Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Race

#1
Pai, acesta idee mi-a venit intr-un vis, azi dimineata :))




Multe s-au intamplat in decursul a 100 de ani...in acea zii istorica in care vizitatorii din spatiu ne-au vizitat, pentru a ne invata ce este cu adevarat tehnologia. La inceput, multi nu au fost deacord cu fiintele ciudate. Precum stiiti, chiar de cand omul s-a inventat, acestuia ii era frica de necunoscut. Acea zii, 31 decembrie 2016, fix la ora unsprezece ciniczeci si noua, "creatorii" nostri, aveau sa aterizeze pentru a mia oara pe pamant, dar de data asta o facusera pentru a ne ajuta. Toti omenii erau inspaimtati de acesta schimabre. In acea noapte...acea noapte a fost noapte care prevesta o noua era...o era in care omenirea avea sa ajunga la o dezvoltare maxima.

6/7/2116-Terra

Intr-un orasel mic, prafuit, insa bine cladit, cu o tehnologie dezvoltata ca a tuturor oraselor, avea sa inceapa aventura superma, in care adrenalina si viteza domnia. Principalul Sport al acestei ere, desigur erau cursele. Tehnologia avansand asa de repede, cursele de masini devenisera o joaca de copii. Credeti-ma, chiar o juaca de copii, pentru ca, la aceste curse, participa numai copii cu varsta intre 13-16 ani. Marele inventator Ionic, amator de curse, a inventat dupa multe esecuri, modalitatea de a pastra masinile in miniatura de cam de 25 de centimetrii. Insa, cu activarea cardului de cursant, aceste miniaturi deveneau masini adevarate. Din pacate, Ionic, a murit intr-o cursa, pierzand controlul, ajungand iontr-o prapastie. Acesta inventie a devenit repede faimoasa. Dar ce se intampla cand, un baiat indraznet si mereu fericit, prostut, vrea sa devina unul din cursanti? Pai, alarma deja il trezise pe el, pe Cross. Baiatul de 13 ani, care, azi avea sa isi i-a permisul de cursant. Acesta deja avea o masina predestinata, tinuta in vitrina. Insa, ceasul electronic suna deja de 3 ori, insa, Cross nici nu se clintea. Usa deschizandu-se larg, isbindu-se de perete, il trezi, sarind din pat, excamand speriat:
-Tunet, Fulger, Foc, Viteza? Ce a fost asta? O perna ii bubuie in fata, cazand in slow motion, lasandu-i pe fata un ranjet zapacit. Vocea surorii lui mai mari, rasuna cu putere:
-Trezeste-te daca vrei sa iti iei permisul!
Biatul sari ca ars, se imbraca in blugii sai albi si in tricoul visiniu, punandu-si bluza de trening alba. Trecu direct prin sora sa, aruncand-o pe jos. Acesta, ametita ramane cateva minute acolo. Cross ii face cu mana si isi cere scuze, apoi, sare trei din trei scari, iese pe usa, incepand sa alerge de parca ar fi sfarsitul lumii, dand peste cativa cunoscuti, insa acestuia nu ii pasa. Era o zi fericita pentru el. Asteptata zi cand Cross o sa isi i-a permisul de cursant. Ajunse insfarsit la academia de curse, un loc imens, cu zeci de etaje. Prea complicat pentru simpla minte a satenului baiat, care mereu e derutat de cele mai usoare lucuri. Deabi mai respira, gafaia cat se putea. O asistenta imbracata in alb il intempina.
-Cross...de cate ori ti-am spus sa nu mai alergi, obosesti repede.
Asistenta intra in academie impreuna cu Cross. Acesta se uita ca un copil in magazinul de bomboane. Era fascinat de masinile expuse si de cursantii care exersau acolo. Ajunsi la destinatia lor, acesta fiind laboratorul de testar de energie, unde, energia cursantilor se masura. Da, exact. Energia s-a transformat intr-o sfera ca un fel de inima care aprinde si ii da putere masinii. Pentru a putea conduce o masina, trebuie sa faci un contract de energie cu ea. Cu cat iti dezvolti energia mai mult cu atat poti sa faci contract cu mai multe masini. Sa revenim. Cross inra in masinaria neagra,fiind cuplata la multe aparate avand mii de fire, profesotul Andre, fiind pregatit pentru al examina pe Cross. Acesta intra in masinarie, aprinzandu-se, din ea iesind mii de culori, parca era brad de craciun. Asistenta intreaba care este rezultatul, Andre, raspunzand surprins.
-Im-imposibil!


