Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Races, gasolina and sex [+18]

#11
Si azi m-am hotarat sa las lenea in urma, pana maine macar, si sa mentionez ca-mi place ficul . Pai, eu inca n-am 18 ani, dar voi implini peste... putin mai mult timp .
Ideea mi se pare originala si astept sa vad cum decurg lucrurile . Eu nu prea las comentari, in nici un caz in care sa critic felul in care sciu alti, dar imi place modul in care scrieti voi doua. Adica, sunt sigura ca v-am citit toate ficurile si ma incanta ideea ca voi doua sa colaborati, astept sa vad ce va iesii.
Pai, cred am lasat un comentariu destul de lunga ca sa nu fie luat drept spam.
Astept sa vad prin ce aventuri vor trece protagonistii.
Spor la scris :*

#12
Capitolul 3

Ma plimbam alaturi de Loyna si cativa amici de ai ei printre tineri ce au venit sa vada o cursa de motoare in aceasta seara. La motoare nu prea ma pricepeam si de aceia o lasam pe verisoara mea, Tammy sau Cat, sa concureze, urmand ca eu sa primesc jumatate de castigul ei. Faceam bani si din reparatul masinilor sau a motoarelor, nu numai din cursele ilegale. Daca piloti isi vroiau masinile sau motoarele apte pentru curse, veneau la Garajul lui Tops si plateau cu jumatate de castig, daca concurau sau incepeau sa munceasca pentru mine, daca nu, plateau integral daca isi permiteau acest lucru.
- Viper, iubire, ce parere ai despre Cat? Ma intreba vulpea de langa mine, ce statea lipita de trupul meu, parca ar fi o lipitoare nu alta, in cautare de sange.
- E cineva cu care nu ar trebui sa te pui, mormai adormit, apoi ma indepartez de langa ea.
Roscata incerca sa ma urmareasca, dar am marait scurt la ea, dandu-i de inteles ca imi voi testa ghearele pe trupul ei. In afara ca are sani si cur natural, restul fetei ei are o tona de fond de ten, machiaj si restul, ca mai putin incep alea sa pice, ca tencuiala de pe interiorul bisericilor vechi. Imi trec degetele prin par, indreptandu-ma spre doi baieti ce se sarutau si atingeau de zori. Intr-un fel, ei m-ai starniut si mie niste nevoi carnale, pe care am sa le satisfac cu unul dintre ei. Ma duc si incep sa il mangai pe lupisorul, care rapid a inceput sa imi caute buzele, ce le gasi pentru scurt timp. Marai la partenerul sau, iar acesta isi lua talpasita ca o pisica speriata ce era.
- Vino cu mine, ii soptesc lupisorului si il trag prin multime, indreptandu-ma spre parcare.
