13-12-2008, 03:44 PM 

Ok..vreau sa spun ca sunt cam putine 4 poze la sig...Stiu ca altii vor pune poze luuungi...dar in fine..sa explic ceva:
Nu ati putea da o limita fixa de lungime la sig..si sa ne lasati cu 5 poze...chibi/2 siguri/mai stiu eu ce pokemoni.. Toti isi doresc..si stiu bine ce vorbesc.
 Toti isi doresc..si stiu bine ce vorbesc.
Oricum...stiu ca pot face in photoshop un document in care sa bag 4/5 siguri sa sa il postez la sig ca o singura poza...dar e enervant.
Deci Flaw ... ai putea sa cresti numarul de poze la sig?
Goh...daca nu asta e..-_- fac un document cu 4 siguri...

Nu ati putea da o limita fixa de lungime la sig..si sa ne lasati cu 5 poze...chibi/2 siguri/mai stiu eu ce pokemoni..
 Toti isi doresc..si stiu bine ce vorbesc.
 Toti isi doresc..si stiu bine ce vorbesc.Oricum...stiu ca pot face in photoshop un document in care sa bag 4/5 siguri sa sa il postez la sig ca o singura poza...dar e enervant.
Deci Flaw ... ai putea sa cresti numarul de poze la sig?
Goh...daca nu asta e..-_- fac un document cu 4 siguri...
o.o" wot

[nemultumita ca intotdeauna *blush*] acum vad ca ai redus la 1000 caractere la sig T.T si... nu mai am loc sa comentez dupa poza
 [nemultumita ca intotdeauna *blush*] acum vad ca ai redus la 1000 caractere la sig T.T si... nu mai am loc sa comentez dupa poza  Do as you wish [ideea cu x poze in document a fost ideea mea xD]
 Do as you wish [ideea cu x poze in document a fost ideea mea xD]

>.<
 >.< 

]
 ]

Pe ma e 300 parca T.T
 Pe ma e 300 parca T.T