Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ai schimba la...

#21
Hmm, la fizic, poate unghiile, nu imi plac unghiile mele, nici la maini, nici la picioare 21
Iar moral, sa nu mai fiu asa suparacioasa si mai multe ... ;-?

Ce ai schimba la prietenii tai ?
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#22
La S nu aş schimba nimic.La Andruţa i-aş schimba gusturile în materie de îmbrăcăminte, muzică şi băieţi.Iar la Misa, i-aş schimba „nepăsarea” pentru toţi şi toate.În rest, la nimeni nimic.Mai am nişte prieteni ici colo, pe care i-aş face să înveţe mai mult, daar, îmi place şi aşa de ei şi nu mi-aş dori să-i schimb aşa de mult.

Ce ai schimba în mass-media românesc ?
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#23
Ce ai schimba în mass-media românesc ?

As schimba multe, multe lucruri. As interzice ca femeile sa apara cu decolteuri adanci, cu fuste scurte si hyper-machiate. Toti stiristii care nu stiu sa se exprime... Pa la gara! De asemenea, toate manelele ar fi interzise, deci implicit si Taraf TV. Si limbajul vulgar ar fi interzis nu doar teoretic. As interzice ca barbatii sa vina geluiti, in slip si cu ochelari de soare la ochi. Ce sa zic, lucreaza in moda. >.> Totio crainicii TV ar trebui sa poarte o conversatie INTELIGENTA cu invitatul, iar stirile (am revenit la ele) ar trebui sa cenzureze si mai bine imaginile cu organe, sange si morti. As schimba deci, aproape totul (daca nu chiar totul), mass-media devenind sobra si in niciun caz dezgustatoare.
Ce ai schimba la intamplarile pe care le regreti?

#24
As schimba la toate cam acelasi "lucru", pe mine, caci intotdeauna ajung sa sufar din cauza mentalitatii mele tampite, care ma impiedica sa vad ceea ce-ar trebui. De multe ori uit ca si cel de langa mine sufera, si mi se pare ca sunt indreptatita sa-mi pastrez orgoliul nepatat (cat urasc asta!). Si am o graba nemaipomenita, ca ma stresez ca idioata sa rezolv "problemele pe care cred ca le am" imediat, si mai mereu o dau in bara. Asa ca...

Ce ai schimba la Animezup?

#25
Ce-ntrebare ! N'as schimba nimic . Imi place zupul asa cum e si nu cred c'as vrea sa se schimbe ceva .
E un zup prea zup ca sa se schimbe 21

Next: Ce'ai schimba la camera ta ?

#26
ce as schimba la camera mea ? 39 pai cu siguranta culoarea nu imi place portocaliu >.< eu o vroiam albastra

ce ai schimba la programa scolara ?
[Imagine: futuro_tuto_by_spisun-d34qcvm.png][Imagine: siggy.php?id=22597]<- click

#27
Totul . . . incepand cu ora de matematica >.> care ma streseaza >.<" si as incerca sa reduc orele .. si terminand cu ora de fizica cat si cea de chimie pe care le-as scoate de tot din programa >.>" , restul orelor sunt ok.. mai ales istoria xD , profesoara nu ne face nimic daca tipam sau ne batem , nu as schimba-o pentru nimic in lume 8 !

Ce ai schimba la trupa Big Bang 5?
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)