Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Problemele

#1
Iniţial, am vrut să scriu aici 2 dintre problemele pe care le aveam cu zupul, dar acum mai am doar una (deşi prima încă există pentru cei ce au setat în limba română zupul şi doresc să-şi pună ca 'display group' altul decât 'zup user'.
Voi începe cu a doua problemă.De vreo săptămână îmi apare secţiunea 'interzisă' userilor, unde are acces doar stafful zup.Eu nu sunt în stafful animezupului şi tot apar.

http://i25.tinypic.com/20759av.jpg

Åži mai apar ÅŸi la 'moderatori globali', de ce nu ÅŸtiu.
http://i28.tinypic.com/9jlqm8.jpg
Observ că nu sunt singura în această situaţie şi problema ar trebui remediată.

Prima problemă pe care doream să o scriu era problema cu display group, care nu poate fi schimbat dacă ai zupul în limba română.A trebuit să modific limba în engleză şi să-mi setez grupul.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#2
Meh, forum stupid. E aceeasi problema care a fost si cu sectiunea secreta...
Cand au fost create noile grupuri, au primit in mod automat acces peste tot, chesie pe care nu o inteleg. In mod normal, nu trebuiau sa aiba acces nicaieri.. in fine, mersi ca mi-ai atras atentia, s-a rezolvat acum.

Aia cu grupurile.. ugh, cred ca o sa o scot de tot din profil. Nu va arata ca facand parte dintre mozii globali, s-a intamplat insa sa aveti un grup comun (unul din cele noi, cel mai probabil). Sincer sa fiu, nu prea m-am uitat exact sa vad ce e pe acolo pana acum pentru ca nu mi s-a parut ceva foarte urgent. Dar tinand cont ca esti a n-a persoana care imi atrage atentia, o sa vad ce pot face zilele acestea.

In ceea ce priveste eroarea cu limba romana/limba engleza, banuiesc ce are. Nu prea stiu exact cand o sa o rezolv, pentru ca maine si poimaine sunt plecat, dar o sa o rezolv sigur.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)