Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Profesorul ideal

Ah imediat cum am vazut numele acestui topic mi-a sarit in minte dirigintele meu din generala ! Eu, atat la liceu cat si in generala am avut profesori de care imi placea, dar la toti le gaseam cate un defect, intrucat dirigintele meu mi se parea cel perfect ! Pe vremea cand am inceput eu clasa a5a, era tanar, vreo 34 de ani. Eram terifiata de el deoarece mai dadea tarcoale prin clasa cand eram noi in a4a si ne ameninta ce va face cu noi cand vom cadea pe mana lui, dar pe vremea aceea tot ce pot zice este doar ca nu ii intelegeam sarcasmul si ironia pe care adesea o folosea la adresa noastra intr-un mod placut care intotdeauna ne amuza. Era foarte impunator si drastic. Nu ierta nimic si am luat bataie la palme cu batul de o gramada de ori, dar ce pot zice despre el, este ca e un adevarat om de caracter intrucat excursiile si taberele cu el, erau o adevarata placere. Chiar si acum ca nu mai facem parte din clasa lui ne mai organizam cativa din fosta clasa imprastiati acum prin diferite locuri, sa iesim cu diru la mall sau pe strand sau chiar prin baruri, si vorbim cu el deschis, putem face glume la adresa lui (cu bun simt desigur) si ni le intoarce inapoi.
Sincer nici pana in ziua aceasta nu am intalnit un alt profesor care sa fie atat de drastic si autoritar incat sa se faca respectat in orice imprejurare, dar si foarte outgoing, deschis si ironizator incat sa se faca si foarte indragit de toti elevii lui.
Ahh si acum tin minte cum toti ceilalti elevi erau "gelosi" pe noi ca il aveam noi pe el ca diriginte, si nu ei 21
Don`t argue with idiots. They will drag you down to their own level and beat you with experience

Răspunsuri în acest subiect
Profesorul ideal - de Ciel - 04-11-2010, 08:45 PM
RE: Profesorul ideal - de DeDal N. - 04-11-2010, 08:54 PM
RE: Profesorul ideal - de deeaH2elen - 06-11-2010, 12:00 AM
RE: Profesorul ideal - de Saravis - 09-12-2011, 05:42 PM
RE: Profesorul ideal - de Rain - 05-05-2012, 12:19 AM
RE: Profesorul ideal - de Unia - 05-05-2012, 10:55 AM
RE: Profesorul ideal - de MsCreed - 05-05-2012, 11:24 PM
RE: Profesorul ideal - de Nagisa - 16-12-2012, 01:07 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)