12-12-2010, 06:59 PM
(Ultima modificare: 12-12-2010, 07:08 PM {2} de deeaH2elen.)
(12-09-2010, 04:49 PM)Tan A scris: fii serios, partea I o fac perfect... doar ca dupa vine greul, partea a 2-a cand tre sa comentezi o tema de kkt, si eseul, unde daca e sa zic tot ce stiu, acopar tot subiectul, spun tot ce trebuie, dar cand tragi linie am maxim 1 pg si 1/4, pe cand ceilalti au 3 pg, desi in esenta, eu am zis mai multe...
Tan, ai nevoie de o schema . Pun pariu ca daca ai avea un plan ai reusi sa faci si la romana de 10...sau cel putin de nota 8 ^^
*asta daca te referi la comentarii , demonstratii sau pur si simplu compunerea sau comentarea unui subiect (spre exemplu:toamna)*[posturi unite]
(27-11-2010, 11:13 PM)AKA A scris: Ok....vad ca marea majoritate este deja la liceu,mai exact Uman.Eu sunt a 7`a.Am inceput deja sa ma gandesc unde vreau sa merg si am ajuns la concluzia ca eu nu sunt de mate info in nici un caz,poate cel mult economie unde chiar m`am interesat cat de cat.Ideea de uman imi surade mai mult.Uman bilingv engleza.Deocamdata sunt doua optiuni: ori merg la Filologie la Iorga ori la Virgil Madgearu pe economie si apoi sa merg cu A.S.E. .Este cineva la vreunul din liceele astea?Daca da,spuneti`mi si mie cum e pe acolo:profesori,colectiv,ore.Mersi mult ! ^^
Dupa ce termin liceul (...si dupa ce il voi incepe in toamna lui 2011 ) as vrea la ASE la cibernetica.Eu am fost indecisa inca din clasa a 5-a si te rog sa ma crezi ca sunt a 8-a si ma intreb de ce Dumnezeu nu mi-am dat seama din prima din urmatorul lucru: poti imbina umanul cu realul.CUm? Simplu:te duci la real ,la informatica-engleza.Am gasit cateva licee cu acest profil.Am citit un articol (repet , DOAR AM CITIT) care spunea ca la real sunt cei mai buni profesori.Asta insemnand si romana, istorie...etc.Si eu una sunt destul de multumita: cat timp la liceu nu exista geometrie sunt deja mai usurata .
Asta cred ca a fost un fel de OFF topic, dar uite ce ai putea face:sa te uiti la medii, cum s-a intrat, informatii despre liceu, despre profile..etc si iti spun ca vei gasi tot ce vrei.Daca te ajuta, iti pot recomanda cateva site-uri.(daca le mai gasesc promit sa le scriu)

Am inceput deja sa ma gandesc unde vreau sa merg si am ajuns la concluzia ca eu nu sunt de mate info in nici un caz,poate cel mult economie unde chiar m`am interesat cat de cat.Ideea de uman imi surade mai mult.Uman bilingv engleza.Deocamdata sunt doua optiuni: ori merg la Filologie la Iorga ori la Virgil Madgearu pe economie si apoi sa merg cu A.S.E. .Este cineva la vreunul din liceele astea?Daca da,spuneti`mi si mie cum e pe acolo:profesori,colectiv,ore.Mersi mult ! ^^ ![[Imagine: wqymg0.jpg]](http://i53.tinypic.com/wqymg0.jpg)