Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Proverbe......

#11
Frumos proverbul dar are inteles la fel cu cea ce scrie in el credeam ca va avea un inteles ciudat sau diferit dar n ua fost asa.Imi place proverbul deorece instiga la cultura la ideia de a pune mana a citesti o carte deci primesti nota 10 .

Next:Nu conteaza cât de repede alergi, trebuie doar sa stii când sa pornesti
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#12
Nu conteaza cât de repede alergi, trebuie doar sa stii când sa pornesti
Imi place acest proverb.Este asa de plin de semnificatii..Un inceput prost chiar daca este urmat de succese interminabile este un esec,trebuie sa ai grija cum incepi un lucru pentru ca acesta te va urma intotdeauna.Este accentuata aici probabil si prima impresie pe care tu,o anumita persoana i-o lasi unei alteia.Pentru ca aceasta nu se uita niciodata si este cu foarte mare greu stearsa din minte.Imi place acest proverb cum am mai spus pentru ca ma face sa ma gandesc la atatea lucruri care incep prost si pe parcurs merg bine,dar gandul inceputului te seaca si nu te lasa sa mergi mai departe oricat ai vrea acest lucru.Este impresionant si interesant.
Dar de asemenea poate avea si o alta semnificatie...Aceea a fost doar una insinuata,dar daca stii cand sa incepi un lucru nu conteaza ce ii faci pe parcurs , nu conteaza adca va fi chiar un esec dar incepand ceva stii sigur ca il poti duce la capat,cum sau necum..Cu succes sau fara,stii ca l-ai inceput si daca il incepi chiar in momentul potrivit va fi cu adevarat un succes..
Tare frumos proverbul,10 ^^
Next : Gîndurile nu sunt decât vorbe spuse sinelui...

#13
Da , intr-un un anumit mod soarta copiilor este schimbata , sau nu ,mai bine "ajustata " de pacatele parintilor . De obicei lumea, care e formata de oameni ce sunt orbi sau surzi la adevarata realitate 2, pun in carca pacatele , ca copii sa le ispaseasca . Desi nu au nici un drept . Ar trebui sa sfatuim parintii sa nu mai faca pacate ,ca nu le platesc ei .ci noi 4

Smile Nota mea pentru proverb este 9 . ( mi-a placut provebul si al naibii de filozofic )

Next : Nu suntem ceea ce vrem să fim; nu suntem ceea ce vom fi, ci suntem ceea ce-am fost.
[Imagine: aaaakip.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)