Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Question.

#1
Multe din posturile mele, au fost sterge. Tin sa mentionez ca nu erau spam/flame sau orice altceva de genul.

De ce?
Do not speak unless you can improve the silence.

#2
Pentru ca trebuiau sa contina peste 2 randuri scrise, iar unele din mesaje nu aveau legatura cu subiectul, erai tu care comentai parerile altor useri, si ii faceai pe acei useri narcisisti si ca sunt emo daca le place ca Light scria in Death Note sa ucida violatorii si ca si ei sunt la fel ca isi doresc sa ucida pe cineva. Anime e anime, real life nu e anime.
Sa-ti amintesc ca si acest cont ar trebui banat din moment ce e clona la alte 6 conturi?-_-
Daca iar cauti chef de cearta, iti recomand sa te duci pe alt site, acel site de unde ai venit tu nu e zup, desi multi useri de pe acolo sunt si pe aici, zup e zup si animax e animax.

#3
(20-07-2010, 05:45 PM)Aly A scris: Pentru ca trebuiau sa contina peste 2 randuri scrise, iar unele din mesaje nu aveau legatura cu subiectul, erai tu care comentai parerile altor useri, si ii faceai pe acei useri narcisisti si ca sunt emo daca le place ca Light scria in Death Note sa ucida violatorii si ca si ei sunt la fel ca isi doresc sa ucida pe cineva. Anime e anime, real life nu e anime.
La postul asta te referi, nu? (fiind singurul pe care-l am legat de death note si Light)

(16-07-2010, 08:45 PM)BluffMe A scris:
(10-06-2010, 09:06 PM)Ayuka A scris: Eu cred că Kira face o treabă bună omorând criminalii, violatorii, hoţii etc.Nu ştiu cu ce e greşit, pentru că aşa, lumea ar fi mai curată.Tu ca om, nu trebuia decât să respecţi codul penal şi nu erai omorât de Kira.Nu trebuia să stai în calea lui, deasemenea, să nu i te împotriveşti.Norocul lui Light este doar al lui şi a profitat de faptul că poate face ceva bun, după mine, deşi mulţi cred că el nu a făcut bine.
"După faptă şi răsplată."

1. A omori o persoana pentru crima este imoral, absurd, copilaros. Cum poti dovedii cuiva ca a ucide este gresit daca tu aplici acelasi tratament?
2. Absolutamente orice om este capabil de crima, totul tine de starea psihica si circumstante, poate fii si auto-aparare.
3. Omorand si altii oamenii in afara de criminali a aratat ca este corupt, cum sunt toti- coruptibili. Nu este indicat ca un om sa aiba prea multa putere, look a little into the history. Sistemul, asa cu multe lipsuri cum e , este mai de preferat in fata unui pusti ce se considera zeu si vrea sa revolutioneze lumea.

Partea cu omoratul hotilor nu am de cand sa o comentez, caci este absurda. Insa, in general nu se fura de prea mult bine, ci de foame 3.

L.E.: I love your sig, looks so familar

Nu mi-ai inteles ideea din post, oricum, ce i-am scris eu nu era cearta sau jignire, ci contra argument. Plus, se ataca ideea, nu persoana.

Also, nu am facut pe nimeni emo sau narcisist sau orice altceva. De asemenea nu imi amintesc sa fi incalcat regula de 2 randuri. Whatsoever,
have fun deleting my posts.
(20-07-2010, 05:45 PM)Aly A scris: Sa-ti amintesc ca si acest cont ar trebui banat din moment ce e clona la alte 6 conturi?-_-
Treci peste. 10
(20-07-2010, 05:45 PM)Aly A scris: Daca iar cauti chef de cearta, iti recomand sa te duci pe alt site, acel site de unde ai venit tu nu e zup, desi multi useri de pe acolo sunt si pe aici, zup e zup si animax e animax.
Again, treci peste, nu vad unde am avut eu chef de cearta.

Love , peace, and happines 3
Do not speak unless you can improve the silence.

#4
De ce sa trec peste? Ultima data cand am verificat ieri aveai un ditamai topicul la nou veniti in care te certai cu mine la cutite pentru ca e eroare cu serverul si m-ai trimis sa verific ce inseamna "dracu" in DEX, dar, ca si tine, treci peste, doar ca data viitoare, inainte sa te mai trezesti ca iti dispar posturile, citeste acel topic mare de Probleme Tehnice si afli raspunsurile la orice intrebare

#5
Hah, stiam eu ca pe langa faptul ca esti un mod atat bun mai esti si marinimoasa(inima larga-presupun ca nu doar inima-). Muuultummeeesc pentru maturitatea pe care ai aratat-o, plooomit ca o sa imi indrept greselutele.

Kisses.
Do not speak unless you can improve the silence.

#6
Potoleste-te.
Daca ai vreo problema cu unul dintre moderatori, discuti cu Marina sau cu mine (preferabil cu Marina, asta e domeniul el). Nu te apuci sa iei un mod global la misto, ok? Nu de alta, dar nu faci decat sa cersesti un ban.

Ca o exagera Aly, ca nu o exagera.. nu stiu. Dar stiu ca am incredere in ea si ca daca ti-a sters posturile, a facut-o cu un motiv. Scrie mai mult de 2 randuri, nu mai face userii emo si narcisisti si toata lumea e fericita. Daca iti place sa fii troll si sa ironizezi lumea, nici o problema, iti pot recomanda alte forumuri mai pe gustul tau.

@Aly: Data viitoare cand mai vezi vreun post de-al lui ce crezi ca trebuie sters, nu o face. Da-mi link, sa ma uit si eu peste el.

[thread closed]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)