Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Promise Beaker

#1
Primul meu fan fic so pls dont be mean. :P

Prolog

Doua persoane stateau intr-o camera intunecoasa, lacrimi curgand din ochii lor.Stateau in genunchi , in stilul traditional japonez cu fata privinde-se reciproc.Prima persoana era un baiat, manager-ul fostului hotel Hinata-Sue, acum fiind o pensiune de fete.Cealalta persoana era o fata , una dintre rezidentele pensiunii.Intre cei doi se afla un obiect care ii lega , si in acelasi timp ii separa ca un zid ce piatra.

Obiectul era un simplu inel de aur.Era ornamental si desigur nu era cel mai scump inel , dar isi avea scopul lui.Reprezenta dragostea pe care si-o purtau unui altuia, si in cazul acesta intruchipa toata averea baiatului.

Nici unul dintre ei nu putea vorbi .Stiau cu siguranta ca orice au fi spus ar fi interpretat gresit.Erau foarte diferiti de tanarul baiat si tanara fata de cand cand sau cunoscut.

Amandoi si-au mutat locurile usor,el a si-a sters fata umeda de maneca tricoului, ea isi peria parul cel lung si saten.Ochii lor s-au intalnit,fiecare crezand ca celalat are ceva de spus,chiar daca aici nu era cazul.Ea a fost cea care a rupt contactul, privind in jos inchizand ochii in tristetea din inima ei ,si la el.In cele din urma priveste din nou in jos , lacrimi proaspete udau fata ei si a lui.Nici unul dintre ei nu au reactionat cand usa camerei s-a miscat usor.Incadrata in lumina coridorului era Motoko Aoyama in varsta de 17 ani ,purtand traditionalul ei costum de luptatoare, talazuind miscanduse.

-"Naru , ma intrebam daca ai putea..." Intrebarea i-a murit pe buze , intrand in camera si vazandu-i pe cei doi.Durerea si tristetea emanata de cei doi i-a bombardat privirea tinerei Motoko,esalonata,cu mana, inconstienta, a atins teaca katanei ei . Ea si-a vazut prietena intr-o durere asemanatoare si inainte , si de fiecaredata cauza era tanarul baiat din fata ei ,cateodata cate o gresala stupida sau o vorba spusa gresit.

Doua Lucruri o oprea pe Motoko sa il loveasca orbeste la pamant.Unul,in ultimele luni ea a inceput sa ii respecte incapatanarea si daruinta lui neglijenta.Baiatul a fost acceptat la universitatea la care visa ,si si-a marturisit dragostea (inel) fetei pe care o iubea.Orcicare au fi fost greselile lui ,s-a dezvoltat considerabil demn de incredere de cand sau intalnit prima data.Si doi ,El era in atata durere si tristete ca Naru

Ea a vazut multe lucruri la el ,- dragoste (pentru Naru) , -tristete(ori de cate ori s-a jenat in fata altor persoane)emotiile sale , dar ea nu a mai vazut la el o astfel de durere ,fiind meru usor de iertat pentru orice gresala pe care o facea. Motoko a vazut aceasta ca pe o slabiciune in baiat ,dar dealungul anilor a inceput sa il inteleaga.Acesta a fost cea mai mare forţă a lui , şi a fost, probabil, ceea ce a atras pe Naru ,sa-i faca in ciuda in fata tuturor pentrut greselile sale, şi nevoia de a fi iertat era inca tot acolo.Si astfel , el plin de durere , nu putea face fata cu asta.

"Va jur la amandoi, nimeni nu va intra " a fost tot ce Motoko a avut de spus.Iesind afara , a inchis usa ,asezandu-se in fata ei ,si-a lasat katana in poala , pazind usa.

#2
Cap 1

Key practic a sarit peste scarile de piatra ce conduceau spre Hinata-sou, inima ii plana in ciuda cerului plin de nori care promiteau ploaie.El venise tocmai de la Tokyo-U(Tokyo Universitiy) dupa inregistrare.

"Cel putin eu si Naru vom avea ore impreuna" se gandi Key


A intrat in Hinata-Sou fara salut stiind ca nu e nimeni. Shinobu era intr-o excursie prelungita cu clasa, Suu a fugit folosind o carte de identitate falsa , Motoko si-a luat cateva zile libere pentru antrenamentul ei . Mitsune facea pe detectivul pentru a face niste bani ,ea probabil nu ar fi venit pentru o saptamana .

Primele picaturi de ploaie au inceput sa mearga cu pasi repezi pe fereastra camerei lui intunecoasa. Key s-a urcat pe scaunul de sub gaura din tavan ce conecta camera lui cu cea a lui Naru . Logodnica lui nu il astepta acasa , el spunandu-i ca va fi plecat pentru cateva zile sa studieze cu doi prieteni. El nu se astepta cu adevarat sa treaca testul de admitere la Tokyo-U acesta era adevaratul motiv.

