Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Princess Tutu

#1
Acesta este unul din anime-urile preferate, as vrea sa vad daca mai sunt fani pe aici. Personajul meu preferat e Ahiru, iar dintre baieti imi place Fakir. Acum , pentru cei care nu stiu, va fac un mic rezumat. Ahiru era o rata (de fapt asta si inseamna numele ei), care era fermacata de Mytho, un print ce isi pierduse inima. I se pare ca are ochi singuratici si tristi si isi dorea sa il ajute. Isi face aparitia Drosselmeyer, care o transforma pe Ahiru intr-o fata. Aceasta are puterea de a se transforma in Printesa Tutu, un personaj dintr-un basm. Cu ajutorul baletului, convinge oamenii sa inapoieze bucatile din inima printului, fiecare continand un sentiment. Povestea este foarte interesanta, are si muzica buna. Baletul e superb si anime-ul transmite multe sentimente. So, what do you think of it?

#2
Yep..mie mi-a placut mult princess tutu. Imbina o atmosfera f buna de basm cu zilele noastre ..plina de magie si delicatete [ prin introducerea baletului..care este un dans gingas..] mi-a placut melodia de opening..superba..si mie tot de ahiru si fakir mi-a placut..as fi vrut totusi finalul sa fie un pic altfel..speram ca ahiru sa nu se intoarca inapoi la forma originala..insa fakir si ahiru sunt unul din cele mai dragute cupluri..un anime foarte bun.
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

#3
Hei! Am trecut ÅŸi eu pe aci.

Ce?! Sunt singura fană Ahiru x Mytho? Vedeţi voi.. mie îmi plac mai mult bad boys, dar Fakir nu e genul aşa că l-am preferat pe Mytho. Cât despre sfârşit.. e urât! Povestea este aşa de minunată, îmi aduce aminte de Lacul lebedelor.
Serios? Cum a ajuns Rue cu Mytho? Nu am nimic cu săraca fată, o admir şi pe ea, dar se potriveşte mai bine cu Fakir.

De obicei sunt mai frumoase cuplurile ying yang, adică unul să fie bun şi unul rău, dar totuşi în Princess Tutu nu era cazul. De ce Ahiru a rămas o raţă? Eu vroiam să rămână fată şi să fie prinţesa lui Mytho!
Sfârşitul după cum se vede pentru mine a fost un dezastru, mai mult mi-a plăcut cel de la episodul 13.
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#4
Si mie mi-a placut foarte mult Princess Tutu dar nu mi-a placut sfarsitul.Dece nu putea ramana fata?ar fi trait fericita impreuna cu Fakir.La inceputul sezonului mi-a placut mai mult de Mytho dar dupa aceea am inceput sa il admir si pe Fakir.Sper sa urmeze si un al doilea sezon.
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]

#5
Eu n-am vazut seria, deci vorbesc sa ma aflu in treaba.
Dar trebuie sa zic ca anime-urile sunt cam singurul mediu in care o serie despre o dansatoare de balet poate deveni o serie epica in propriul ei fel. Respect pentru asta cel putin.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#6
Crazy-monkey-emoticon-003 waaaaa tot ce pot sa spun este ca mi-a placut la nebunieera trist dar era foarte frumos dar nu am apucat sa il termin, l-am vazut acum un an si ceva pe peteava si nenorociti aia o scoasera si cat a putut sa imi placaa,ma uitam cu sora mea mai mica Mya, desi ma enerva ca trebuia sa ii citesc imi placea era asa fainn Crazy-monkey-emoticon-066 As fi vrut sa il fi vazut tot dar nah Crazy-monkey-emoticon-051




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)