Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre serial?
Sunt foarte funny
80.95%
17 80.95%
Pierdere de vreme
19.05%
4 19.05%
Total 21 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

RObotzi

#31
Hm, this shit is pretty funny. Me likes. Anyway, ştiu că mai toţi sunt gen "Oh Em Gee, Roboţii this, Roboţii that", dar ce legătură au oamenii cu desenele respective? Adică... Dau un exemplu, să zicem că e o trupă care are melodii geniale şi este formată din nişte oameni chiar ok. Dar trupa respectivă are nişte fani idioţi. Asta înseamnă că şi trupa e de căcat şi nu mai trebuie să ne placă? lol. xD

Mo e genial. xD
[Imagine: 2rmmhe8.gif]
[Imagine: 2my0v0p.gif]
I miss you, pretty boy♥

#32
M-am trezit şi eu să postez când se termină primul sezon. Anyways, mie îmi place. Adevărat, îmi plăcea mai mult la început când nu ştia toată lumea de ei, dar încă mă amuză şi pot spune că abia aştept joia următorul episod.
Cine spune că nu sunt originali, ei bine, se înşală. Ar trebui să se bucure că au scos şi românii ceva original şi care merge foarte bine. Am auzit că străinii îl cer tradus ca să înţeleagă ce se întâmplă. Asta e, că nu poate fi tradus mots-a-mots şi dacă e tradus cu aproximaţie se duce tot farmecul. Defapt replicile din Robotzi fac totul.
Într-adevăr, e puţin secant când la şcoală când auzi replici din Robotzi peste tot şi cum cei de la Creative Monkeyz au făcut Goodies Packs, acum tot poporu' are acces la ringtones din Robotzi.
Totuşi pe mine mă surprinde imaginatia celor de la Creative Monkeyz şi nu cred că devin plictisitori de la un episod la altul, se menţin pe linia de plutire.
În concluzie, sunt geniali şi sunt ai noştrii, asta contează.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#33
Pai... nu prea stiu ce sa zic despre Robotzi. 39 Am aflat despre acest desen de la niste colege, care imi tot spuneau ca e foarte funny, erau deja cred ca 10 episoade aparute cand m-am pus si eu sa ma uit. La inceput chiar mi se pareau amuzante, niste glume scurte (cred ca tinea cam un minut episodul) si simpatice. Dar nu stiu, parca devin tot mai aiurea, episoadele tot mai lungite si parca glumele si-au pierdut ceva din farmecul lor, cred ca deja serialul devine comercial. Ambii roboti sunt amuzanti, Mo cu prostia lui si Foca asa sec si sictirit cu replica "Mediocrule...". 21 Cel mai mult imi plac rimele pe care le fac, sunt cea mai amuzanta parte, trebuie sa recunosc ca suna foarte bine. 4
[Imagine: sig_reinoir.png]

#34
Îmi aduc aminte la început cum toţi se uitau, îmi ziceau că e funny şi eu tot refuzam să mă uit. Se uitau toţi ăştia cu care vorbeam şi eu rămâneam pe dinafară. Aşa că, într-o zi m-am dus cu o colegă la ea acasă şi mi-a arătat primele 7 sau 8 episoade şi m-am spart în râs o,o. De atunci, îi urmăresc mereu, chiar dacă rămân în urmă cu vreo câteva episoade, tot reuşesc să le văd. Favoritele mele ar fi Vin, Gin, Kidnapare, Defect şi Bilos.
Îl iubesc pe Foca pentru că este atât de genial şi dă nişte replici super xDD, dar şi pe Mo fiindcă este un nebuuuuuun 19.
Iubesc RObotzii, dar cel mai mult primele episoade. În alea găsesc tot farmecul 21.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#35
Oh, well. E un mini -serial chiar funny, e bun de pierdut timpul când n-ai nimic de făcut. Şi mă rog, îl urmăresc de când a început, deşi bieţii mei colegii deja au devenit obsedaţi, lol. ._. Spun replicile and stuff. Eh, whatevăr. Îmi place, şi echipa ce la făcut e chiar ză best. Sunt geniali. XD
Oh, îmi place mult de F.O.C.A. Fiindcă-i aşa calm şi are replici d`ălea de te dau pe spate. :]]
Anw. Genial mini-serialul.

F.

#36
Robotzi. 15
P.s. îl ador pe MO! şi el pe mine. *laughs*
Revenind la mini-serialul pe care eu una-l consider genial! Genial! :]] Adică-mi place grafica, şi replicile pe care le pot da cei doi roboţei. xD Ok, începuse să mă deranjeze într-un timp faptul că toţi colegii deveniseră obsedaţi după ei, dar acum nu mai e aşa mare vâlvă. Sau e, dar m-am obişnuit cu asta. :]] Eniuei. Sunt bune de privit când plouă afară sau când eşti mega-super-extra-plictisit şi ai chef să râzi puţin. xD

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#37
Mo face totul, este cel mai amuzant robot dintre toti21, dar si Foca este destul de hilar, mai ales faza cu : Rookere, scopu si durata vizitei. 21 Am murit de ras.
Well, acum ei sunt in vacanta, si nus tim exact cand se vor intoarce dar sper sa fie curand, abia asteptam sa fie vineri si sa rad si eu asa de diminetaa sau cand veneam de la scoala. Da au avut si episoadele lor seci cand chiar nu am avut la ce rade, dar au avut episoade geniale cand mi-au dat lacrimile de ras. RObotzi chiar este un serial bun21, dar nu pentru orice copil, atentie contine injuraturi, dar eu rezist, pentru ca ador, iubesc, RObotzi.
Eu +Mo in Amour=Rosu 21
Glumeam...so...Sper sa vina cat mai repede din Vacantoi, si sa ne dea la greu cu episoade cat mai hilare, dar mai repede ca noi aci i sa nu mai rezistam aci i sa ^_^
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#38
Am vazut toate episoadele din primul sezon si mi se pare foarte tare acest desen : )) Imi plac toate epsioadele, desi la un momendat incepusera sa nu mai faca episoade asa misto. Dar s-ar ridicat imediat si ne-au uimit asa cum au facut-o si prima data.
Mi se pare un desen extrem de amuzant = )) Sincer, ma uimeste imaginatia creatoriilor. Chiar ma uimeste o.o Robotii aceia sunt foarte amuzanti : )) Nu pot sa zic care este preferatul meu, caci imi plac amandoi la fel de mult. Nu ar mai fi Robotzi fara Mo, de asemenea si fara FOCA, right? : > .
Ceea ce ma enerveaza sunt oamenii care repeta in prostie glumele lor. Inteleg, o data, de doua ori...dar nu de 20 de ori pe zi .__. Macar acum s-au mai potolit, insa la inceput era teroare : )) Nu cred ca puteai merge pe strada fara sa auzi pe cineva vorbind de Robotzi xD.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#39
doamnee cand aapaurt prima data
toti din clasa, joia cand apareau auzea in clasa o tona e replici gen: nu nu vin, ca are roboti diseara si tre sa ma uit 21
iar vinerea pff 24, toti imitau roboti aveam chiar si un mic spectacol cu 2 din clasa care se puneau in fata si ii imitau 24
oricum si mie imi place mult, mai ales unele replici sunt ghiar denomanale: At tacuut, si mi-ai facu un sandwich24
Adica Mo, tipu caretrebe a le stie pe toate (vezi sa nu) si Foca care e mai cucreier sa zicem, il contrazice intr-una 21
abia astept sezonul 2 21




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)