VA URMA...
[Imagine: redder_zpsbd944865.gif]

Sec. XXI, secolul vitezei

#2
[Imagine: race_zpse1503418.gif]


CAPITOLUL II



Doctorul mai verificase inca de trei ori, dar rezultatul era acelasi. Cross, avea o putere inemaginabila ascunsa in el. Insa aceasta putere era adormita, putandu-si folosi doar puterea obisnuita de 156 MP (MP=mega points). Doctorul nu mai vazuse asa ceva de cand...de cand era coleg cu Draco. Acest Draco era la un pas de a deveni campionul legendar, insa, la ultima tura din cursa impotriva lui Hell, masina i-a fost aranjata, dand cu ea intr-un copac. Momenta, Zuko este campionul, acesta fiind fiul lui Hell. N-am abatut mult de la poveste, nu? Cert e ca Draco este tatal presupus decedat a lui Cross.
Cross iese entuziasmat din masina cu beculete si fire, ducandu-se direct la doctor, intrebandu-l cu voce tare care este rezultatul.
-Cum vrei sa iti spun daca mi-ai spart timpanu? exclama doctorul scobindu-se in urechea stanga. Acesta nu vroia sa ii spuna lui Cross despre puterea lui interioara. Lui Cross ii trebuie un supraveghetor ca sa ii poata tine sub control puterea.
-Cross...deocamdata, puterea ta nu este dezvoltata, fiind destul de mica. De acee iti voi da un supravecghetor.
Cross se albi dintr-o data, ametindu-se, defapt, acesta era o prosteala notorie a sa.
-Acest bufon v-a fi partenerul meu?! o voce se aude destul de increzetoare. Cross se uita spre usa, acolo fiind un tip cu parul alb si ochii rosii, fiind aplecat de tocul usii. Acessta vine incet spre Cross. Tipul avea cred vreo 15 ani, cam de varsta cu Lora, sora lui Cross. Baiatul si Cross se luptau din priviri.
-Cross, partenerul tau, Akuma.
Cross se impotrivi suta la suta, insa nu avea ce face. In timp ce Cross discuta cu Andre, Akuma se dadea la asistenta. Tipic fiului campionului de deriva. Cross il ia de guler pe Akuma si il trage pana la el acasa, unde Lora il astepta pe scara, bosumflata. Cum vede ca fratiorul sau se intoarce, Lora alearga spre el si ii da cu facaletul in cap.
-Boule, nu ti-ai luat masina!
Akuma privi fascinat de frumoasa fiinta blonda cu parul lung care ii sadea in fata. Acesta, se pune intr-o postura de Bad BOy, cu mainile in buzunar si cu gulerul ridicat, se aproprie de Lora, dandu-l la o parte pe saracul Cross. Cu o privire gentila, Akuma ii se adreseaza galant fetei.
-Hmmm...nu te-am mai vazut pe aici frumoasa-o.
Lora se uita la el cu niste ochiu feroce de crocodil care isi privea prada.
-Iati doi metri sau iti dau si tie cu facaletul in cap...
Akuma se dadu in spate, avand spiritul de seducator cam frant. Cross se ridica in picioare si cu o voce serioasa, spune:
-Daca am terminat cu prostiile, trebuie sa ajunge la iesirea din oras. Lora, vii?
Lora dadu afirmativ din cap, Akuma fiind foarte bucuros. Fata infioratoare cu cosite de aur, intra in casa si lua de pe nopitera BMW-ul negru in miniatura a lui Cross dar si masina ei, un Mercedes. Acesta iesi triumfatoare din casa, o inchuie si ii arunca masina lui Corss. Akuma zambi sitasfacut. Cross urmeaza sa propuna o cursa pana la iesirea din oras, cei doi acceptand. Lora isi arunca micul Mercedes pe strada, transformadu-se in masina originala, intrand la volan. La fel face si Akuma, acesta stapanind un SkyLine. INsa, Cross avea probleme prin a activa masina. Insa, ii scapa pe strada si se face mare.
-La contactul cu strada, masina se face automat mare. Il unforam Lora. Akuma, in gandul sau...Si frumoasa si desteapta...
[Imagine: redder_zpsbd944865.gif]

Sec. XXI, secolul vitezei



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love does not take account of race! (~Yaoi~) Aliss_anime 4 3.268 09-09-2010, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)