"Logodnica... De abia cred"

A fost ca un vis devenit realitate cand Naru a acceptat inelul si si-a declarat sentimentele ce le avea pentru el.Relatia lor pana la acest punct a fost una zbuciumata dar el a pretuit fiecare clipa din ea.

"Acum ca ea a acceptat inelul, si eu am trecut testul , totul este perfect"

Lacrimi de fericire curgeau din colturile ochilor lui, impingand bugata de placaj care acoperea gaura dintre camerele lor.

"Naru, am trecut testul !"a exclamat cu entuziasm."Suntem in aceeasi clasa acum! Vrei sa studiam un pic in aceasta dupa-amiaza...Naru...?"Era intuneric in camera ei si un mort tacut,desi a crezuse ca a auzit o suflare linistita."Haa,unde a disparut Naru ?"

"Inelul ei. "a murmurat el culegandul de pe jos,usa se deschise dar el nu a observat ,tinand inelul in mana si intrebandu-se ce sa intamplat cu el.

"De ce nu il poarta ? "

Era pe cale de a reveni in camera sa , cand a auzit o moale soapta de foi , ce se lovesc intre ele ,si apoi tacere.

"Naru...?"a strigato ezitand"Eu nu ar trebui sa fiu aici, ma va ucide daca o vad jumatate dezbracata"

In ciuda avertismentelor mentale ce tipau in interiorul lui,ceva la impins sa stea in camera ei.S-a ridicat in picioare cu inelul in mana,vazand-o pe Naru incurcata in coli de hartie si parul imprastiat in toate directiile.Ea era in bratele altui tanar,si o lacrima a curs din ochii ei, privind la logodnicul ei cu gura cascata.Momentul era intis la infinit,si ceva profund in interiorul lui Key a murit.

"Per..Perversule...!"ea s-a smucit acoperindu-se la fata ei goala cu un colt de hartie,a incercat sa se eschiveze de Key. Key s-a intors lent cu ochii goi."...Eu..Nu!"a intins o mana spre Key, in retragere " ...Stai...Te rog sa...!"Key a sarit prin gaura din tavan , cazand la pat. " Pot sa iti explic" a soptit ea incetisor. Inutil.

#3
bun...se pare ca sunt prima...prologul...hmm..sincer,eu nu prea am inteles mare chestie din el da nha :d...greseli la prolog:
privinde-se=privindu-se
intre cei doi se afla un obiect care ii lega pe cei doi-nu suna prea bine...intre cei doi...ii lega pe cei doi...ai facut repetitie...
ce=de
unui=unul
de cand cand=de cand(:d)
el a si-a sters="a" nu-si are rostul
inchinzand=inchizand
vazand=vazandu-i
fiecaredata=fiecare data
oprea=opreau
oricicare=oricare/orisicare
alteor=altor
atras=atras-o
pt=pentru(nu este admis limbajul messenger la ficuri :) )
va jur la amandoi nimeni nu va intra=va jur la amandoi,nimeni nu va intra/va jur la amandoi ca nimeni nu va intra
cam atatea am gasit la prolog...acum la capitolul 1:
vinise=venise
intro=intr-o
folosing=folosind
in ceput=inceput
Primele picaturi de ploaie au in ceput sa mearga cu pasi repezi pe fereastra camerei lui intunecoase=cum D'zeu sa mearga picaturile de ploaie :-?
intunecoase=intunecoasa
spunandui=spunandu-i
strigato=strigat-o
intis...aici nush ce ai vrut sa zici :d....

greselile le'am zis..ideea este originala...capitolul este bunicel :d...ast nextu'(fii atent/a la greselile de tastare...reciteste capitolul de mai multe ori inainte de a'l posta si corecteaza greselile)..chuu :* sh gambate...



B'bye!!!:-h

#4
Citat:...si-a marturisit dragostea (inel) fetei pe care o iubea.
Nu prea vad sensul si nu prea inteleg cuvauntul 'inel', mai ales intre cele doua paranteze.

Ai avut ceva greseli, insa nu le voi mentiona avand in vedere ca a facut'o Lost_in_love inaintea mea.
Incearca sa nu folosesti diacriticile doar pentru un singur cuvant. I mean, daca ai pornit fara ele asa ramane, nu fa un amalgam.

Pai ce sa zic...vad ca e primul tau fan fic so sa zicem ca merge.
Nu e slab insa nici nu mi'a prea atras atentia ca si descriere *unde ti'as sugera sa te joci mai mult cu ea*, naratiune..
Povestea e dragutica...
Astept nextul, succes!

#5
Naru a asteptat. Se intreba ce intrebare va urma.

"De Ce? Cum,poate?"