Lupisorul ma urmari docil si ascultator ca un ogar. Bun baiat, dar pare cam prea mic pentru cursele astea. Cand ajungem la motor - un Kawasaki Ninja, vopsit in aquamarin - ii privesc pupiele dilatate, aratand ca s-a drogat ca porcul inainte sa vina aici. Deci nu pot sa fac mare lucru cu el, dar poate ajuta la usurarea "jucarie". Scot din micutul porbagaj o punga cu heroina de inalta clasa si ii spun ca va fi toata a lui, daca imi face un blowjob. Cand auzi se aseza in genunchi si incepu sa ma mangaie intre picioare, apoi imi desfacu fermoarul de la blugi si capsa, scotandu-mi jucaria afara. O lua pe toata in gura, aproape inecandu-se cu ea si incepu sa faca miscari de du-te-vino cu capul. Am incepu sa ma joc in parul sau gri, lins si lucios, in timp ce priveam luna, gandindu-ma la scene perverse pentru a ma elibera cat mai curand. Tipul asta nu stia cum sa o suga ca lumea fara sa nu se inece sau sa mature cu coada asfaltul, ca si asa era destul de curat. Hai o data, imi spun in gand, apoi scap un mic geamat adanc, cand ma eliberez in gura pustiului. Scot un machet de servetele si imi sterg locul, apoi ma inchei la pantaloni.
- Pentru osteneala, spun, arucandu-i in poala pachetul de heronina. Nu il ai de la mine, mai adaug, punandu-mi casca pe cap si pornesc motorul.
Pornesc in viteza de pe loc, ridicandu-ma pentru cateva momente pe roata din spate, apoi m-am redresat rapid. Trebuia sa o sterg inainte sa ma prinda pe aici curcani, fiindca se auzeau sirenele deja. Vad in oglinda retrovizoare a motorului niste faruri, apoi silueta lui Tammy, care conducea o Honda neagra cu diferite modele tribale pe motor de culoare violeta. Coada de irbis sau leopard al zapezii, toata pestrita, flutura inapoia ei, dar rapid o infasura in jurul taliei. Intram intr-un gang si oprim motorul, iar o masina de curcani trecu pe langa noi, dar nu avusese curiozitatea sa dea cu fascicolul de lumina pe aceastra straduta. Imi scot casca, scoturand in cap, apoi imi trec degetele prin el. Celalalt pilot proceda la fel, dezvelind un par alb ca neaua si lung pana la fund - cateva suvite, iar celalalte erau pana la omoplati de lungi - si la varfuri arata taiat cu sticla. Ochii verzi ca niste smaralde, cu pupila normala, erau atintiti asupra mea. Ranjesc si intind mana spre tanara si aceasta scoase limba la mine si imi dadu un teanc de bani.
- Jumatate din cat am castigat, ma informa Tammy, apoi isi puse casca, urcandu-se din nou pe motor. Emm, daca te mai duci la unchiul si matusa, cumpara din partea mea un buchet de trandafiri, mai adauga si pleca de langa mine.
Mda, are dreptate. Intr-un fel parinti mei, au fost si ai ei, fiindca mama ei a innebunit, iar taicasu a parasit-o la un an dupa internarea sotiei lui intr-un spital de nebuni, lasand un copil de zece ani sa se descurce singur pe strazi. Trag aer in piept, apoi imi pun casca si pornesc spre garaj.

