Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine!

Astazi mi-am propus sa renunt la ciocolata.Daaa...sa renunt definitiv la ea.Nu e sanatoasa si ingrasa mult.Dar de fiecare data cand deschid frigiderul sau merg la magazin vad cate un baton de ciocolata sau vanilie sau o inghetata buna care-ti ingheata gandurile...Apoi am zis ca nu mai vreau sa fiu dependenta de televizor, dar sa fin sincer: el e viata mea.Fara el as si KO.Mi-am propus, de asemenea sa nu mai beau suc de niciun fel, in niciun caz acidulat, dar una zic si alta fac.Apoi, nu ma pot abtine din a intra pe Zup.Pentru numele sfintei teze la romana !Poate ca e un lucru bun in cazul asta.Am promis sa fiu ordonata si sa-mi asez bine lucrurile.Daa,cum sa nu! Chiar si mie imi vine sa rad.De fiecare data caietul de mate ajunge in dulapul cu haine, iar telecomanda in camara.Dar asa sunt eu si n-am ce face.Mama ma cearta de multe ori si-mi spune sa ma maturizez.Nu ca n-as putea, dau nu stiu ce inseamna cuvantul acesta.De asemenea,cand incepe scoala trebuie sa nu mai urmaresc NAruto pentru a ma putea concentra pe tocit.Damn school...
CAm atat am promis ca voi face si sper sa-mi iasa 4 Bye!!!!!!!!!!
[Imagine: ItachiSig.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine !! - de Adelinne` - 22-04-2011, 01:48 AM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine! - de Mykoto - 28-06-2012, 04:45 PM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine! - de infoleather - 03-09-2012, 08:53 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)