A plecat peste granitele mintii ei, cautand o explicatie plauzibila pentru singura persoane care conta, Key

"Acesta ...acesta este Key, nu-i asa? Singura persoana ca ma va ierta, el este."

"Nu-i asa....nu-i asa...?!"

A inchis ochii si a strans pumni bine.

"Na-Naru?

Ochii i-au cedat, deschinzandu-i si privind la Key printre lacrimi

"Nu pot sa ma opresc sa te iubesc, indiferent de ceea ce faci."

Inima ei s-a bucurat pentru moment la auzul cuvintelor lui,desi ea a simtit un junghi de tristete.Tanarul zambind calduros.

"Nu te intreb de ce...nu vreau sa te simti prost.Doar...incearca sa fi mai discreta , daca vei face acest lucru pe viitor."

A fost ca un vis devenit realitate, momentul parea inghetat in timp ce ea incerca sa faca un sens din ceea ce el spunea."...sigur Key,promit"a murmurat ea."
"Un moment , el mi-a dat permisunea sa mai fac asa ceva?"Confuzie a trecut la manie"El crede ca eu voi mai face asa ceva..?!"

"Cu ce ti-am gresit?" Intrebarea a intepat placuta lume de vis pe care ea o fabrica, dar confizia si mania a ramas.

"Cu ce a gresit?" Intrebarea fugindu-i prin minte.

"De ce nu ai putut sa te comporti mai mult ca un barbat?"

Key s-a uitat in sus, lent"Ce?"

Ceva in ochii lui a facuto sa se cutremure."Nu , nu am vrut sa o spun asa..."

"Nu ai vrut sa o spui asa..."Voceea lui lipsita de stralucire ,repetand usor ceea ce ea i-a spus, incercant a gasi sensul conversatiei.

"...intr-un mod pervers" A terminat ea.

Ochii ii strafulgerau din clipa in clipa"Ma acuzi de a fi un pervers?"

"Ce?Eu..."

"Nu,vreau sa imi cer scuze , am vorbit din manie."

Naru a cazut usor in tacere , dorindu-si de a sti ce a spune.

"Ai dreptate Nare, ar fi trebuit sa ma comport mai mult ca un barbat"

"Ce?"murmurand ea.

"Tu...Ce? Bineinteles...ca da." Ea a privit in sus la el , ochii ei stralucind.

"Nu te voi intreba de ce ai facut-o."

"Eu...jur ca nu o voi mai face vreodata"
"Este ca un vis. Nu merit asta." Dar mandria o oprea.""Nu stai,Key nu trebuie sa..."

"Ce vrei sa spui Naru?" Umerii lui au fost mai putin grei, ca si cum o sarcina a fost ridicata.S-a intins inainte si a luat inelul."Poti sa faci ce vrei, nu sunt parintele tau sau ceva de genul..." O fantoma din trecut,un zambet pe buzele lui, inima ei a inghetat.

El a dat din cap cu tristete"...nu te inteleg.Mi-as fi dorit sa fi facut..."

Naru a ajuns la mana lui tremurand.El nu a rezistat, chiar si atunci cand ea a deschis-o,si degetul pe care era inelul.

"Acesta...nu mai e al tau."

"Dar..."

"Naru ... tu esti cea care l-a dat jos, nu eu !!!"

"Idiotule!!"Ea a tipat, apucandu-se de guler. "Este vina ta , oarecum.Este scris, trebuie sa fie.

El a oftat."Imi cer scuze Naru am vorbit din manie. Dar a fost adeavrul."

"..imi cer scuze." a murmurat ea.

Din ochii ei , au cazut o picatura de lacrima,cazand pe barbie, si dupa aceea pe podeaua de lemn.

#6
ok...nextu'...ce D'zeu ii aici?...numai dialog :|..nici macar nu precizezi cn spune replicile :|...asta vrea sa fie capitol?...nu se face capitol numai din dialog :|...arata naspa :|...greseli nush daca is pentru ca nu m'am uitat dupa ele...dar...wey :|...pfff...dupa parerea mea capitolul ii varza...ast nextu'...sper sa fie ceva de capu' lui...



PS: Daca te'am suparat cu ceva...tr un pm sh nu voi mai posta la ficul tau...


B'bye!!!

#7
interesant fic:D
dar unde e descrierea????? >_<
ficul tau abunda in dialog, ceea ce e banal... deci incearca sa inserezi si ceva descriere(de gesturi, peisaje, sentimente :-) )
am gasit cateva greseli:
"confizia"- confuzia;
"(Ceva in ochii lui) a facuto"- a facut-o;
"Imi cer scuze (,) Naru"
"o picatura de lacrima"- lacrima este deja o picatura,deci este un fel de pleonasm:-w
spor la scris si sa pui repede continuarea^____^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)