- Acest filtru de benzina ar trebui sa schimbat, ii spun lui Kya, tanara ce ma ajuta cu masinile.
Aceasta avea treizeci de ani si muncea pentru mine, pentru a le asigura gemenilor ei un viitor cat de cat bun. Coada ei de caine husky, se misca lenes intr-o parte si alta, iar ochii ei de culori diferite - unu albastru si celalalt caprui - priveau atent motorul a unui Bugatti Veyron. Isi prinse mai bine parul galben intr-o clama, apoi nota schimbarea filtrului pe un carnetel. Aud niste tocuri cum faceau zgomot in garajul aproape pustiu si acei pasi se indreptau spre noi
- Viper, imi atrase atentia blonda, apoi isi lua gemeii de zece ani, ducandu-i in camera, care le-am dat-o.
Ma intorc si o vad pe Loyna imbracata cu o fustita minuscuta, abia daca avea zece centimetri cu tot cu tiv, incat si boxeri mei erau mai lungi, decat fusta aia si cu un top de culoarea rozului-bombon. Aranjata si cu bronz artificial, semn ca fusese la solar. Nu sunt eu cel care va face cancer de piele pe la patruzeci si ceva de ani. Vrea sa ma sarute pe buze, dar imi intorc chipul intr-o parte, fiindca m-am saturat sa ma sarut cu un butoi de slanina sau cu o sticla de ulei. Vazand acest lucru, incepu sa strige la mine si sa bocifereze, amuzandu-ma peste limitele ei normale. Alarmati de strigate-le roscatei, ceilalti angajati au venit sa vada. Cand o vazu, Nino - un ghepard de aceeasi varsta cu mine - veni si ii carpi o palma peste fundul ala bombat.
- Mama, Loyna tu esti, draga? O intreba ironic, facand-o pe tipa sa taca din gura. Hai, nu il saruti pe vechiul tau iubit, Nino sau ai uitat cine ti-a luat cireasa? Continua, facandu-ma sa ridic o spranceana.
Se vedea de la o posta ca cineva de joasa speta i-a tras-o, dar zau nu ma asteptam sa fie Nino. Loyna marai la el si trecu pe langa mine, futurandu-si parul, dandu-se mare doamna. Unul dintre gemeni i-a pus piedica, facand-o sa pice peste o galeata cu apa amestecata cu ceara de masini, murarind-o. Asa baiete, spun in gand, in timp ce radeam in hohote.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#13
Hey, Nywa! Nu am mai trecut de ceva vreme pe la ficurile tale, dar asta nu inseamna ca nu le citesc. Meh, personal consider ca ai o imaginatie bogata si ideile te bantuie, dar asta e bine. Ideea ficului e interesanta, foarte interesanta si mie personal imi place. Bineinteles ar trebui sa fi mai atenta la greselile de tastare (uite cine vorbeste) si sa faci capitolele mai lungi -daca se poate, ne, ne?-. De asemenea nu te lua dupa alta lume, ci fa ce vrei sa faci. Iti place sa scri? Atunci da-i drumul! Eu o sa-ti citesc creatiile pentru ca-mi plac. Revenind la fic, personajele sunt haioase si faza cu cozile -genial- (personal m-am gandit si eu la ceva asemanator doar ca la mine era vorba de pisici). "Curcani" - politisti nu? sau chiar erau curcani O.O? Ar fi ceva=)) sa vezi un curcan cum conduce o masina. Ah si faza de la sfarsit, mondiala! Copilasi spun/fac lucruri traznite. Pai MiraA, hai repede cu next-ul.
Sarbatori fericite:*!
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#14
Deci deci...Nywa senpai esti geniala...Am gasit ficul si pe forum, dar din cate imi amintesc nu e complet. Viper, ce nume superb. Vai ce amuzanta e Lyona. Bravo gemenilor. Am stiut eu ca gemenii sunt cei mai tari ;) . Am o vaga presimtire ca viper se va intalnii cu fratele Lyonei. Abia astept. Cine stie e va urma. Vreauuu next ca sa aflu. Mira draga, grabeste-te cu nextul. Multumesc!
Kisuu :*:*
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#15
Alte greseli, nicio "evolutie" (ma simt ca in Pokemon, la naiba).
Ideea mi se pare banala, ai greseli de tasta si in special, de gramatica.
Sa stii ca daca nu e virgula intr-o propozitie atunci cand termini de scris ce a spus un personaj, nu inseamna ca trebuie sa scrii cu litera mare actiunea pe care o face. Tot cu litera mica se scrie (EXEMPLU: - Viper, iubire, ce parere ai despre Cat? Ma intreba vulpea de langa mine).
Descrierea lasa asa mult de dorit (e destul de mediocra ca tot ma uitasem pe prima pagina de la acest topic), incat nu poate sa capteze foarte multi cititori.
Ar trebui sa iei aminte la criticiile care ti-au fost aduse, fiindca toate povestile tale decurg in acelasi mod.
Cateodata, cand ai o idee si ti se pare ca scrisul tau (pe care poate il consideri minunat, dar e treaba ta ce consideri si cum :-??) nu se potriveste, te poti stradui sa il modifici. Sa incerci sa naratezi la alta persoana, sa folosesti alte idei cu o alta descriere.
Toata lumea are propiul lui mod de a scrie ceva, dar asta nu inseamna ca nu putem deveni mai buni incercand si alte lucruri.
Hai o data -> corect ar fi fost cu ghilimele, dar daca tu vrei cu italic.
- Mama, Loyna tu esti, draga? -> iti las cinci minute sa ghicesti unde trebuia inca o virgula.
s.a.m.d.
Din greseli trebuie sa invatam.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fire races ellamanu 3 17.075 10-10-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: A'Svear


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)