Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Putin ajutor va rog;;)

#1
Am o intrebare si o nelamurire:

1) O sa spuneti ca e o intrebare tampita... stiu deja asta... dar...
Am adus pe cineva nou in zup si vreau sa il trec la referrals... insa nu prea stiu cum sa fac asta^^''.... deci putin ajutor va rog(daca se poate)...

2) Chibi-ul meu nu merge si nu stiu ce are... am gresit eu ceva cand l-am facut?

#2
1. Păi atunci când şi`a făcut contul persoana respectivă, era o căsuţă unde scria Relerrals [ sau cum se mai numea ], acolo trebuia să`ţi scrie nick`ul ca să`ţi apară la referrals.

2. Aici nu ştiu cum să te ajut. Nu prea le am cu calculatoarele ^^"

Sper că`ţi va mai răspunde cineva care să`ţi explice mai bine decât mine 21
[Imagine: Hm757.png]





#3
La intrebarea 2 ( ca la prima nu ma pricep): Depinde si de browserul pe care il folosesti, Cu google chrome sau opera nici macar nu ma lasa sa-mi fac chibi iar cu internet explorer face figuri si salveaza anapoda. Singurul browser pe care merge ca lumea este mozila firefox. Oricum s-ar putea sa fi apasat tu pe ceva gresit daca nu e din cauza mentionata de mine mai sus.
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#4
La intrebarea 2... extraterestri [ really flaw? -.- ] au furat pagina... faceti click pe top chibi si va La top chibi apare ca a fost furata pagina... cel mai probabil si PENTRU TOTI DE MAI SUS CARE SE PRICEP ASA BINE locul unde se gasea acea pagina pe server a fost mutata... astfel, nu mai merg chiburile la NIMENI -.- Direct link sau altfel nimica...

Auzi, e de la browser si apasa ea pe ceva gresit, mah dar destepti sunteti, mereu e vina user-ului nu? Haha, din browser hack-uiesti chibi-urile, dar de cand cu noua tema la portal - am zis portal nu forum - merge sa iti faci chibi, dar nu mai merge sa dai sweet kisses ^^"

Si intrebare, nu vedeti ca chibi-ul ei este la SEMNATURA??? Deci, cum sa aibe probleme de salvare si asa mai departe cand si-a facut deja chibi, doar ca nu poate da bomboane si trage de par?

Later edit, iti merge chibi-ul acuma, data viitoare nu te mai baga sa editezi codul acela de la chibi de la semnatura... ti-ai sters din link nick-ul...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Am nevoie de un mic ajutor MemoriesOfNobody95 4 4.025 07-02-2010, 06:49 PM
Ultimul răspuns: -myuu-
  O mana de ajutor Aveqetura 7 5.473 16-01-2010, 03:37 PM
Ultimul răspuns: Aveqetura


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)