mai saturam.
- Dragut mod de a-mi demonstra ca ma urasti. Pisicuto de ce ai devenit spion? Sa iti pui viata in pericol mereu?
- Iti pasa de mine? Asta e o noutate! Ray, in 13 ani de zile nu m-ai cautat. Dupa ce mi-ai ucis parintii, ai plecat, iar cand ai revenit, ai devenit un politician corupt. De ce? Cu ce te ajuta niste bani?
- Imi place puterea! Rachel vino cu mine! Vom fi numai noi doi. M-am saturat sa fiu singur.
Sunt sigura ca orice fata ar fi acceptat sa fie cu un baiat ca el. Dar eu sunt Pisica Neagra. Andres nu m-ar lasa sa plec, dar ar trebui sa risc, pentru Raymond. Am zambit usor, sarutandu-l tandru pe buze.
- Accept sa vin cu tine. Te iubesc!
- Dar Andres?
- Voi discuta cu el! Pentru tne imi asum orice risc.
A zambit, sarutandu-ma. Ne-am introdus limbile una in gura altuia. Dupa ce ne-am despartit, m-a luat de mana si am iesit din birou. Ne-am dus pe acoperis, unde ne astepta un elicopter. Ne-am urcat in el si am pornit spre o noua viata.
Anii au trecut, iae ru si Ray ne-am casatorit. Am ramas spionul agentiei I.S.P , insa nu mai eram atat de solicitata. Voiam sa ii dedic mult timp blondului meu. Cat despre Ray, nu e prea incantat cu meseria mea, insa nici eu cu a lui, dar s-a conformat.
Pana la urma am pus "ghearele" pe un soricel. Iar el nu mai poate scapa viu din ghearele Pisicii.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#2
Intuneric. Singuratate. Durere. Suferinta. Tot ce simtea era durere. Nu se putea ridica. Trupul ii sangera, iar corpul o durea. Consecintele maltratarilor si violurilor isi lasau amprentele pe trupul ei firev. Parul roscat isi pierduse de mult stralucirea. Ochii ei caprui si-au pierdut orice dram de inocenta. Rochita subtire de noapte purta urmele rosii ale violentei, impregnate pe materialul fin. S-a ridicat usor de pe podea, sprijinindu-se de pat. S-a apropiat de baie, deschizand cu greu usa. S-a pus in fata oglinzii, privindu-si reflectia. Ochii erau rosii, din cauza plansului, parul era ravasit, iar incheieturile mainii ii sangerau. Si-a dat jos rochia, ramanand in lenjerie intima. Corpul ei era acoperit de vanatai. A oftat adanc, lasand cateva lacrimi sa se prelinga pe obrajii ei. Privirea i s-a oprit asupra unui cutit. Si-a sters usor lacrimile, luand cutitul in mana. Si-a privit incheietura, apropiind lama de aceasta. A tras aer adanc in piept, inchizandu-si ochii. A indreptat cutitul cu repeziciune, insa mana i-a fost prinsa. Fata si-a deschis usor ochii, intorcandu-si privirea. Cel care a oprit-o era logodnicul ei. Acesta i-a luat cutitul din mana, aruncandu-l la podea. Si-a intors privirea catre tanara, analizand-o. Trupul roscatei a inceput sa tremure usor. Brunetul a vrut sa o atinga insa aceasta s-a retras, lasandu-si capul in jos.
- Tia! Stai linistita, nu iti fac rau! Nu din nou!
Roscata si-a ridicat privirea. Ochii abisali ai brunetului o priveau. Acesta a luat-o in brate, indreptandu-se spre camera. A lasat-o usor pe pat, apoi s-a apropiat de dulap. A scos un tricou negru, inchizand usa sifonierului. I l-a dat adolescentei, asezandu-se in fata ei. Tanara l-a luat cu o oarecare frica. S-a imbracat, incercand sa nu il infurie pe baiat. Acesta s-a apropiat de roscata, tragand-o in bratele lui.
- Imi pare rau!
Adolescenta si-a ridicat privirea, clipind de mai multe ori. Credea ca nu a auzit bine. Brunetul a sarutat-o tandru pe buze, privind-o in ochi. A mangaiat-o usor pe crestetul capului.
- Imi pare rau pentru tot! M-am comportat ca un animal. Pur si simplu nu vreau ca alt baiat sa te atinga. Parintii tai mi te-au incredintat mie.
Flashback
- Dilan te rog. Promite-mi ca vei avea grija de Antonia. Ea e prea mica ca sa o luam cu noi. Iti incredintez comoara mea. Pretioasa mea Tia!
- Nici o grija! O sa am mare grija de Tia!
End of flashback
- Dilan, m-ai iubit vreodata?
- Da! Si inca te iubesc, Tia, doar ca sunt putin cam agresiv. Nu vreau sa te impart cu nimeni. Esti doar a mea!
Roscata s-a retras putin, privindu-si logodnicul. Si-a pus mainile pe obrajii baiatului, sarutandu-l usor pe buze.
- Eu voi fi mereu a ta. Nimeni nu ma va lua de langa tine. Dilan m-am saturat sa plang si sa indur violente.
Brunetul a sarutat-o tandru, tragand-o in bratele lui. Si-a strecurat limba printre buzele ei, plimband-o prin gura acesteia. A intins-o usor pe pat, asezandu-se peste ea. I-a sarutat usor gatul, strecurandu-si mainile sub tricou. L-a indepartat usor, trecandu-si limba peste buzele ei. Si-a dat jos maieul, lasandu-si bustul gol. Si-a plimbat buzele pe sanii adolescentei, facand-o sa geama. Si-a strecurat mainile sub ea, descheindu-i sutienul. L-a indepartat incet, in timp ce limba tanarului se juca cu urechea fetei. A muscat-o de lobul urechii, incepand sa ii mangaie sanii. Roscata gemea, in timp ce isi tinea ochii inchisi. Baiatul si-a strecurat o mana in boxerii iubitei lui, incepand sa se joace cu zona ei intima. A patruns-o cu doua degete, miscandu-le incet, dureros de incet. Tanara strangea in pumni cearceaful, in timp ce isi musca buzele, pentru a nu tipa de placere. Tanaraul si-a dat jos pantalonii, ramanand in boxeri. A sarutat-o pe fata, introducandu-si limba in gura acesteia, explorandu-i fiecare coltisor. Si-a retras mana, indepartandu-si boxerii. Roscata simtea ca obrajii ii iau foc.
- Nu trebuie sa iti fie rusine. Te-am vazut asa de multe ori.
Brunetul si-a dat jos boxerii, sprijinindu-se in maini. O privea pe fata in ochi, zambind usor. Si-a apropiat buzele de gatul adolescentei sarutand-o usor. A patruns-o, facand-o pe roscata sa scoata un geamat stins. Baiatul se misca incet, marind treptat ritmul. Mainile lui se jucau cu sfarcurile tinerei. Fata strangea puternic cearceaful, abtinandu-se cu greu sa nu tipe. Cateva lacrimi si-au facut aparitia pe obrajii roscatei, insa baiatul le-a lins cu repeziunea. Dupa doua ore de agitatie, trupul brunetului a cazut langa cel al roscatei. Amandoi gafaiau puternic, iar broboadele de transpiratie curgeau de pe trupurile amandurora. Baiatul a luat-o pe iubita lui de mana, strangand-o usor. Aceasta l-a privit cu zambetul pe buze. Acel zambet care il innebunea si pe care nu l-a mai vazut de mult. Tanara s-a cuibarit in bratele brunetului, sarutandu-l usor pe buze.
- Ti-a placut?
- Comparativ cu violurile din ultima saptamana, tu ce crezi?
- De mult nu ti-am mai auzit tupeul, Cred ca ai revenit la viata.
- Speranta nu moare. Iar in cazul nostru, a inviat.
Roscata l-a sarutat, strecurandu-si limba printre buzele iubitului ei. Limbile celor doi se duelau intr-un dans nebunesc. Baiatul si-a pus mainile pe talia fetei, lipindu-i trupul de al lui, in timp ce adolescenta i-a prins fata intre palme. Tanara il musca puternic de buza inferioara, facandu-l pe tanar sa scoata un scancet. Dupa cateva minute, cei doi si-au despartit buzele, privindu-se in ochi, in timp ce trageau aer adanc in piept.
- Mi-a fost dor de tine fiaro!
- Nu mai mult ca mine.
Roscata a zambit, lasandu-si capul pe umarul baiatului. Acesta a imbratisat-o, inchizandu-si ochii. Somnul a pus stapanire pe cei doi, trimitandu-i in lumea viselor. Cativa ani mai tarziu, cei doi si-au oficiat relatia in fata lui Dumnezeu. Au lasat la o parte geloziile si au dat atentie iubirii care ii leaga. Daca continui sa speri, speranta nu moare! Niciodata!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)